spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

„Coşmar” alb în Neamţ: autocar în şanţ, persoane dializate blocate într-o staţie PECO, maşini blocate din cauza zăpezii

- Advertisement -

Un autocar ajuns într-un şanţ, persoane ce au nevoie de dializă blocate într-o ambulanţă BGS într-o staţie PECO şi mai multe maşini blocate din cauza zăpezii între Girov şi Hanu Ancuţei sînt doar cîteva dintre „coordonatele” unei seri de coşmar în Neamţ.

E drept că s-au succedat coduri de la galben la roşu de vînt şi ninsoare, însă pare totuşi cam mult pentru un episod de iarnă venit… la început de februarie.

„Pe DJ 157H (Dochia – Mărgineni) un autoturism a ieșit în afara părții carosabile. La locul evenimentului s-a deplasat din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț 1 AFZM cu 2 subofițeri pentru degajare. Pe DJ 208 G (Girov-Hanu Ancuţei) mai multe autoturisme au rămas blocate din cauza zăpezii. Se deplasează din cadrul Detaşamentul Piatra Neamţ o autospecială de lucru cu apă şi spumă încadrată cu 5 subofițeri.

Misiune degajare autocamion comuna Girov. Se deplasează din cadrul Detașamentul Piatra Neamț o autospecială de lucru cu apă și spumă încadrată cu 3 subofiţeri.

Transport persoane dializate blocate în Ambulanţă BGS la staţia PECO din sat Valea Ursului. Se deplasează din cadrul Detașamentului Roman o șenilată și un Duster cu 3 subofiţeri. Misiune degajare autocar de la Patru Plus Trans intrat în șanț, zona Izvoare-Mărgineni. Se deplasează din cadrul Detașamentului Piatra Neamţ o autospecială de lucru cu apă și spumă încadrată cu 2 subofițeri”, acestea sînt o parte din informaţiile din raportul operativ prezentat de reprezentanţii ISU Neamţ, la ora 19………http://monitorulneamt.ro/cosmar-alb-in-neamt-autocar-in-sant-persoane-dializate-blocate-intr-o-statie-peco-masini-blocate-din-cauza-zapezii/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.