spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
30-apr.-2024

Mircea Iosipescu, fost sef al Politiei Economice (SICE), aproape sef la DAPPC Bârlad

- Advertisement -

CU NOROC…Situatie interesantã la concursul organizat de Primãria Bârlad, pentru desemnarea noului director al DAPPC Bârlad! Din cei zece candidati ale cãror dosare au fost acceptate de comisia de examen, la proba scrisã au lipsit… sase candidati! Din cei patru care au intrat la probã, unul a „uitat” sã-si închidã telefonul si a fost dat afarã din concurs. Cea mai mare notã a fost obtinutã de Mircea Iosipescu, fostul sef al Serviciului de Combatere a Infractionalitãtii Economice (SICE) din cadrul IPJ Vaslui si sotul procurorului Mihaela Iosipescu, din cadrul DIICOT. Acesta a obtinut cu putin peste cele 70 de puncte necesare pentru a fi admis. Urmeazã ca astãzi sã aibã loc proba interviului, practic o formalitate pentru fostul comisar sef, acum un pensionar care vrea sã fie si bugetar.

Se prefigureazã un fapt fãrã precedent în municipiul Bârlad, referitor la cel care va conduce, aproape sigur, Directia de Administrare a Pietelor, Parcãrilor si Cimitirelor din cadrul Primãriei Bârlad. Dupã fostul cms.sef Vasile Chelaru, care a câstigat prin concurs functia de director al Politiei Locale Bârlad, un al doilea politist, fost cms.sef, sef al SICE din cadrul IPJ Vaslui, este la un pas sã preia „frâiele” DAPPC din pozitia de director al acestei Directii. Este vorba despre Mircea Iosipescu, sotul procurorului DIICOT, Mihaela Iosipescu, care a luat cel mai mare punctaj la proba scrisã pentru ocuparea postului scos la concurs.

Multi înscrisi, putini prezenti, unul singur admis!

La concursul organizat pentru desemnarea noului director al DAPPC Bârlad, au fost mai întâi admise dosarele, urmând ca pe 16 aprilie sã sustinã proba scrisã, nu mai putin de zece candidati: Andrei Carabat, seful Serviciului „Centrul multimedia si spatiul expozitional amenajat în Cinematograful «Victoria»„, care a fost numit interimar la conducerea DAPPC începând cu datã de 5 ianuarie, Cristian Codreanu, Mircea Iosipescu, Marius Lungu, Costicã Popa, Aurelian Stefãnescu, Cristina Susnea, Neculai Ifrim, consilier juridic în cadrul DAPPC, Vasile Gita, expert tehnic judiciar si vesnicul candidat la functiile publice, si Dan Gafton, un alt candidat la mai multe concursuri organizate de Primãrie.

Si surprizã, la proba scrisã din 16 aprilie, sustinutã  la sediul Primãriei Bârlad, s-au prezentat doar patru candidati! Dan Gafton, care a picat cu succes, „reusind” sã facã o lucrare de 16, 40 puncte, Stefãnescu Aurelian, care a prezentat o lucrare de 37,33 de puncte, ambii fiind respinsi, Mircea Iospescu care a fost notat cu 72,07 puncte (Admis) iar Cristina Susnea, o tânãrã bârlãdeancã aspirantã la fotoliul de sef al DAPPC Bârlad, care a fost datã afarã din concurs, deoarece a uitat sã-si închidã telefonul, neavând voie cu el la probã. Coincidentã sau nu, practic Mircea Iosipescu nu a avut nicio problemã în surclasarea contracandidatilor! La concurs nu s-au prezentat, Andrei Cãrãbãt, Cristian Codreanu, Marius Lungu, Costicã Popa, Neculai Ifrim si Vasile Gîtã, care nu au motivat în niciun fel absenta. Doar Andrei Cãrãbãt, care se va reîntoarce la functia detinutã, aceea de sef al Centrului multimedia si spatiul expozitional amenajat în Cinematograful «Victoria», a precizat cã: „Am avut motive personale”. Si atât! Astãzi, Mircea Iosipescu va sustine proba interviului, la sediul Primãriei Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.