spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Crãciun presãrat cu incendii si accidente!

- Advertisement -

NECAZURI În cele douã zile de Crãciun care au trecut, precum si în Ajun, nu am fost lipsiti de incidente care, din fericire, nu s-au soldat cu victime omenesti, ci doar cu pagube materiale. Au avut loc douã incendii, în Ajun, unul la Bârlad si unul în comuna Pogana, iar al treilea incident a fost un accident rutier în care a fost implicatã o întreagã familie: mama, tata si copilul lor de trei ani. Cei trei au ajuns la spitalul bârlãdean, unde au fost investigati si au fost trimisi la domiciliu, alegându-se doar cu câteva vânãtãi si o sperieturã teribilã. Mos Crãciun le-a dãruit … viata!

Pe 24 decembrie, în ziua când toatã lumea era preocupatã sã fie în jurul bradului, alãturi de familie, asteptând pe Mos Crãciun, pompierii bârlãdeni au fost în plinã actiune. În special seara! La ora 18.00, la Mãscurei, comuna Pogana, s-a anuntat prin 112 un incendiu puternic la o gospodãrie. La fata locului s-au deplasat sase subofiteri cu o autospecialã de stins incendii cu apã si spumã, lichidând imediat focul, care se manifesta la un depozit de furaje din curtea unei gospodãrii. A ars circa o tonã si jumãtate de furaje, fiind salvatã locuinta, care n-a avut de suferit. Nu s-au înregistrat victime. Cauza incendiului a fost focul deschis în spatii deschise, mai precis proprietarul a dat foc la gunoaiele din curte si o scânteie a ajuns la o cãpitã de fân, care a luat imediat foc. Din fericire, pompierii bârlãdeni, la datorie, i-au salvat locuinta.

Încã un incendiu în Ajun!

Al doilea incendiu s-a produs în muncipiul Bârlad, pe Bulevardul Primãverii, în zona Garã, mai precis chiar la blocul turn din fata Statiei CFR. Un autoturism Opel, parcat în fata blocului, dar care nu era functional, fiind achizitionat pentru piese de schimb, a luat foc, iar incendiul risca sã se extindã si la alte douã masini parcate în apropiere. Incendiul a fost anuntat la 112, în jurul orelor 21.10, iar acolo s-a deplasat o autospecialã de stins incendii cu cinci subofiteri din cadrul Detasamentului de Pompieri Bârlad. Incendiul a fost lichidat repede, fiind salvate cele douã masini din apropiere. Cauza incendiului a fost fumatul în loc nepermis, mai precis cineva (se presupune cã un boschetar, care îsi face veacul prin Gara Bârlad) a fumat în interiorul masinii si a aruncat chistocul pe jos. Politia face cercetãri pentru a depista cine a fost responsabil de provocarea incendiului.

Mos Crãciun a fãcut un dar de nepretuit unei familii de tineri: viata!

Pe 25 decembrie, în jurul orei 14.50, pe drumul judetean din afara comunei Iana, o tânãrã de 24 de ani din municipiul Mangalia, judetul Constanta, circula cu autoturismul dinspre Bârlad spre Puiesti. Într-o curbã la stânga, fãrã vizibilitate, soferita nu a adaptat viteza de deplasare, autoturismul a intrat în balans si apoi s-a rãsturnat în afara pãrtii carosabile. Cei trei ocupanti ai masinii, soferita, sotul ei de 28 de ani si fiul lor de trei ani au ajuns la spitalul din Bârlad, fiind diagnosticati cu policontuzii, nefiind necesarã internarea. Au scãpat cu viatã doar pentru cã aveau puse centurile de sigurantã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.