spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Doi tãtici, bãtuti de patronul parcului în fata copiilor!

- Advertisement -

Scandal în Parcul de distractii din mijlocul Bârladului

LEGEA PUMNULUI Caz socant la Bârlad, în Parcul de distractii de pe platoul din fata Primãriei Bârlad! Doi bârlãdeni, care au mers sâmbãtã, 17 decembrie, în acest loc de distractie cu fetitele lor de 6 si 7 ani, acuzã pe patronul parcului si pe angajatii acestuia cã i-au bãtut mãr în fata copiilor, din cauzã cã au cerut banii înapoi, unul dintre utilaje nefunctionând, desi ei plãtiserã banii necesari cursei. Si Marian Jantea, patronul parcului de distractii, a fãcut la rândul lui plângere la Politia Bârlad, împotriva celor doi bârlãdeni, fix pentru aceleasi acuzatii: loviri si alte violente! Urmeazã sã fie fãcute cercetãri, care sã stabileascã dacã cei doi tãtici au fost bãtuti sau dacã patronul Marian Jantea are dreptate si el a fost cel agresat de tãticii pe care îi acuzã cã erau beti si i-au blocat activitatea, alungând clientii cu scandalul fãcut!

Sâmbãtã seara, în jurul orei 18.00, în Parcul de distractii din fata Hotelului Moldova, mai precis pe platoul din fata Primãriei Bârlad, a avut loc un scandal monstru, care s-a lãsat cu bãtaie, cu capete sparte, tipete, urlete si multe înjurãturi. Combatantii au fost doi tãtici, veniti cu fetitele lor în parc, una de sase ani si una de sapte ani. Costicã Iftode de 38 de ani, din Bârlad, a relatat pas cu pas ce-a pãtit. „Am fost sâmbãtã seara, pe la orele 16.00 -19.00, cu fetita mea, împreunã cu fina mea si tatãl ei, Adrian Chiriac, în parcul de distractii de pe platoul din fata hotelului. Am dat copiii în trenulet, am plãtit si am cerut bon, dar au zis cã nu au bon. Dupã ce s-au dat fetitele în trenulet ne-am dus în <<caracatitã>>, cum îi spune la carusel, si unde bratele caruselului se ridicã si coboarã în timp ce se roteste caruselul. Am urcat copiii si am plãtit, începând sã meargã caruselul. Dar bratele caracatitei nu se ridicau, ci era o învârtealã continuã. Fetele au zis sã spunem domnului de acolo sã ridice si bratele, iar noi ne-am adresat celui care era acolo, care ne-a spus cã nu poate sã ridice bratele caracatitei cã sunt blocate pistoanele de la frig. Atunci noi i-am spus cã trebuia sã punã un anunt acolo, cã nu merge caracatita, pentru cã este siguranta copiilor nostri în joc, i-am rugat sã opreascã cursa si sã ne dea jos copiii si banii înapoi. Ei au început sã ne înjure, sã ne facã tãrani, cã cine suntem noi sã le cerem socotealã. Nepotul si cu tatãl patronului au sunat patronul, pe Marian Jantea, iar acesta a venit cu masina cu alti patru – cinci oameni, cu bâte, cu rãngi, persoanele care erau la utilajele din parc au pus si ele mâna pe topoare, ne-au bãtut, copiii au început sã tipe <<lãsati-l pe tati>>. Spre fericirea noastrã, era o vecinã de-a noastrã acolo, care a sunat la 112, vãzând ce se întâmplã. Ne-au bãtut foarte tare, am fost la spital, am stat trei ore în investigatii, ne-au fãcut CT, pentru cã aveam lovituri la cap, era umflat capul. Existã camere de supraveghere, se va vedea cum s-a întâmplat, pentru cã am fãcut reclamatie la politie, unde deja am dat declaratie. Vom depune si actele medicale, tot ce trebuie! Nu este normal ce s-a întâmplat, pentru cã în primul rând pun viata copiilor în primejdie, mi-au speriat fata si fina, trebuie sã le ducem la psiholog mâine (astãzi -n.r.). Trebuie sã existe o pazã, politie, jamdarmi, cum sã se întâmple asa ceva, sã vinã cu bâte si topoare în centrul Bârladului?”, ne-a spus Costicã Iftode.

„Nici pomenealã, din contrã, ei m-au agresat pe mine si pe tata”

Marian Jantea, patronul parcului de distractie, ne-a precizat telefonic cã nu au stat chiar asa lucrurile. „Ei au venit beti, în stare de ebrietate, m-au agresat pe mine, l-au agresat si pe tata, pe scãrile platoului. Au fãcut un scandal monstru, au perturbat activitatea parcului, ne-au alungat clientii, au rãsturnat chioscul unde se fac covrigii ãia unguresti, mi-au scuipat nepotul, au sãrit la bãtaie la toatã lumea. Sunt camere de supraveghere, politia a ridicat filmãrile, se va vedea cine are dreptate si cine nu. Noi suntem oameni seriosi, n-am fost niciodatã implicati în scandaluri, nu am ajuns pe la tribunale, ne stie tot Bârladul si nimeni nu ne reproseazã nimic”, a spus Marian Jantea.

Politistii fac cercetãri. urmând a aplica legea!

Ambele tabere – tãticii înfuriati si patronul cu rudele sale – au depus plângere la Politia Bârlad. „Pãrtile implicate au formulat plângeri pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente. Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Bârlad au audiat persoanele implicate, precum si martorii din acea searã, urmând a se stabili împrejurãrile în care au fost comise faptele. În cauzã s-a deschis un dosar penal fiind efectuate cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea linistii si ordinii publice”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.