spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Borcea, arestat de judecătorii bârlădeni! S-a lăsat de droguri și s-a apucat de furat!

- Advertisement -
NU S-A LĂSAT!… Un bârlădean de 24 de ani, care a primit anul trecut o condamnare pentru trafic de droguri, a recidivat! S-a reprofilat pe furt calificat!

PIAZĂ REA…. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au reținut un bărbat, în vârstă de 24 de ani, Borcea Ionuț Cristian, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată. Borcea a fost arestat preventiv în mai anul trecut, când a fost surprins că vinde droguri la un festival din Mamaia. Pentru acestă faptă a primit în noiembrie anul trecut doi ani de închisoare cu suspendare! Acum, același Borcea Ionuț Cristian ar fi pătruns, fără drept, pe timpul nopții dar și ziua, în șase autoturisme neîncuiate și neasigurate, parcate în diverse zone în municipiul Bârlad, de unde ar fi sustras bunuri de valoare găsite în interior. Este din nou arestat preventiv pentru 30 de zile, de data asta de către magistrații bârlădeni. Cu siguranță, de data aceasta condamnarea nu va mai fi cu suspendare!

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat din Bârlad, Ionuț Cristian Borcea, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în formă continuată, în perioada 2020 – ianuarie 2023, în municipiul Bârlad. „În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, fără drept, pe timpul nopții dar și ziua, în șase autoturisme neîncuiate și neasigurate, parcate în diverse zone din municipiul Bârlad, și ar fi sustras bunuri de valoare găsite în interior. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 5.000 lei. La data de 13 martie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile”, menționează inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad din dosarul de urmărire penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.C.I. cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată,având 6 acte materiale comise în noaptea de 01/02.12.2020, în dauna persoanei vătămate S. N., în noaptea de 20/21.08.2021, în dauna persoanei vătămate P. F.C. comisă în noaptea de 29/30.09.2021, în dauna persoanei vătămate S.B.P., comisă în ziua de 03.12.2022, în dauna persoanei vătămate R. M., comisă în noaptea de 16/17.12.2022, în dauna persoanei vătămate A. C.și comisă în ziua de 17.01.2023, în dauna persoanei vătămate B.B.L.), pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 14.03.2023 și până la data de 12.04.2023, inclusiv”, este decizia judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului. Despre întreaga activitate a lui Cristian Ionuț Borcea din Bârlad, arestat ieri preventiv, puteți citi mai jos:

AICI: https://www.vremeanoua.ro/borcea-arestat-la-vaslui-pentru-trafic-de-droguri/

https://www.vremeanoua.ro/borcea-ramane-dupa-gratii-fiind-acuzat-ca-a-vandut-droguri-pe-litoral/

https://www.vremeanoua.ro/pedepse-pentru-traficantii-de-droguri-unii-dupa-gratii-altii-inchisoare-cu-suspendare/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Într-un articol recent publicat de Vremea Noua, se menționează că omul de afaceri, Cristi Borcea, a fost arestat pentru furt de către judecătorii din Barlad. Însă, ceea ce este mai grav decât faptele sale ilegale este faptul că în trecutul său, Borcea a fost cunoscut pentru dependența sa de droguri.

    Consumul și dependența de droguri sunt probleme grave care afectează nu doar individul, ci și societatea în ansamblu. Tinerii sunt în special vulnerabili la acest fenomen, căutând adesea să experimenteze și să își îndeplinească dorințele de a fi teribiliști sau de a se integra într-un grup. Din nefericire, drogurile sunt un miraj care îi poate conduce pe acești tineri spre distrugere, afectându-le sănătatea fizică și mentală, relațiile și perspectivele de viitor.

    Este esențial să se acorde o atenție deosebită combaterii traficului de droguri și eliminării furnizorilor de droguri din societate. Pedepsele pentru dealerii de droguri trebuie să fie mai dure și să reflecte gravitatea impactului lor asupra societății și asupra vieții tinerilor. Din păcate, în prezent, pedepsele pentru traficanții de droguri sunt adesea prea blânde, ceea ce îi încurajează să continue să își desfășoare activitățile ilegale.

    Dependența de droguri este o problemă care trebuie tratată cu seriozitate și cu măsuri eficiente. Este important ca societatea să sprijine oamenii care se luptă cu această problemă și să ofere soluții de tratament și recuperare pentru cei afectați. Doar prin împreună și prin eforturi comune putem asigura un viitor mai bun pentru generațiile viitoare și pentru societate în ansamblu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.