spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

Magicianul Marian Râlea, care a debutat la Bârlad, a fãcut o magie si a înviat din morti!

- Advertisement -

DE-A RÂSU-PLÂNSU Actorul Marian Râlea, care astãzi împlineste 60 de ani, a fost nevoit sã-si dezmintã propria moarte, dupã ce mai multe site-uri de stiri au publicat o informatie eronatã. Marian Râlea este nãscut la 20 decembrie 1957 la Turda, Brasov, si este un actor român de teatru, televiziune si film. Râlea a absolvit Academia de Teatru si Film Bucuresti, promotia 1982. El a debutat pe scena Teatrului „Victor Ioan Popa” din Bârlad, unde a jucat timp de aproape trei ani, alãturi de George Alexandru si Florin Cãlinescu, debutanti si ei pe scena teatrului bârlãdean. A fost, timp de zece ani, Magicianul care ne-a intrat în casã duminicã dimineata.

Incredibil, dar adevãrat! Magicianul Marian Râlea, actorul care ne-a înseninat timp de zece ani cu emisiunile pentru copii în care a jucat rolul Magicianului, a fost ieri victima unei stiri fake, care se putea sfârsi prost. La Stirile Protv s-a auzit o stire care a înghetat pe fanii acestui mare actor: „Avem o informatie de ultimã orã: actorul Marian Râlea s-a stins din viatã. Mâine ar fi împlinit vârsta de 60 de ani. Dumnezeu sã-l odihneascã. Vom reveni cu detalii”, a fost stirea datã de Pro TV în ieri dimineatã, la ora 9.35.

La ora 10.00, Marian Râlea a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anuntat moartea si a precizat cã în realitate se simte foarte bine, se aflã la filmãri si asteaptã cu nerãbdare sã-si serbeze ziua de nastere pe 20 decembrie, iar Pro TV si-a prezentat scuzele pentru informatia eronatã, pe care sustin cã au preluat-o de la Agerpres.  „Revenim acum la o informatie gresitã, care ne-a parvenit, ceva mai devreme, prin intermediul agentiei Agerpres. Actorul Marian Râlea este bine sãnãtos si este acum în direct cu noi. Cineva a fãcut o gafã”, a spus Lavinia Petrea.

„M-au sunat prietenii sã vadã ce e cu mine. Sunt în viatã si nici mãcar nu am fost bolnav în ultima vreme. O gafã, se mai întâmplã. Îmi cer scuze si eu cã a apãrut o stire ca asta. Toatã lumea mã sunã. Jumãtate de adevãr existã: mâine împlinesc 60 de ani. Filmez, am avut spectacole, îl astept pe Mosul, sunt bine. Sãrbãtori fericite, tuturor!”, a declarat, ieri, actorul Marian Râlea.

Reprezentantii Agerpres neagã vehement si fac dovada cã pe fluxul agentiei nationale de presã nu a fost publicatã vreo stire care sã anunte decesul actorului Marian Râlea.

Asalt asupra presei

Jurnalistii sunt îngrijorati de aparitia în ultima perioadã a unor site-uri anonime, unde se pot publica astfel de stiri fake, cãrora le-a cãzut victimã si ziarul Vremea Nouã. ”Luni, un site fals, intitulat Digi, a anuntat cã Ion Iliescu a murit. Stire falsã. Ziaristii seriosi n-au pus botul, cum se zice.  În aceastã dimineatã, la ProTv, s-a spus cã a murit actorul Marian Râlea. Sursã supercredibilã, având în vedere cã Marian Râlea a fost multi ani vedeta lor. Stire falsã. Dar circulã de ceva timp pe facebook. Cine are interes sã discrediteze presa?!”, se întreabã Simona Ionescu, redactorul sef al unui mare cotidian central, Evenimentul Zilei, care si ei au preluat ieri dimineatã stirea fake, apoi au dezmintit informatia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.