spot_img
spot_imgspot_img
22.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

UPDATE. Decizie drastică pentru Poliția Română! NU vor mai avea voie să…

- Advertisement -

Șefii Poliției Române le vor interzice polițiștilor să folosească mijloacele de comunicare alternative, precum Whatsapp sau Messenger în activitatea profesională, anunță Europol.Update: Poliţia Română precizează că nu le-a interzis lucrătorilor IGPR să mai folosească telefoanele la serviciu, ci doar le-a spus că este interzisă transmiterea de informaţii clasificate prin aplicaţiile de mobil precum Whatsapp sau Messenger.

„Pentru a preveni incidentele de securitate, li s-a reamintit poliţiştilor faptul că este interzis, conform legii, să transmită informaţii clasificate prin intermediul telefoanelor mobile sau al tabletelor şi prin aplicaţiile de pe acestea”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IGPR, Bogdan Ghebaur.

El a explicat că este vorba de documentele care reies din activitatea poliţiştilor, precum şi cele din cadrul dosarelor penale, iar informaţiile pe care poliţiştii le pot transmite sunt cele care pot fi făcute publice, adică informaţiile de interes public, conform Legii 544/2001. …https://evz.ro/decizie-drastica-pentru-politia-romana-nu-vor-mai-avea-voie-sa.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.