spot_imgspot_img
spot_img
9.3 C
Vaslui
02-dec.-2023

Chef de chef și manele la maxim, în misiunile Poliției Locale Bârlad (VIDEO)

- Advertisement -
MĂSURI… Vasile Chelaru nu este încântat de veleitățile de dansatori de manele ale celor doi subalterni și i-a băgat în comisia de disciplină.

INCONȘTIENȚI… La Bârlad, misiunile Poliției Locale se fac pe ritmuri de manele și cu chiuiturile de rigoare. Echipa de intervenții, mândria comandantului Vasile Chelaru, s-a prezentat cetățenilor din orașul lui Boroș, într-un mod mai inedit, pe ritmurile melodiei lui Carmen Chindriș, “Două Perechi”. Pentru a arăta cât de grozavi sunt cei doi luptători, îmbrăcați corespunzător, cu uniforme de forțe speciale, și-au fixat telefonul mobil sub parasolarul de la mașina aflată în mișcare și s-au filmat ca niște “băieți de băieți”, acompaniind pe alocuri cu “Hop!, Hop!”, Taraful Rutenilor. Au demonstrat că au și preocupări politice, strigând pe ritmul manelelor : «Șoșoacă». Noroc că din acea euforie nu s-a ajuns la o tragedie, fiindcă mașina celor doi gonea cu viteză pe șosea, iar ei numai atenți nu erau, fiind preocupați mai degrabă de versurile piesei și de mișcările lascive, decât de condus. La Poliția Locală, astfel de trăsnăi nu sunt singulare. Să ne mai amintim de cazul polițistului care-și vindea pe OLX uniforma din dotare. Noroc că nu și-a scos și arma la vânzare.

“Să fie caldă apa, /Să se bălăcească fata!” au fost versurile care i-au scos din minți pe cei doi polițiști locali, îmbracați în uniformă și cu mare chef de distracție. Fără să le mai pese că circulă pe drumuri publice, cu coatele pe geam, ca șmecherii, cei doi chiuiau și hăhăiau ca apucații pe ritmurile unei manele, în timp ce șoferul avea grijă să plaseze corespunzător telefonul, pentru a imortaliza momentul artistic de mare intensitate. Pe versurile, “Că și-a luat costum de baie colorat,/ Unicat și mulat,/ Îi stă bine parcă e turnat” cei doi polițisti locali de la intervenții dansau lasciv în mașină, imaginându-și fata cum se bălăcea în mare și, cum centurile îi încurcau, nici nu le-au mai pus. Acest moment de glorie filmat și plasat pe rețelele de socializare e dovada perfectă ca șoferului să-i fie reținut permisul ce conducere. Fiindcă și-a folosit telefonul în timp ce conducea mașina, dar și că avea atenția distrasă de la condus de melodia ascultată la maxim sunt condiții suficiente pentru ca șoferul să fie lăsat fără permis și să plătească o amendă contravențională. Așa că, pentru aceștia va veni furtuna, așa cum spune și melodia cântată de Carmen Chindriș: “Sper să prindem vreme bună și să nu fie furtună”!

Polițiștii maneliști au fost băgați la comisia de disciplină

Vasile Chelaru, șeful Poliției Locale, a mărturisit reporterilor de la Vremea Nouă că știa de filmare de două zile și că deja a demarat o anchetă disciplinară internă. Până la acest moment nu se știe dacă cei doi erau într-o misiune sau nu. Conform declarațiilor acestora, se pare că veneau spre serviciu, erau în mașina personală a unuia dintre ei, însă afirmațiile nu au fost verificate. “Am văzut și eu acum două zile acest video și am demarat o cercetare disciplinară a celor doi. Ei spun că nu se aflau într-o misiune, iar momentul filmat de ei ar fi în timpul când ei veneau la serviciu pentru a-și prelua tura. Chiar dacă sunt din Bârlad, se pare că unul dintre ei era la o casă particulară la Bădeana și și-a rugat colegul să vină să-l ia la serviciu pentru a nu întârzia. Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici, dar ancheta va stabili toate circumstanțele. Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program și cum a ajuns acel material video pe rețelele de socializare. Cei doi angajați până acum au avut o conduită ireproșabilă, chiar sunt doi polițiști locali de nădejde, cu inițiativă. Nu știu ce sancțiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a spus comandatul Poliției Locale.

