spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

A murit o profesoară foarte iubită de elevi și colegi, de la Liceul Tehnologic „Petru Rareș„ din Bârlad!

- Advertisement -
Gabriela Munteanu

TRIST… O veste cumplită a șocat întreaga comunitate a cadrelor didactice din Bârlad, dar în special pe elevii Liceului Tehnologic „Petru Rareș„ din Bârlad. A încetat din viață, brusc și tulburător, profesoara Gabriela MUNTEANU, chiar la început de an școlar! În vârstă de 56 de ani, a suferit pe 13 septembrie un stop cardio respirator în propria locuință. A fost găsită repede de fiul său, student la medicină, care se afla în locuință în acele clipe și care a alertat Ambulanța la 112. Starea profesoarei a fost foarte gravă, ea fiind transportată de urgență, cu elicopterul la Clinica de Neurochirurgie din Iași. Colegii spun că totul s-a petrecut într-un mod fulgerător, profesoara suferind se pare un anevrism. Ea va fi depusă astăzi, 14 septembrie, la Biserica „Sf. Ioan” din Bârlad, data înmormântarii urmând a fi anunțată ulterior.

Gabriela Munteanu s-a născut la Murgeni, în urmă cu 56 de ani, pe 12 octombrie 1966. A urmat Facultatea de Drept din Iași iar după 1990 absolvit și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. A iubit copiii nespus și ca urmare a intrat învățământ, unde a fost un dascăl extrem de apreciat de elevi și colegi, mai bine de 25 de ani! Cei mai mulți i-a petrecut la Liceul Tehnologic „Petru Rareș„ din Bârlad. Are un băiat student la Medicină, care a absolvit în 2019 Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” ca șef de promoție.

Colegii de catedră și foștii elevi ai profesoarei sunt în stare de șoc!

«Începutul de an școlar a venit cu o veste tristă pentru noi, colectivul de cadre didactice de la Liceul Tehnologic “Petru Rareș” Bârlad. Doamna profesor Munteanu Gabriela ne-a părăsit mult prea devreme lăsând în urmă multă durere, regret și compasiune. Pentru noi, colegii, Gabi a reprezentat cadrul didactic de excepție, colega perfectă și mereu alături de fiecare dintre noi, încurajând și sprijinind cadrele didactice tinere. Cu o vechime în învățământ de 25 ani, doamna profesor a slujit cu mare devotament unitatea școlară evidențiindu-se prin coordonarea de simpozioane internaționale și proiecte educaționale de excepție, contribuind la educarea elevilor din școală. Ne exprimăm profundul regret pentru dispariția prematură a doamnei profesor Munteanu Gabriela și transmitem pe această cale condoleanțele noastre îndureratei familii», este mesajul cadrelor didactice ale Liceului Tehnologic „Petru Rareș„ din Bârlad.

‚Nu pot sa cred! Drum lin către îngeri dragă Doamnă Profesoară. Dumnezeu să vă odihnească în pace, suflet drag!”, scriu elevii săi.

„De astăzi ați rămas doar o amintire iar regretele sunt prea târzii! În amintirile foștilor dvs elevi promoția 2018 veți rămâne veșnic, doamna profesoară mult iubită! Dumnezeu să vă odihnească în pace!!!”, scriu elevii.

„Dumnezeu să vă odihnească doamna dirigintă, mi-ați fost ca o mamă, întotdeauna mi-ați vrut binele și ați vrut să faceți om din mine ! Veți rămâne veșnic in sufletul meu! Condoleanțe familiei!”, este mesajul unei fost eleve.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.