spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Arestări în cazul agresorilor polițiștilor locali din Ajunul Crăciunului! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

ARESTAȚI PREVENTIV… Scandalulul dintre polițiștii locali bârlădeni și mai mulți tineri, care a avut loc pe 24 decembrie anul trecut, s-a lăsat cu încă două arestări preventive! Este vorba despre Eduard Marian Trufea și Viorel Butnaru, ambii din Bârlad, care s-au „solidarizat” cu Gheorghiță Nistor, de 21 de an, din Bădeana, comuna Tutova, cel care a stârnit scandalul ce a oripilat o țară întregă. Individul, care a bătut polițiștii locali bârlădeni în Ajunul Crăciunului, a fost arestat preventiv pe 3 ianuarie, iar acum i s-au alăturat și cei doi bârlădeni, care au intervenit în scandal, au bătut și înjurat polițiștii locali și au obstrucționat aplicarea legii. În vizorul anchetatorilor mai sunt încă patru persoane din grupul celor ce au sărit pe polițiștii locali.

Chiar în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie anu trecut, când Piața Centrală din Bârlad era extrem de aglomerată, un tânăr care nu purta mască, a fost oprit de doi polițiști locali, care tocmai explicau unor cetățeni că este obligatoriu să se poarte masca de protecție, fiind instituită starea de alertă în municipiul Bârlad. Când l-au văzut pe tânăr fără mască, polițiștii locali au încercat să-l oprească pentru a-l atenționa că nu poartă mască și pentru a-l legitima. Numai că tânărul, care, din spusele martorilor era și băut bine, s-a opus, iar când agenții locali au încercat să-l convingă că trebuie să se legitimeze, acesta i-a tras un cap în gură unuia dintre polițiști și a fugit! A fost urmărit de oamenii legii, iar în zona din spatele Pieței Centrale, în apropierea unui punct gospodărersc, a fost prins și s-a încercat încătușarea sa din nou. Tânărul s-a opus iar în acele momente, mai multe persoane, unii dintre ei de de etnie rromă, au început să agreseze polițiștii locali, care au chemat în ajutor încă un echipaj.

În momentul în care oamenii legii au încercat să-l rețină din nou, mai mulți tineri de etnie rromă, din câte se vede pe filmare, au luat pe sus pe agenții locali, au dat lovit cu capul în față un polițist local, pe care l-au umplut de sânge. Atunci a luat o și mai mare amploare scandalul, cei prezenți solidarizându-se cu tânărul scandalagiu, fără mască și cu mult tupeu, polițiștii locali fiind luați pe sus, îmbrânciți și atacați! Evident că agresorul polițiștilor locali și cei care s-au solidarizat cu el au dispărut fără urmă, dând dovadă de „curaj”, ulterior acesta fiind identificat de către polițiștii bârlădeni.

După arestarea reclcitrantului din Bădeana, doi „combatanți” au ajuns după gratii!

Pe 5 februarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad, a trimis după gratii, admițând propunerea procuirorului d ecaz, încă doi dintre bârlădenii care au provocat scandalul și au agresat polițiștii locali:

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoriei Bârlad. Dispune arestarea preventivă a:

– inculpatului Trufea Eduard-Marian, pentru săvârșirea infracţiunilor de: ultraj (persoană vătămată M. S.),. ultraj (persoană vătămată P. C.), – ultraj (persoană vătămată T. C.), – lipsirea de libertate în mod ilegal (persoană vătămată M. S), pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 05 .02.2021 până la data de 06.03.2021, inclusiv

– inculpatului Butnaru Viorel, pentru săvârșirea infracţiunilor de: – ultraj, (persoană vătămată M. S.); – ultraj (persoană vătămată P. C.), – ultraj, (persoană vătămată T. C.); – ultraj (persoană vătămată G. A.) pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 05 .02.2021 până la data de 06.03.2021, inclusiv.

Sentința dată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad a fost contestată de cei doi inculpați, apelul urmând a fi judecat la Tribunalul Vaslui.

CITIȚI ȘI: https://www.vremeanoua.ro/zmeul-care-i-a-lovit-pe-politistii-locali-barladeni-prins-si-bagat-dupa-gratii-foto-video/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

 1. Relatarile ziaristului ce a scris sunt totalmente eronate,deoarece nu era acolo, cele scrise mai sus nu s au intamplat asa,este adevarat ca acel tanar trebuia sa se lase legitimat si in caz contrariu dus la secție, având în vedere că el a fost speriat si sustinut de catre multimea adunată a crezut ca va scapa,ca el până la urmă nu comisese nici un fel de infracțiune, iar unul dintre cei arestați este total nevinovat, nici nu a agresat polițiștii si nici nu le a adresat injurii, a fost la mom nepotrivit in locul nepotrivit,sper din suflet ca acest om sa scape cu bn si sa uite ca vrând să facă un bn a căzut el in rau.

  • Fals! Eram de fata. M a îngrozit comportamentul acelor agresori! Mai erau și alții,și,sper din suflet că justiția să și facă treabă. Atât celor reținuți,cât și celor care urmează să fie reținuți,le doresc : multi ani cu executare!!

 2. Lăsați că rezolvă lindicu principesei Balaban, le dă amenzi la toți cei arestați pentru neprezentarea la sediul Poliției locale în timp cel pupă în cît pe Chelaru.

  • As fi vrut că data viitoare sa fii tu in locul colegilor dar, nu cred că o să mai ai timp. Sincer,nu mi pare rău de tine,și nici de ceilalți postaci care vor răspunde penal pt calomnie!

 3. Ăștia care au luat-o în bot sunt polițiștii lui peste, care nu au habar să intervină în astfel de situații, ce performanțe să facă dacă îi conduce unul care el a fost infractor arestat.

  • Îți pare rău că acei indivizi au fost reținuți? Stați liniștiți,daca nu știți,un nume fals nu poate asigura anonimatul postărilor,și, că să știți și voi,și calomnia în spațiul virtual este tot o infracțiune. Deci???

 4. Cînd ai un Director fost milițian cu orgolii și nu colaborează cu poliția e greu.
  Domnule primar luați masuri pentru îmbunătățirea relațiilor dintre instituții.

  • Ce încredere sa ai in Politie? când toată grija lor este sa se pozeze
   cu ,morcovul,, sunt prieteni sau fac afaceri cu toti infractorii și au mari pretentii ca sunt,,școliți,, Rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.