spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

A căzut bomba în dosarul violatoarelor cu cârnatul de la Pușcași! Decizia de ultimă oră a judecătorului!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

LIBERE… După săptămâni întregi de negocieri, purtate de la distanță, prin intermediul rudelor, agresoarele de la Pușcași au dat-o la pace cu victima lor. Irina Arcăleanu și Denisa M. au reușit să o convingă pe femeia pe care au umilit-o să-și retragă plângerea de la dosar, prin urmare judecătorul de la Judecătoria Vaslui a decis miercuri, 11 ianuarie, să revoce măsura arestului preventiv, punându-le pe cele două în libertate. Pe surse am aflat că securea războiului din acest dosar a fost îngropată contra sumei de 3.000 de euro.  Puțin, spun unele voci, având în vedere gravitatea faptelor comise. Agresoarele de la Pușcași au fost cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe. Reamintim că la sfârșitul lunii noiembrie, victima celor două, mamă a cinci copii, a fost transportată la spital după ce a fost agresată de cele două. Neînțelegerile dintre Irina Arcăleanu și vecina ei sunt vechi, de aproape cinci ani, și ar fi pornit de la o idilă pe care victima  ar fi avut-o în trecut cu soțul agresoarei. După ce a aflat că a fost înșelată, Irina Arcăleanu a început să-i facă viața un calvar vecinei sale. I-a spart geamurile la casă, a amenințat-o cu bătaia dacă nu se mută în altă parte, ceea ce s-a și întâmplat în urmă cu două luni, când vicitma mătura frunzele din fața porții sale. Abia întoarsă din Spania, Irina Arcăleanu a încropit un plan de răzbunare, iar pentru a-l pune în aplicare a apelat la ajutorul nurorii, Denisa M., o minoră de 16 ani, cu care și-a imobilizat victima apoi a târât-o în casă. Acolo, cele două agresoare au început să-i aplice mai multe lovituri de pumni și de picioare vicitmei, apoi au dezbrăcat-o și au început să o filmeze. Pentru ca umilința să fie totală, Irina Arcăleanu și Denisa M. au încercat să-i introducă victimei un cârnat în vagin, ca o lecție să nu mai umble după bărbații altora.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Nu prea ma pricep dar intreb asa,poate stie cineva.Fapta a fost savârsita si ramane chiar daca victima isi retrage plangerea.Nu ar trebui aplicata legea pentru fapta savarsita?Adica daca isi retrage plangerea,se prescrie fapta sau cum?

  2. Ei na , pai nu merita mai rău țaranca, pui atâtea autorități pe drumuri, poliție ,mascați…procurori…e.t.c iar acum ce faci?își merită soartă cu vârf și îndesat , acum nota de plata din partea statului ar trebuie sa fie de 3500 de euro pentru( deranj )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.