spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

Solomon către Dragnea: „Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting…”!! (VIDEO)

- Advertisement -

IN SFARȘIT…Președintele Comisiei de muncă din Cameră, deputatul PSD Adrian Solomon, a precizat astăzi, că nu va merge la mitingurile anunțate de partid pentru sâmbătă, împotriva statului paralel și ilegitim, învocând treburi mai importante, el adăugând: „și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting…”, precizează Mediafax.

Așa cum s-a anunțat, PSD se pregătește de organizarea unor mitinguri în București și în țară la solicitarea liderilor județeni ai PSD, dar se pare că nu toți liderii partidului doresc acest lucru. Mitingurile se vor organiza pentru a protesta membri PSDD împotriva statului paralele și a ascultătilor ilegale ale SRI și DNA, nicidecum  pentru a-l sprijini  pe liderul Liviu Dragnea.  Deputatul PSD, Adrian Solomon, președintele executiv al PSD Vaslui, susține că „și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting”și a precizat că el nu va ieși în stradă alături de cei din PSD.
„Instituțiile statului  eu cred că sunt destul de puternice, dar cred căși ele trebuie săîși dorească cu adevărat să fie puternice (…) Statul paralel îl putem defini fiecare cum dorim, dar vedem că sunt instituții sau persoane care acționează altfel decât hotărăște poporul prin votul universal, liber exprimat.Cine are de făcut miting, să facă miting. Eu nu o să fiu în stradă. Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting”, a declarat Adrian Solomon.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.