Șoferul care chiuie pe acordurile Tarafului Rutenilor are salariul la secret

Cătălin G. și colegul său, Laurențiu R., sunt angajați la intervenții, dacă e să ne luăm după declarația lui Vasile Chelaru. Șoferul amator de manele este chiar “șef de formație”, o funcție care nu este în statul de funcții a instituției, însă această titulatură îi aduce un salariu frumușel. “Nu știu exact ce salarii au cei doi, fiindcă sunt și orele suplimentare și alte sporuri, însă cred că în jur de 2.800 de lei” a spus Chelaru reporterilor Vremea Nouă. Declarația de avere a lui Laurențiu R. îl contrazice pe comandat. Unul dintre ei ridică în jur de 3.500 lei pe lună, cu mult peste un polițist de la Rutieră, dar și cu vreo 700 de lei mai mult decât știa șeful. Așa zisul “șef de formație” e posibil să primească și mai mult, însă nu vă putem pune la dispoziție această informație. Fiindcă de șmecher ce este, acesta a reușit o performanță unică în rândul funcționarilor publici. În declarația sa de avere, publicată pe site Primăriei Bârlad, în dreptul paginii unde sunt înscrise veniturile este o foaie goală, semn că acesta și-a “ascuns” veniturile, precum maneliștii care fentează fiscul. Nici primarul nu a reușit acestă performanță, semn că nu este așa de “băiat de băiat”. Salariul său de 10800 de lei lunar este la vedere, al polițistului manelist, nu!

Declarație de avere Cătălin G.:

I se va ridica permisul polițistului manelist?

ÎNTREBAREVremea Nouă a publicat acum două săptămâni o fotografie în care a fost surprins momentul în care primarul și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni, în fața Casei de Cultură din Bârlad.

Vasile Chelaru a declarat că nu a tăiat amendă primarului pentru această contravenție. “La cele semnalate de dvs. în ziar nu am cunoștință să se fi întreprins ceva. Vom face verificări. Dar să știți că domnului primar nu-i stă în fire să încalce regulile de circulație, din contra, este foarte atent. Probabil a fost o scăpare în acel moment”, a mai spus comandantul Poliției Locale. Punem pariu că nici polițistului care dansa în mașină pe ritmuri de manele, preocupat mai mult să-și facă selfie decât să fie atent la condus, nu-i va fi ridicat permisul de conducere. Cine să-i ceară, primarul care-i finanțează și la rându-i încalcă regulile de circulație, șeful său care îl încadrează pe o funcție care nu există în statul de funcții al instituției? Pentru a arăta cam cu ce se ocupă Poliția Locală la Bârlad, publicăm o fotografie care arată că la Bârlad se parchează cum vor mușchii șoferilor, chiar sub semnul care interzice acest lucru. Și aceasta este o misiune specifică Poliției locale. Dar cum aceștia ascultă manele cu boxele date la maxim și au salarii babane, pe cine mai interesează?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

50 COMENTARII

 1. Dl Primar de cînd comunitatea plătește pentru a folosi mașină în interes personal Chelaru, că mai mult e la Casa de Ajutor Reciproc decît la poliția locală.

 2. Comisia de disciplina sa întrunit la Trestiana unde Presedintele Carp Costel a pus la dispozitie o jumatate de porc , vin si spirtoase de restul s-au ocupat slugile , animator Chelaru șpăgarul.

