spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

Omul de afaceri Constantin Dulute a dãruit gimnastelor de la Bârlad, de Crãciun, o groapã cu bureti nou-noutã! (FOTO)

- Advertisement -

MINUNE… De câteva zile, micutele gimnaste care se pregãtesc pentru performantã la Sala „Andreea Rãducan”, din Bârlad, au o nouã groapã cu bureti! Totul a fost posibil cu ajutorul omului de afaceri bârlãdean Constantin Dulute, care a sponsorizat lucrarea de reînnoire a gropii cu bureti. Pentru necunoscãtori, gimnastica nu se poate învãta fãrã groapa cu bureti, care este elementul principal de sigurantã al copiilor care învatã sãriturile, lucrul la paralele si toate elementele de gimnasticã artisticã. Ana Maria Iordache, antrenoarea principalã a CSS Bârlad a multumit omului de afaceri Constantin Dulute pentru ajutorul financiar oferit. Omul de afaceri bârlãdean, Constantin Dulute, a decis sã directioneze o parte din cei 200.000 de euro, care reprezintã 2% din impozitul pe venitul obtinut în 2018, cãtre sectia de gimnasticã a CSS Bârlad.

„O sãriturã în groapa cu bureti este cu sigurantã bucuria oricãrui copil! Mic sau mare! Însã într-o salã de gimnasticã, plusul pe care îl aduce în învãtarea si pregãtirea diverselor elemente specifice este unul util si aproape indispensabil! Totul a fost posibil datoritã sponsorizarii primite de la domnul Constantin Dulute cãruia îi multumim din tot sufletul!”, a postat pe pagina sa de socializare antrenoarea principalã de la Clubul Sportiv Scolar Bârlad. Asa am aflat cã cele 112 de fetite din Bârlad, care se antreneazã sã devinã viitoarele campioane ale României, în sala de gimnasticã „Andreea Rãducan”, au o sansã în plus de a progresa, au conditii mai bune de antrenament, multumitã generosului om de afaceri Constantin Dulute din Bârlad. Pentru cã, în caz cã nu stiti, groapa cu bureti, este unul din principalele elemente din gimnasticã în materie de material auxiliar de lucru în gimnastica artisticã. „Groapa cu bureti este necesarã pentru ca sportivele sã poatã învãta elementele grele ca sãriturile, lucrul la paralele, la bara fixã. Acestea sunt elemente periculoase si pânã când se învatã, fãrã groapa cu bureti, elementul principal de sigurantã, nu se poate! Groapa veche de bureti pe care o aveam, era de pe vremea când fãceam eu aici, copil fiind, gimnasticã, si sunt destui ani. Si Andreea Rãducan a început aici, chiar ea a semnalat domnului Constantin Dulute cã este foarte necesarã o groapã cu bureti nouã!”, a mai precizat Ana Maria Iordache. De fapt, Andreea Rãducan a vorbit cu Constantin Dulute încã din varã, semnalându-i acestuia nevoile imediate ale CSS Bârlad, prioritarã fiind indicatã groapa cu bureti.

Cu ajutorul pãrintilor, antrenorii de la CSS Bârlad au fãcut minuni în doar trei zile!

Dupã ce au primit sponsorizarea de la omul de afaceri bârlãdean, Constantin Dulute, antrenorii de la CSS Bârlad: Ana Maria si Liviu Iordache, Sebastian Panainte, George Crupenschi si Paula Fotache, împreunã cu mai multi pãrinti, au demarat lucrarea de schimbare a buretilor vechi cu cei noi, plus refacerea în totalitate a gropii de bureti. Totul a început pe 13 decembrie si s-a terminat pe 15 decembrie, seara, dupã trei zile de muncã asiduã. „Multumim frumos pãrintilor care au muncit din greu pentru un tel nobil!! Balaur Eugen, Giuscã Dragos, Balan Dan si tot colectivul CSS Gimnasticã”, a precizat la final Ana Maria Iordache.

VECHEA GROAPA CU BURETI

GROAPA NOUA

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.