spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
26-feb.-2024

Cristi Butnaru, bãgat la ani grei în închisoare pentru un furt de toatã jena! Violul l-a dat gata!

- Advertisement -

DE BELEA… Violator si hot, Cristian Butnaru a ajuns vedeta Bârladului, alãturi de un alt „amic”, dupã ce au comis un furt de toatã jena. Si nu e doar atât. Prinderea lui a arãtat precum o scenã din filmele de actiune, punând politistii la „treabã”! Cristian Butnaru a fost condamnat în primã instantã la 2 ani si 6 luni închisoare, la care s-au adãugat 1042 de zile, rãmase de executat dupã o eliberare conditionatã pentru un viol din 2016! Pe lângã Cristi Butnaru a fost condamnat si Iulian Stericã Lupu, care, din câte reiese din sentinta datã de Judecãtoria Bârlad, a furat cot la cot cu „prietenul” violator, primind si el 5 ani de închisoare cu executare! Pedepsele date în prima instantã pot fi atacate cu apel timp de 10 zile.

Cristian Butnaru este fãrã doar si poate, unul dintre cei mai „iscusiti” hoti din România. A planificat un furt care l-a fãcut sã devinã vedetã în Bârlad. Mai exact, în cursul noptii de 9 ianuarie a.c., Cristian s-a gândit sã fure mai multe  cabluri de telecomunicatii, din comuna Bogdãnesti. Zis si fãcut! Si-a burdusit masina cu cablurile respective si a pornit la drum. Doar cã drumul avea sã fie presãrat cu multã „actiune”. Politistii din Banca l-au prins în flagrant si l-au urmãrit mai ceva ca în filmele de actiune nominalizate în categoria de top. Surpriza politistilor a fost însã, în momentul în care au constatat cã furtul nu produce pagube consistente. Asta pentru cã acele cabluri nu contineau cupru sau aluminiu, ci doar cabluri de internet care contin fibrã opticã, ceea ce înseamnã cã toate bunurile pe care Cristian si le-a însusit, nu valoreazã mai nimic. Ba mai mult decât atât, hotul a reusit sã lase aproape întreaga comunã fãrã internet. S-a ales, însã, cu un dosar penal si a fost retinut de politistii Sectiei Rurale Banca, apoi bãgat de judecãtorii bârlãdeni în arest preventiv, unde este si acum. Ba are alãturi, fiind pãrtas la furt, si pe Iulian Stericã Lupu, care a primit si el sentinta, pentru tot ce au fãcut împreunã! Astfel, conform judecãtorilor bârlãdeni, Cristian Butnaru a fost condamnat, în stare de arest preventiv în Penitenciarul Vaslui, la pedeapsa de 2 ani si 6 luni închisoare, pentru sãvârsirea infractiunii de furt calificat comis în stare de recidivã postcondamnatorie, faptã din 09.01.2023 iar persoanã vãtãmatã S.C.ORANGE ROMÂNIA COMMUNICATIONS S.A. De asemenea, în afarã de furtul calificat, Cristi Butnaru a fost condamnat si pentru cã a circulat fãrã a avea permis de conducere, cu masina în care pusese cablurile furate! De asemenea, judecãtorul a constatat cã: „Inculpatul B. C. a fost condamnat la pedeapsa de 8 ani si 3 luni închisoare pentru viol. Constatã cã inculpatul B. C. a început executarea pedepsei de 8 ani si 3 luni închisoare la data de 09.09.2018 si a fost eliberat conditionat la data de 05.05.2021, cu un rest rãmas de executat de 1042 zile închisoare. Faptele pentru care a fost condamnat în cauza de fatã, sãvârsite la 09.01.2023, fiind comise în termenul de supraveghere al liberãrii conditionate, care era de 1042 zile de la data liberãrii. Se revocã liberarea conditionatã dispusã fatã de inculpatul Butnaru Cristian si dispune executarea de cãtre inculpat a restului de pedeapsã de 1042 zile închisoare, rezultând în urma cumulului aritmetic pedeapsa finalã de 2 ani, 6 luni si 1042 zile închisoare ce va fi aplicatã inculpatului B. C”, a decis magistratul bârlãdean.

Participarea la furtul de „nimic” i-a adus si lui Iulian Stericã Lupu 5 ani de detentie!

Judecãtorul bârlãdean l-a condamnat si pe Iulian Stericã Lupu la o pedeapsa de 5 ani închisoare, cu executare evident, pentru sãvârsirea infractiunii de furt calificat. Comis în stare de recidivã postexecutorie, faptã din 09.01.2023 – persoanã vãtãmatã fiind aceeasi S.C.ORANGE ROMÂNIA COMMUNICATIONS S.A. Mai mult, a fost admisã si actiunea civilã formulatã de S.C.ORANGE ROMÂNIA COMMUNICATIONS S.A.- Centrul de operatiuni din Bacãu, Neamt si Vaslui si i-a obligat pe inculpatii Cristi Butnaru si Lupul Stericã Iulian, în solidar, la plata sumei de 11.449,92 lei cu titlu de despãgubiri civile cãtre partea civilã, reprezentând contravaloarea distrugerii liniei de telecomunicatii si a bunurilor sustrase. Sentinta are drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

CITITI AICI CUM S-AU FÃCUT HOTII DE RÂS   https://www.vremeanoua.ro/cel-mai-prost-hot-din-vaslui-a-fost-prins-dupa-o-urmarire-ca-n-filme/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Cînd ies din bulău îl fut în găoz și îi dau la muie lui Chelaru Vasilica, bulangiu militiei comunitare, pedofilul, libidinos cu jegiasa muiere Jeanina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.