spot_img
spot_imgspot_img
14.5 C
Vaslui
27-mai-2024

Sase ani de închisoare pentru bârlãdeanul care si-a bãtut copiii, si-a incendiat casa si si-a tâlhãrit sotia!

- Advertisement -

FOTO: Remus Catalin Munteanu

LA RÃCOARE…Un bãrbat de 43 de ani din municipiul Bârlad, Remus Cãtãlin Munteanu, arestat preventiv pentru comiterea infractiunii de tâlhãrie calificatã împotriva sotiei sale, a fost ieri condamnat la 6 ani si 4 luni închisoare cu executare. Sentinta nu este definitivã, ea putând fi atacatã cu apel.

Iatã sentinta pe scurt, datã de judecãtorii bârlãdeni, ieri. „Condamnã la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de distrugere în stare de recidivã postexecutorie. Condamnã pe inculpatul Munteanu Remus Cãtãlin aflat în Penitenciarul Vaslui, la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de tâlhãrie calificatã în stare de recidivã postexecutorie. Contopeste pedepsele aplicate prin prezenta sentintã, în pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare, la care adaugã un spor de o treime din cealaltã pedeapsã stabilitã (4 ani), de 1 an si 4 luni închisoare, pedeapsa rezultatã fiind de 6 ani si 4 luni închisoare.”, au stabilit judecãtorii bârlãdeni. De asemenea, sotiei sale trebuie sã-i dea 20 000 de lei despãgubiri morale, plus alte câteva mii de lei pentru cheltuieli judiciare în perioada urmãririi penale.

Individul si-a bãtut copiii si a dat foc la casã

Vã reamintim cã Remus Cãtãlin Munteanu, din Bârlad, este cel care pe 15 ianuarie si-a bãtut cei trei copii, de 2, 5 si 11 ani, dupã care a dat foc la casã. „În data de 11 februarie a.c., în jurul orei 05:10, politistii au fost sesizati de cãtre o femeie de 45 de ani, din Bârlad, cu privire la faptul cã, în cursul aceleiasi zile, a fost deposedatã de cãtre sotul acesteia, prin violentã, de geanta pe care o avea asupra sa, precum si de telefonul mobil. Politistii au stabilit faptul cã, în timp ce persoana vãtãmatã se deplasa pe strada Mihai Viteazu, spre gara CFR Bârlad, a fost lovitã de cãtre sotul acesteia cu pumnii în zona capului, bãrbatul reusind astfel sã îi sustragã geanta personalã si telefonul mobil. Prejudiciul estimat în cauzã este de 1000 de lei.”, a precizat în ianuarie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Mentionãm faptul cã Munteanu Remus Cãtãlin se afla sub mãsura preventivã a controlului judiciar pentru o perioadã de 60 de zile, fiind cercetat într-un dosar penal pentru sãvârsirea infractiunii de distrugere prin incendiere, faptã sãvârsitã în luna ianuarie. Atunci el si-a bãtut copiii si a dat foc casei în momentul în care acestia au fost luati de asistentii sociali. Copiii au 2, 5 si 11 ani si au fost luati de lângã tatãl lor de cei de la Protectia Copilului dupã ce fata cea mare a sunat la 112 pentru a cere ajutor din partea autoritãtilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.