 3. Galateanu este cel mai mare mîncator de căcat, să vă feriti de asemenea excremente, bea, mănîncă si va toarna ca e prostul bălți.

 4. Lăcusta actualmente Gălățeanu, se umfla in muie de cînd dl scriitor Chelaru la numit onorific Șef de schimb, și are dreptate să fie așa cînd îi schimbă chiloți lui Chelaru după ce îl pupă în cur .

 5. Dl Chelaru ,de cînd Marilena și Rîpan respectiv Dabija, au secretară și femeie de servici, nu vi se pare ca ati înființat niște posturi fictive pentru curve și bețivi.

 6. De atât sunt în stare idioți precum Obreja și Olariu, să arunce cu noroi intr-o instituție din care au uitat că fac și ei parte. Dar pe ei nu ii interesează acest lucru atât sunt de retardați, doi profitori, unul a furat si a luat șpagă toată viața lui, iar al doilea un frustrat care a profitat de bunătatea celor din jurul său pentru a-și atinge scopurile, altceva nu poate și nu știe să facă.

 7. Dl.Chelaru are un suflet bun de pus la rană, cum puteți să denigrati un ,,om „” care în carieră sa a făcut Bărladul de rîs cînd l-au arestat, ajunge nu vă e rușine.

 8. Chelarule, cum ții o armata de burdanosi și anonimii de asa ziși, șefi de tura, în ce lege ai citit tu ca la politia locala sunt șefi de tura. Pune puterile sa patrulele printre blocuri pe jos nu numai prostimea care o crezi tu sa patrulele

 9. Aroganța și prostia e la ea acasă tovarăși, un joc ce se repetă în lupta pentru putere, cine nu înțelege va da în diabet poate și în cancer.

 10. Daca dati declaratia de avere a unui agent de politie de la IPJ inseamna ca aveti tupeu in voi, dar intai sa o gasiti public ceea ce nu se intampla ca la fraerii de la politia locala.

 11. DACA VOI CREDETI CA UN POLITIST DE LA POLITIA NATIONALA IA MAI PUTIN DE 3500 LEI PE LUNA VA INSELATI. UN POLITIST NOU ANGAJAT IA IN MANA APROAPE 5000 LEI ASA CA DOCUMENTATI-VA INAINTE DE A SCRIE IN ARTICOL. CUM NAIBA SA IA UN POLITIST 3500 LEI CAND LA 48-50 ANI IES LA PENSIE CU 4200-4400 LEI ? DACA SUNTETI CORECT DOMNULE TIMOFTICIUC AR TREBUI SA SCRIETI UN ARTICOL DESPRE CUM SE AJUNDE LA ACEA PENSIE.

 12. Câtă naivitate și manipulare! In acest articol de rahat slugoiul lui Tătaru,Timofticiuc lovește în primar,la ordinul lui nelu-apendicita,ii este dator pt funcția de mare mahar la antibiotice Iași. Articolul în sine e o porcărie. Ce mare nenorocire e in faptul că doi oameni care se deplasau cu o mașină proprie se distrează în felul lor? Bai,postacii tâmpiți,e clar că sunteți pe ultima suta de metri,nu? Doar cine nu ar vrea,sau nu i-ar păsa ,nu ar observa ,după debilitatea exprimată în scris,nu v ar recunoaște! Sunteți exact așa cum vă definiți și,prin micimea voastră loviți,murdăriți o instituție!!

  • Mai lemo, pune-i pe cei doi sa se fotografieze in masina personala si o sa vezi diferenta dintre Daciile de serviciu ale Politiei Locale si VW-ul personal al soferului. Nu mai crede minciunelele servite de scriitorul Chelaru (Angheluta stie de ce)!

 13. Aceleași comentarii disperate ale acelorași disperați complexați. Inca nu ați înțeles că,trebuie sa munciți? E inutil să se discute cu voi,cum și voi sunteți inutili in acea instituție! Va e dor de regele vostru,nu i așa,maimuțelor?

