spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-apr.-2024

Bârladul va avea încă un sens giratoriu amplasat la intersecția Republicii cu strada Popa Șapcă!

- Advertisement -

zona ieșirii din piața centrală, la intersecția străzii Popa Șapcă (dinspre Scoala „Principesa Elena Bibescu” și Bulevardul Republicii). Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș a primit avizul la solicitarea făcută la CNAIR și la DRDP Iași iar IPJ Vaslui a dat avizul pentru construirea acestuia, care va începe luni, 27 iulie.

Încă o veste bună pentru bârlădeni și cei care traversează Bârladul, dată de Dumitru Boroș, primarul Bârladului. Acesta a anunțat că în cel mai scurt timp, mai precis începând de pe 27 iulie, se va construi un nou sens giratoriu provizoriu în zona zona ieșirii din piața centrală, la intersecția străzii Popa Șapcă (dinspre Școala „Principesa Eleba Bibescu” și Bulevardul Republicii). Iată ce scrie în adresa venită de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR):

„Urmare a documentației de amenajare a străzii Popa Șapcă cu DN 24 – Buevardul Republicii – în soluție giratorie provizorie vă comunicăm avizul nostru de principiu. Trasarea lucrărilor va fi făcută în prezența reprezentanților Secției de Drumuri Naționale Bârlad”, scrie în adresa CNAIR, în care se mai specifică faptul că IPJ Vaslui a dat avizul pentru această soluție giratorie.

„Vom intra acolo să începem construirea sensului giratoriu provizoriu, chiar de luni 27 iulie”, a precizat primarul Dumitru Boroș.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri