23.3 C
Vaslui
28-sept.-2022

11 ani de închisoare pentru un fost functionar public care a violat o minorã!

- Advertisement -

PEDEAPSÃ… Cazul incredibil din comuna Perieni, unde un bãrbat de 67 de ani, Constantin Munteanu, a abuzat sexual o minorã, pe care a lãsat-o însãrcinatã, a ajuns la final! Bãrbatul, cãsãtorit cu o profesoarã, a fost condamnat pentu viol în formã continuatã, la 11 ani de închisoare! Fata avea 13 ani când a fost „convinsã” de bãrbatul care putea lejer sã-i fie bunic, sã facã sex cu el. Bãrbatul a fost functionar public la Primãria Bãcani, iar fata, care are si un mic retard mintal, a fost violatã în primãvara anului trecut. Aceasta a nãscut în decembrie 2021 un bãietel, aflat acum la DGASPC Vaslui si pe care bãrbatul nu l-a recunoscut. Au fost prelevate probe AND, iar rezultatele au indicat cã bãrbatul care a abuzat fata este tatãl biologic al copilului. Acum va sta dupã gratii ani buni, fiind obligat sã dea victimei si familiei ei 50. 500 de lei despãgubiri morale, pentru care deja s-a pus sechestru pe bunurile bãtrânului pofticios de minore!

„Condamnã pe inculpatul MUNTEANU CONSTANTIN, pentru sãvârsirea infractiunii de viol în formã continuatã, cãsãtorit, pensionar, necunoscut cu antecedente penale, studii superioare, pensionar, în prezent aflat în arest preventiv la Penitenciarul Vaslui, la pedeapsa de 11 ani de închisoare – 8 ani închisoare, majoratã cu 3 ani închisoare, pentru sãvârsirea infractiunii de viol în formã continuatã (persoanã vãtãmatã Oana C.). Dispune instituirea mãsurii asigurãtorii a sechestrului asupra bunurilor mobile si imobile ale inculpatului Munteanu Constantin, în vederea reparãrii despãgubirilor civile acordate în cauzã, pânã la concurenta sumei de 50.500 lei , dispozitie care este executorie. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, este sentinta durã, datã de judecãtorul bârlãdean .

Vã reamintim cã în primãvara anului trecut, în luna martie, Oana C., de 13 ani, una dintre fetele unei familii din Perieni, a fost chematã de un vecin, Constantin Munteanu, fost inginer de cadastru la Primãria Bãcani, sã îl ajute la fãcut curãtenie. Fata, care are si un mic retard psihic, s-a dus, iar bãrbatul de 67 de ani a violat-o. În urma acestei fapte oribile, Oana C. a rãmas însãrcinatã si, pe 30 decembrie anul trecut, a dat nastere unui bãietel. Bãrbatul care a violat-o pe Oana C. nu si-a recunoscut copilul si astfel s-a ajuns la dovedirea paternitãtii prin prelevarea de probe ADN, lucru de care s-au ocupat specialistii. Rezultatele au fost clare: Constantin Munteanu, de 67 de ani, este tatãl minorului nãscut de fata care are 15 ani acum. Ca urmare, politistii au pus în aplicare legea, l-au retinut, iar judecãtorii l-au arestat preventiv, pentru faptele sale.

CITITI AICI:  https://www.vremeanoua.ro/chinul-unui-bebelus-nascut-dupa-ce-un-batran-a-violat-o-copila-de-14-ani/

CITITI AICI:  https://www.vremeanoua.ro/un-fost-functionar-public-la-primaria-bacani-a-poftit-la-o-minora-si-a-ajuns-dupa-gratii/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.