 14. e plin orasul de masini parcate in intersectii si pe treceri de pietoni ca sa nu mai spun de trotuare unde nu ai macar jumatate m loc de trecere. Politia Locala doarme in papuci de cativa ani de zile pe salarii enorme!

  • Politia Locala nu doarme dar nici nu poate amenda pe orisicine ca aici este pe principiul „Inainte de a da intr-un caine vezi cine tine lantul!”. Prin urmare „smecherii” suna pe stiu ei cine si dupe aia sa vezi calificative naspa la politistii locali. Pai doar nu credeati ca va merge un politist local sa il amendeze pe primar pentru contraventii la regimul circulatiei pen’ ca primo tempo, vor fi in vizorul safului cel mare, big boss to Wasile, si secondo tempo, Mitica nu e Orban, idolul lui, sa se ceara singur amendat.

 15. Boros l-a dat afara pe Radoi si l-a adus pe militianul spagar si fara scrupule Chelaru. Boros este cel mai prost primar pe care l-a avut Barladul!!

 16. Iaca cine ne supraveghează…betivii….vai de capul acestei țări….de asta este în mocirlă pana la gât.Ziceti si de Raileanu Marcel ( betivanu ratat) de la politia locala Vaslui.un terminat cu toate actele de nebun în buzunar…un distrus cu capul plin de alcool.prostu’ județului Vaslui.sa ne cacam în gura lui toti cetatenii județului Vaslui.un tigan borat, alcoolic.un chisarcos.

 17. Militianul de Chelaru vorbeste de „scapare” desi acest termen nu exista in OG nr. 2 si nici in OUG nr.195. Avand in vedere imaginile aparute chiar in Vremea Noua care atesta ca nen’ tu Mitica a incalcat aceeasi regula de circulatie in doua zile consecutive cum poti vorbi de scapare? Nu crezi ca este vorba de un comportament deviant, de sfidare a climatului de ordine publica din partea unui demnitar local? Da’ pe nea Vasile de la Zabrautii din Deal de ce nu il cautioneaza politistii locali daca incalca legislatie in vigoare? Dom’ Vasile, Politia Locala este o institutie in slujba comunitatii nu a unei persoane, indiferent de functia publica pe care o ocupa la un moment dat, asa ca reda demnitatea acestor angajati nu ii diviza in doua tabere (cei cu care petreci si restul lumii, „p__imea” vorba unui celebru consilier local)! Si apropo poate dai o bere ziaristilor, stii tu de ce!

 18. Sa va fie rușine că a fi făcut de râs instituția,și dumneata el Chelaru am crezut cînd ai preluat funcția de director că vei face o instituție de elita dar au făcut o cocina de porci îl mai criticai pe radoi

 19. Nu numai că pe femei le trimite acesti analfabeți și bețivi de șefi de tura inventați sa patruleze pe jos cu le da în cimitir singure ,el carp deșteptul

 20. Cît căcat mai mănîncă Chelaru, că-i tine în brațe pe acești pupincuriști și se face că nu-i vede, iati făcut să se urască în loc să aveți un colectiv unit.

 21. De asta dl.Carp și Gălățeanu aleg să patruleze numai cu anumite persoane , iar femeile le pune să patruleze pe jos, că dacă Chelaru comentează îi va ieși pe nas darurile , așa e dom Carp, cum e ,,ce dacă mă vede, mi se rupe p..la de Chelaru, cînd i-am umplut portbagajul nu a știut în ce se bagă,,

 22. Domnul Chelaru, sunteți penibil mai bine vă sărbătoriri aniversările la pensionari decît cu proștii de la poliția locală, că la cîtă minte au te fac de o iei razna.

 23. V-ați făcut vedete proștilor, acest lîngău Gălățeanu a mai sărit gardul cu masina poliției locale pe cînd era Rădoi comandant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.