spot_img
33.9 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Doi bârlădeni fără adăpost, arestați pentru comiterea unei tâlhării calificate!

- Advertisement -
AUROLACI DUPĂ GRATII… Doi bârlădeni, un bărbat de 25 de ani și o femeie de 44 de ani, au ajuns la „răcoare” după o tâlhărie făcută într-o noapte „călduroasă”!

LA RĂCOARE… Petruț Cezar Slincu de 25 de ani și Anina Ifrosă, o femeie de 44 de ani, beți morți, au ajuns în arest preventiv pe 14 august! Bârlădenii, fără adăpost, care își făceau veacul prin zona gării, au comis o tâlhărie calificată, în noaptea de 12-13 august a.c., asupra unui bărbat de 42 de ani, căruia i-au furat banii!

Cei doi bârlădeni fără adăpost au făcut tot posibilul, beți fiind, să ajungă în arest preventiv, ei fiind „cazați” într-o clădire dezafectată, din zona Stației CFR Bârlad, locul unde au și săvârșit tâlhăria!

În data de 13 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Bârlad au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat și o femeie, ambii fără adăpost, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în noaptea de 12-13 august 2023, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bârlad, ar fi fost lovit, imobilizat și deposedat de o sumă de bani de către un bărbat de 25 de ani și o femeie de 44 de ani, aflați în stare de ebrietate. Evenimentul s-ar fi petrecut într-o clădire dezafectată din zona stației CFR Bârlad. În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că persoanei vătămate îi sunt necesare 2-3 zile de îngrijiri medicale. La data de 13 august a.c., pe baza probatoriului administrat, polițiștii Postului de Politie Transporturi Feroviare Bârlad au reținut cele două persoane, acestea fiind prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. La data de 14 august, propunerea a fost admisă de Judecătoria Bârlad, care a emis mandate de arestare preventivă pentru cele două persoane, pentru o perioadă de 30 de zile”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cei doi boschetari și tâlhari se află acum în arestul preventiv al IPJ Vaslui, iar până acum nu au depus cerere de recurs al sentinței.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Dispune arestarea preventivă a inculpaților SLINCU PETRUȚ-CEZAR, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, pe o perioadă de 30 de zile, din data de 14.08.2023 până la data de 12.09.2023 inclusiv, și IFROSĂ ANINA, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, pe o perioadă de 30 de zile, din data de 14.08.2023 până la data de 12.09.2023 inclusiv.  Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru inculpați și de la comunicare pentru procuror. Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 14.08.2023, ora 13,10”, este sentința dată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad.

Cine este aurolacul Șlincu Petruț Cezar…

Bărbatul de 25 de ani, care este fără locuință, fiind „cazat” prin zona Gării, este nimeni altul decât cel care în martie 2017 a produs un furt … incendiar! Polițiștii bârlădeni l-au reținut pe acesta când avea doar 19 ani, după săvârșirea următoarelor infracțiuni: furt, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și distrugere. Petruț Cezar Șlincu, un aurolac care-și făcea veacul prin fața magazinului Non – Stop de la Confecții pe atunci, s-a strecurat într-un taxi lăsat pornit de șofer și a demarat în viteză, spre centrul Bârladului. A ajuns tocmai în cealaltă parte a Bârladului, la ieșirea spre Vaslui, unde a reușit o “cascadorie” … incendiară! A derapat, a rupt un gard și trei mașini parcate în curtea unei firme! Taxiul și una dintre mașini au luat foc! Petruț Șlincu a fugit și a fost prins și a fost dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind condamnat apoi pentru fapta comisă.

CITIȚI AICI: A furat un taxi, a fugit nebuneste prin oras, desi nu avea permis, si a ajuns… dupã gratii!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.