|

Derapaj grosolan al lui Cornel Dinu la adresa lui Ioan Andone, Gigi Mulțescu și Țețe Moraru: „Băga-mi-aș p.. în pârliții mă-tii! Fotbaliștii p…i” | VIDEO

Cornel Dinu (71 de ani), legendarul jucător și antrenor al lui Dinamo, a fost surprins într-o ipostază scandaloasă, înjurând foști jucători din „Ștefan cel Mare”, printre care Țețe Moraru, Gigi Mulțescu și Ioan Andone.

Aflat la masă, alături de mai mulți oameni de fotbal, printre care și Miodrag Belodedici, legenda Stelei, Cornel Dinu a avut o serie de reacții negative la adresa foștilor jucători ai lui Dinamo. Principalii vizați au fost Dumitru Moraru, Gigi Mulțescu și Ioan Andone, despre acesta din urmă Cornel Dinu amintind și faptul că vrea să cumpere Dinamo. ProSport redă o parte din vorbele aruncate de către „Mister”, anume cele care pot fi reproduse.

Cornel Dinu îi înjură pe Gigi Mulțescu și Ioan Andone

„Îmi bag p… și în fața ta și a lui Mulțescu. Ăla, cel puțin, Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p… în pârliții mă-tii, fotbaliștii p… ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p…”, spune Cornel Dinu, într-un video postat pe pagina pamfletară de Facebook „Sir Ilie Dumitrescu”.

Cel mai probabil, întâmplarea a avut loc de ziua lui Miodrag Belodedici, care a împlinit în urmă cu o zi vârsta de 56 de ani. Fostul mare fundaș al roș-albaștrilor este vizibil stânjenit de reacțiile lui Cornel Dinu și nu intră în discuții. Ceilalți aflați la masă, însă, încearcă să îl provoace pe „Mister”.

Reacțiile nu au întârziat să apară

„Ăsta spuneți voi că e adevăratul Mister?”, se arată în descrierea videoclipului postat pe rețelele sociale.

Internauții au reacționat, desigur, la adresa lui Cornel Dinu, fie amuzați, fie indignați de atitudinea fostului mare fotbalist și antrenor din „Ștefan cel Mare”. ….https://www.prosport.ro/fotbal-intern/derapaj-grosolan-al-lui-cornel-dinu-la-adresa-lui-ioan-andone-gigi-multescu-si-tete-moraru-baga-mi-as-p-in-parlitii-ma-tii-fotbalistii-p-i-video-19030675?utm_source=Homepage+Adevarul+Ps&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee