spot_imgspot_img
26 C
Vaslui
29-sept.-2023

Băieții fostului viceprimar din Ibănești, unul arestat preventiv și altul sub control judiciar!

- Advertisement -

ZMEII… Fostul viceprimar al comunei Ibănești, Ionel Iacomi, a dat din nou de necaz, după ce a fost dat afară din funcție, ca urmare a condamnării într-un proces de contrabandă! Cei doi fii ai săi, de 18 si, respectiv 21 de ani, alături de alți doi tovarăși, au snopit în bătaie un tânăr în vârstă de 23 de ani (A.O), din comuna Gherghești. Totul s-a petrecut în seara de 11 august, în satul Mânzați, unde victima venise, se pare, chiar la barul bătăușilor frați Iacomi. Cum aceștia mai avuseseră un conflict violent cu ceva timp în urmă, cei doi zmei ai viceprimarului s-au considerat sfidați de băiatul din Gherghești, pe care l-au luat la măcelărit. Alertată, Poliția a intervenit și, drept urmare, unul din băieții viceprimarului, cel mai mare, de 21 de ani, a fost arestat preventiv, iar celălat, de aproape 18 ani, împreună cu tovarășii care au participat la bătaie, au primit control judiciar pentru 60 de zile. Tânărul de 21 de ani arestat preventiv a făcut apel la Tribunalul Vaslui.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reținut pe 12 august, patru bărbați din comuna Ibănești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, lovire, tuburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Aceștia au probat activitatea infracțională a celor patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Printre cei patru bărbați se află și băieții fostului viceprimar, Ionel Iacomi, proaspăt destituit din funcție, pentru că a fost condamnat cu suspendare pentru contrabandă cu țigări. Așa tată, așa fii!

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 11 august a.c., ora 23.00, bărbații ar fi provocat distrugeri unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 23 de ani. Ulterior, aceștia ar fi agresat conducătorul auto și ar fi lovit cu un obiect contondent un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani. În data de 12 mai a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de cei patru bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de 3 dintre bărbați, cu vârstele cuprinse între 18 și 26 de ani a fost luată măsura controlului judiciar și față de un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor 4 bărbați”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui

CITIȚI ȘI: Viceprimarul „contrabandist” al comunei Ibănești, Ionel Iacomi, condamnat și demis!

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.