spot_img
spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-mai-2024

Pedofilul norocos, “ocrotit” de politisti si apãrat de o avocatã de top!

- Advertisement -

“Scârliont” la închisoare!

REVOLTÃTOR..Individul, cu slãbiciune la copile, a vânat un an de zile fetite prin scãri de bloc, sub nasul politistilor, care erau la curent cu apucãturile lui.

GRAV… Pedofilul de la Husi, cel care duminicã, 15 aprilie, a vrut sã violeze douã fetite într-o scarã de bloc, a fost asearã arestat preventiv pentru 30 de zile. Pãrintii rãsuflã usurati, însã unii dintre ei scot la ivealã situatii inadmisibile pentru politistii huseni, care, desi ar fi avut reclamatii în cazul altor douã copile molestate sexual de Daniel Benea, de 33 de ani, oamenii legii l-ar fi lãsat liber pe individ. Politistii stiau cã Benea este pedofil si cã e abia întors din închisoare, unde stãtuse tot pentru batjocorirea unei eleve de 11 ani, însã au fost nepãsãtori fatã de reluarea manifestãrilor bolnave ale acestuia. Trebuie spus cã si în acest ultim caz, politistii de la Husi au reactionat abia luni, desi pedofilul atacase copilele încã de duminicã, între orele 14,30 si 14,45. Individul a fost, asadar, foarte norocos, beneficiind în timp atât de lipsa de reactia a politistilor, de mila excesivã a instantei de judecatã, dar si de serviciile avocatei Mioara Donosã, cea care a apãrat-o pe fata violatã din celebrul caz “Vãleni”.

Instanta Judecãtoriei Husi a admis mãsura arestãrii preventive a lui Daniel Benea pentru 30 de zile, la propunerea procurorilor, care au pus accent pe gradul de pericol social, pe care îl prezintã acest individ. Acesta a iesit din închisoare în luna mai 2017, dupã nouã ani petrecuti dupã gratii, pentru cã a violat o fetitã de 11 ani. Benea a fost lãsat aproape un an de zile sã vâneze copii prin scãri de bloc sau pe stradã. Detalii de-a dreptul revoltãtoare, povestite de pãrintii ai cãror copii au fost la un pas sã fie violati în tot acest timp de Benea, aratã cã ceva nu a fost deloc în regulã, în reactiile politistilor huseni si în modul în care au analizat plângerile pãrintilor. Numai norocul a fãcut ca niciuna dintre fetitele atacate de Benea, de la eliberarea sa si pânã luni, 16 aprilie 2018 (data retinerii sale) sã nu fie batjocoritã, ci doar înspãimântatã de gesturile bolnave ale pedofilului, însã, chiar si asa, e de neadmis ca Politia sã spunã cã “nu sunt probe”, atunci când pãrintii unei fetite, de exemplu, au depus plângere, dupã ce Benea a molestat copila într-o scarã de bloc.

Au reclamnat cã pedofilul le-a atacat copilul în scara blocului, dar Politia le-a spus cã “nu au probe”

“Mãi oameni buni, anul trecut a atacat-o pe fetita mea, în vârstã de 10 ani tot într-o scarã de bloc. Noroc cã au auzit vecinii. Am fost la Politie si am depus plângere împotriva agresorului, dar nu s-a întâmplat nimic si a mai stat un an liber ca sã ajungã acum sã mai atace douã fetite?! Rusine sã îi fie Politiei Române, care nu a rezolvat nimic si l-a lãsat în libertate. Mã întreb dacã era vorba despre copiii lor, tot asa procedau???”, a întrebat, revoltatã, mama uneia dintre fetitele agresate de Benea. Pãrintii fetitei au spus cã au mers imediat dupã cele întâmplate la Politie, însã acolo li s-a spus cã “nu sunt suficiente probe”, desi Benea era abia venit din puscãrie, unde stãtuse din cauzã cã nenorocise o altã fetitã de 11 ani. “Oare ce probe voiau acesti politisti? El a fost adus la sectie, dar atât. L-au lãsat sã plece. Nu mi-a venit sã cred cã l-au lãsat în pace, dupã tot ce s-a întâmplat”, au spus pãrintii. Reprezentatii Inspectoratului de Politie Vaslui confirmã situatia si existenta dosarului deschis ca urmare a plângerii formulate de persoanele în cauzã, însã sustin acelasi lucru cã atunci nu au fost luate mãsuri împotriva suspectului, din lipsã de probe”.

Avocata Mioara Donosã a spus cã “nu apãrã niciodatã violatori. Benea, totusi, a fost o exceptie!

Dupã celebrul caz al politistului-pedofil Eugen Stan, lãsat liber sã atace fetite în scãri de bloc si lifturi ani la rând, fireste cã este legitimã uimirea în fata indulgentei de care se bucurã, pedofilii, fie cã este vorba de organele de cercetare penalã, fie de instanta de judecatã sau chiar de avocatii care pledeazã în favoarea lor cu multã fervoare si convingere. De pildã, Daniel Benea a beneficiat iniatial de mila instantei Judecãtoriei Vaslui, care l-a eliberat conditionat, desi în închisoare a fost un element rãu, a distrus bunuri si a încãlcat reguli, fiind sanctionat disciplinar de mai multe ori. Instanta însã l-a considerat un bãiat bun, perfect reabilitat, care meritã sã fie din nou integrat în societate. E adevãrat cã în favoarea acestui violator de copii a pledat energic, în calitate de avocat, doamna Mioara Donosã, cea care, culmea, a fost apãrãtoarea fetei violate de la Vãleni si care, în acel caz, declara public faptul cã “în cariera sa nu va apãra niciodatã vreun un violator”. Iatã cã pedofilul Benea a fãcut exceptie!

A vrut sex oral dar a ajuns dupã gratii!

Lãsat liber, individul se întoarce la Husi si se apucã iarãsi de nenorociri. Pândeste fetite si le atacã. În luna august a atacat o fetitã în scara unui bloc, însã copila a tipat si a fost salvatã de vecini. Nu apucase decât sã îi punã mâna în pãrtile intime, iar când pãrintii au relatat totul la Politia Husi, acestia le-au spus cã “nu e suficient”, “nu sunt probe”. Liber sã atace din nou, Benea si-a vãzut de meteahã! Si în luna octombrie a atacat o altã minorã. A scãpat si de aceastã datã. Duminicã, 15 aprilie 2018, Daniel Benea, zis “Scârliont”, a stat la pândã minute bune, vãzând douã fetite de 5 si 8 ani, pe o bancã în fata unui bloc. Le-a atras în scara blocului si a vrut sã le supunã pe ambele la perversiuni sexuale, dupã ce anterior, si-a scos pãrtile intime, speriindu-le. Fetita de 8 ani a fost cea care a tipat, a fãcut gãlãgie si si-a smuls amica de numai 5 ani, din mâinile pedofilului. Acesta a fugit, însã un vecin a apucat sã îl vadã, ca sã îl poatã descrie politistilor. Nici n-ar fi fost nevoie prea multe informatii în plus, cãci politistii îl stiau bine pe Benea si s-au dus fix la el acasã, dar numai dupã ce presa a preluat anuntul disperat al mamei fetitei de 5 ani, care cerea pe Facebook ajutor, pentru prinderea “criminalului care a vrut sã violeze copilele”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.