spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

Bârlădeanul care s-a luat la trântă cu tigrul de la Zoo a declarat că, de fapt, s-a luptat cu o pisică… mai mare (VIDEO, FOTO)

- Advertisement -

INCREDIBIL… Bârlădeanul de 46 de ani care a scăpat miraculos din ghearele tigrului bengalez din Grădina Zoologică s-a trezit din anestezie, dar și din beție și nu știa de ce a ajuns la spital, cu piciorul stâng bandajat. Când a aflat de aventura sa, iar memoria i-a mai revenit, acesta a spus medicilor de fapt nu s-a “luptat” cu un tigru, ci cu o pisică mai mare. Cazul a fost foarte mediatizat în România, ajungând și în presa de satiră. Însă cel mai reușit meme video a fost realizat de celebrul scriitor în vogă al momentului, Andrei Ciobanu.

Bârlădeanul care și-a încercat puterile cu tigrul bengalez din Grădina Zoologică i-a uimit pe doctorii Spitalului Municipal Elena Beldiman din Bârlad, acolo unde a fost spitalizat individual după episodul tragico-comic de duminică, când inconștient și sub influența băuturilor alcoolice acesta a băgat piciorul în cușca tigrilor . Dimineață următoare când s-a trezit din beție, acesta și-a văzut piciorul stâng bandajat i-a întrebat pe medicii care i-au reconstruit piciorul sfârtecat de tigru ce s-a întâmplat. Medicii au rămas uluiți când au conștientizat că individul nu-și mai amintește nimic din episodul cu tigru. Când cu greu și-a amintit unele secvențe din aventura sa de la Grădina Zoologică, acesta a început să se contreze cu medicii. “Nu este adevărat. Mie nu mi-a sfâșiat piciorul un tigru, cum spune-ți dumneavoastră. Acolo era o pisică, cei drept era mai mare. Nu avea cum să fie tigru!”.

Bârlădeanul aventurier a fugit de presă

Reporterii Vremea Nouă au încercat să vorbească cu bârlădeanul care, turmentat fiind, s-a urcat pe voliera care proteja cușca tigrului, însă fără sorți de izbândă. Se pare că starea sa de sănătate nu-i permitea să aibă o discuție coerentă cu aceștia, fiind în sevraj. Medicii au fost nevoiți să-l lege de pat pentru a nu-și face rău, mai ales că operația nu se prinsese bine și ar fi fost păcat de munca medicilor care i-au construit laba piciorului să fie în zadar. Așa cum arăta fotografia rănii provocate de tigru, mulți s-au îndoit că piciorul acestuia poate fi “reparat” la spitalul bârlădean, însă echipa condusă de doctorul Oleg Tacu a făcut minuni și au reușit să-i repare piciorul aventurierului. Din motive lesne de înțeles nu vom publica această fotografie, însă aceasta este “martorul’ care va dovedi în timp acuratețea cu care medicii bârlădeni au lucrat, când i-au reconstruit piciorul bârlădeanului buclucaș.

Cum s-a consumat momentul de glorie al bârlădeanului care a încercat să se bată cu tigrul

Reamintim că duminică un bărbat din Perieni, de 46 de ani, după ce a băut bine în Bâlciul de Bârlad a vrut să-și încerce puterile cu un tigru bengalez din Grădina Zoologică. S-a urcat pe volieră animalului, la peste 2,5 metri și s-a cățărat pe gratiile de la cușca tigrului, unde nu mai era plasa de protecție. A ignorant mesajul scris mare “Este periculos să vă apropiați de volierele cu animale” și normal că tigrul la compostat de picior, dintr-o simplă mișcare a labelor sale puternice. Norocul bărbatului a fost acela că tigrul a lovit cu laba și nu l-a prins cu colții, fiindcă s-ar fi întâmplat o tragedie. Medicii de pe Ambulanță veniți la fața locului au reușit să-l stabilizeze, iar polițiștii alertați de ambulanțieri au stabilit că acesta avea o alcoolemie record. Mai grav este că aventurierul din Perieni a venit însoțit în Grădina Zoologică, iar la evenimentul macabre a participat și un minor. Directorul Grădinii Zoologice, Adrian Cărăbăț a spus duminică reporterilor Vremea Nouă că “nu s-a întâmplat niciodată până acum ca cineva să urce pe voliera unui animal”.

Scriitorul la modă în România, Andrei Ciobanu, un meme elegant cu momentul unic de la Bârlad

REACȚII… Subiectul bârlădeanului care s-a bătut cu tigrul din Grădina Zoologică a fost amplu dezbătut în presa națională și a devenit și subiect de glume în presa de satiră. Cel mai inspirat meme video a fost realizat de celebrul scriitor sucevean, Andrei Ciobanu, autorul mai multor cărți de succes (Suge-o Ramona!, Să te mut! sau Suge-o Andrei!), care după ce a dezbătut mitul vasluianului bețiv a spus că: “Da, dar când se îmbată un inteligent din astă, prefer de o mie de ori să se urce în cușca tigrului, decât la volanul mașinii”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. „Acolo era o pisică, cei drept era mai mare.”
    Aloo, ala de- a scris articolul… incepe scoala, nu rata !
    Repetitio est mater studiorum !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.