spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

DROJDIER LA PRĂȘIT! Top tâmpenii despre arestarea lui Buzatu

- Advertisement -
Gelu Irimia

ERAM PE DROJDIE… Una din marile tragedii care i se putea întâmpla țăranului român, și i se cam întâmplă în fiecare an, era să i se termine butoiul de vin. Pentru că procesul tehnologic de obținere a vinului nu era prea avansat, în butoi se afla atât prețiosul lichid cât și resturile strecurate prin teasc. Așa se face că la tragicul sfârșit al butoiului rămâneau doar acele resturi, denumite generic drojdie, și ceva lichid. De aici și expresia, eram pe drojdie! Când, domnul președinte Buzatu primește geanta cu bănuți folosește aceasta expresie pur românească în semn de apreciere! Ceea ce este foarte ciudat. Cam 99% din cetățenii județului Vaslui ar putea spune că sunt pe drojdie, dar domnul președinte cu ditamai salariu, pensii speciale și alte venituri din prășit și strâns fan? Chiar mă întreb ce nevoi speciale avea domnul Buzatu, și, mai ales, domnișoara Ana Furnică!

AM CITIT ÎN OCHII LUI

Acum cîțiva ani, avocatul lui Buzatu, care-i este și fin ocupa un onorant loc 1 în top cea mai mare alcoolemie înregistrat la volan în județul Vaslui. De menționat că în acest top, primele 3 locuri erau ocupate de avocați din Baroul Vaslui, niște bărbați adevărați! Dar, anii au trecut și între timp le-a luat fața o doamnă anonimă cu un record absolut! Rușine avocaților vasluieni! Între timp, circulă zvonuri prin Vaslui că finul avocat nu mai suporta alcoolul! Probabil, niște răutăcioși care vor să-și bată joc de reputația domnului avocat! Acum acest domn este a treia roată la căruță în apărarea lui Buzatu și efectele alcoolemiei încă se văd! Acesta a inserat în pledoaria sa o chestie absolut genial! Sperând să convingă judecătorii că Buzatu poate fi eliberat fără nicio problemă, domnul avocat a adus un argument absolut irefutabil: am citit în ochii lui că nu vrea să fugă din țară! Băi “finule”, dar de ce să fii forțat să apelezi la capacitățile tale extrasenzoriale și nu îl întrebi direct: Șefu, fugiți sau nu dacă vă dau ăștia drumul? Pentru că altfel, toți ne-am face avocați și am veni cu același argument: domnule judecător, am citit în ochii lui că n-a furat găina, domnule judecător, am citit în ochii lui că n-a violat-o pe domnișoara, domnule judecător, am citit în ochii lui că n-a luat șpaga!

Te-ai prins cât de penibil ai fost sau vrei să-mi citești în ochi?

NU E FLAGRANT, E FĂCĂTURĂ!

Îl știți pe Mircea Badea de la CNN, băiatul ăla amuzant care făcea glume pe seama cocalarilor și a pițipoancelor? Nu contează! N-a mai fost deloc amuzant când a sărit calul și s-a trezit analist politic, în slujba lui Dan Voiculescu. Problema sa e că a rămas cu sechele de când i-a fost arestat șeful și el a bătut recordul la cel mai mare miting cu participanți fără dinți și ajutoare sociale! De atunci, de fiecare dată când cineva important e arestat pentru corupție, i se activează piticii de pe creier și începe să fabuleze monstruos. Așa și în cazul lui Buzatu! Mircea Badea a dictat că flagrantul cu Buzatu nu a fost flagrant! Pentru că au trecut două ore de când a băgat geanta în portbagaj și până când i-a fost găsită acolo de procurori și polițiști! Cum ar veni, dacă era să fie flagrant, trebuia să fie prins la secundă! A luat geanta maro, pac! polițiștii călare pe el! Ce ai acolo, de unde, cum? Calm domn, domnul Badea! Mașina a fost filmata non-stop! Nu e nevoie să strici grătarul oamenilor! Gândește-te că pe domnul Buzatu îl așteaptă o viață austeră după gratii. Să zică mersi că l-au lăsat anchetatorii să se bucure de ultimul grătar în libertate! Hai să nu ne mai încurcăm în chestiuni lingvistice, gen a fost sau nu flagrant! Cine a pus geanta cu bani în portbagaj? Cine a mulțumit pentru bani? Și apoi, mai există și varianta să-i împartă și atunci îi umflau pe toți. Probabil, din acest motiv o mai fi zăbovit DNA câteva ceasuri.

