spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

Apartamentul ANL în care a stat deputatul Solomon stă liber de peste 6 luni! Primăria încă nu l-a scos pentru închiriere! (DOCUMENT)

- Advertisement -
DUBIOS… Deși s-a mutat din apartamentul ANL unde deputatul Adrian Solomon a stat ani buni, apartamentul a stat fără a fi închiriat … mai bine de șase luni! Pe cine o fi așteptat primarul?

PROBLEMĂ… Apartamentul ANL deținut în trecut de deputatul Adrian Solomon a ajuns subiect de discuție în CLM Bârlad! Deși locuința a fost predată de parlamentarul bârlădean încă de anul trecut de la 1 decembrie, abia acum, la finele lunii mai, mai exact în ședința din data de 31 mai, primarul Dumitru Boros a inițiat un proiect de hotărâre prin care, plenul CLM trebuie să decidă ce se va întâmpla cu apartamentul. În același proiect mai sunt alte două locuințe ANL, care ar urma să fie repartizate tinerilor, conform legii. Ce a determinat conducerea Primăriei Bârlad să țină încuiată o jumătate de an o locuință ANL, într-o vreme în care există o criză accentuată de locuințe sociale pentru tinerii bârlădeni, nu și-a putut explicat nici deputatul Adrian Solomon, care a precizat pentru Vremea Nouă că el a predat apartamentul în bune condiții, încă din data de1 Decembrie anul trecut și nu înțelege ce caută acum numele său în proiectul de hotărâre!

Proiectul de hotărâre aflat la numărul 17 pe ordinea de zi și care va fi analizat pe 31 mai, se referă la existența a trei locuințe libere, construite prin ANL, în zona Cărămidărie, care au fost deținute astfel: de deputatul Adrian Solomon – un apartament, de Chelaru Monalisa – Daniela și al treilea apartament liber, de către Prisecaru Marius. Foștii chiriași s-au mutat, iar acum, consilierii locali repartizează alți trei chiriași în apartamentele respective. Ciudățenia este că, întrebând pe deputatul Adrian Solomon, care a stat în apartamentul ANL de prin anul 2004 – 2005, deci aproape 18 ani, dacă s-a mutat la casa construită în câțiva ani, în Cartierul Mihai Eminescu, zis și „Beverly Hills” de către bârlădeni, acesta s-a înfuriat! Nu pe ziariști, căci ăsta este rolul presei, să fie curioasă și să ofere informații reale, ci pe primarul Dumitru Boroș!

„Ce caut eu în proiectul de hotărâre? Eu am plecat de la ANL de la 1 decembrie anul trecut. Atunci am predat apartamentul. Ce caut eu după jumătate de an în proiectul de hotărâre? La 1 decembrie apartamentul era liber! Îmi veneau mie facturi la electricitate, că eu nu am închis gazul ca să nu-i fie celui care vine greu, să poată să facă doar contract de consum. La E-ON l-am reziliat, le-am și zis celor de la Primărie să dea drumul odată la apartament la închiriere, că are lumea nevoie”, a răbufnit deputatul Adrian Solomon.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Uai umflatule du-te si te spala:)))))) prea tare ce a pățit în parlament.Ii trebuie bătaie cu strigaturi lu golanul asta si lu Stativa.au facut Vasluiul de ras…si asa ca era de ras din cauza prostiei de aici.

  2. Solomon asta stătea în 3 case în același timp? Apartament închiriat de parlament în București, vila personala în Bârlad și apartament ANL tot în Bârlad. Tot să fii președintele PSD Birlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.