spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Traian Băsescu îi face o prounere- ȘOC lui Dragnea

- Advertisement -

Președintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că liderul PSD, Liviu Dragnea, trebuie să facă o nouă propunere de premier, ”care să excludă desemnarea unui politician controlat de structurile de securitate, dar care să răspundă și exigențelor” șefului statului.

Dragnea și Iohannis pot găsi rapid soluția potrivită dacă vorbesc între ei. (…) Dragnea a desemnat un funcționar excepțional, dar nepotrivit pentru această funcție. Nu mai argumentez de ce decât prin afirmația că această desemnare va genera suspiciuni consistente și poate chiar neîncrederea aliaților față de noi, iar explicațiile pe care, acum, le dă Dragnea la televizor nu vor face nici cât o ceapă degerată în fața aliaților. Înțeleg perfect nevoia unei soluții imediate pentru formarea guvernului, iar aici Dragnea trebuie să-l ajute pe Iohannis făcând imediat o nouă propunere. O propunere care să excludă desemnarea unui politician controlat de structurile de securitate, dar care să răspundă și exigențelor președintelui. Altfel, pentru a asigura stabilitatea politică, Iohannis ar putea fi obligat să facă o desemnare nepotrivită”, a scris Traian Băsescu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

sursa: https://www.realitatea.net/traian-basescu-ii-face-o-prounere-oc-lui-dragnea_2015789.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.