BUZATU A MERS LA PRĂȘIT

Chestiunea cu Dumitru Buzatu care e bogat pentru că a mers la prășit și la adunat fân este supraevaluată pentru că vine din partea unei persoane care are mare nevoie de asistență medicală. Probabil, nu este frumos să afirm asta public, dar în mod particular e aproape imposibil. Însă, pentru că vorbim de top tâmpenii, să o luăm de bună și să ne întrebam câți oameni din județul Vaslui merg la prășit și la strâns fân, fără rezultate așa spectaculoase. Și să ne mai întrebăm cum dracu’ un om care merge la prășit și strâns fân nu poate suporta să stea într-o cameră de arest pentru că e prea bolnav? Dar eu să zic să nu ne îngrijorăm prea mult de domnul Mitică! În caz de o nevoie medicală sau altceva urgent, Dragoș Cazacu a promis că face împrumut la bancă și îl salvează! Acum înțeleg de ce Bichineț spunea despre directorul cu handicap (despre care nu avem voie să vorbim) că e cel mai bun produs al lui Buzatu!

ANUȚA NU E AMANTĂ, E O FATĂ ADOPTATĂ!

Probabil mai sunt câțiva vasluieni care nu știu că băiețelul Tudorel, (fost secretar de stat, acum șomer) a afirmat cu dezinvoltură că domnișoara cu care șpăgarul șef își petrecea cea mai mare și mai plăcută parte a timpului e o tânără modestă pe care Dumitru Buzatu, mai mult a adoptat-o! Ca să știe și primarii din județ și angajații de la CJ Vaslui cine făcea regulile în primul birou al județului! Vorbim aici de grija părintească nu de libidinoșenii de baron frustrat! Dar, asta nu e tot pentru că Buzatu are stofă de tată! În fapt, într-un acces de panică deputatul Eduard Popica a declarat cu lacrimi în ochi că același Mitică este ca al doilea tată pentru el! În locul lui Tudorel, aș fi îngrijorat! Deja, trebuie să împartă averea în trei!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Sunt curioasă ce parere are redacția despre ultima cuvântare a preotului Ignatie de la Huși ținută pe 1 Octombrie în care protejează voalat pe prietenul său politic Buzatu și blamează lumea ca fiind tristă, rea, fără compasiune și multe altele?

  2. Mircea Badea chiar este sclipitor de inteligent și fără supărare nu ești la nivelul său nici în următoarele 10 vieți, este savuros și chiar are dreptate, este o făcătură. Unde scria ca intervenția DNA să aibă loc neapărat la poartă? Daca plecau peste 10 ore? Dacă Buzatu se răzgândea că nu mai are nevoie de acei bani? Daca pleca cu un elicopter se făcea flagrantul când zbura porcul cu aripi de albină. In procedura penală sunt niște proceduri dacă te interesează. Dialogul dat în presă cu privire la conversația telefonică dintre Buruiana și Buzatu nu cuprinde informații concludente că era vorba de mita, este tras de păr. Când primești mită nu faci cerere, referat… Savin spune că l-am reclamat pe expert, de ce nu era geanta cu bani la expert? Daca lipsește plângerea prealabilă împotriva lui Buzatu cum a afirmat Savin, atunci procurorul ar trebui să dea ordonanța de clasare. Dar na presiunea mediatică ori presiunea unor grupuri de interese, pricepi ce zic??

  3. Bine le-ati mai spus .Eu personal in calitate de cititor „le -am citit in ochi „cum le ” titie ” curu ca fiecare din cei numiti de dumneata au fost parti vinovate in jaf.

    Sa speram ca justitia va da cel putin 5 mandate cu executare . La multi ani analfabetilor din conducerea judetului -voi asa credeati ca va puneti familia pe baza care a impartit afise?

  4. Comentator ori ce-ai fi dumneata d-le,habar n-ai a scrie.numai dezacorduri si greseli de gramatica dar,de comentat pe tot felul de subiecte esti bun sa-ti iei si d-ta un pol doi.atat s-a putut!fugi incet

  5. Nenorocirea mare pt. Vaslui și restul României este ca greutatile lor nu se termina prin arestarea lui Buzatu, tot PSD-ul colcăie de asemenea specimene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.