15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

După parada de 1 Decembrie, un antreprenor ne invită la depozitul său de mobilă outlet deschis la Moara Grecilor (FOTO)

DESCHIDERE… Dacă nu ați plecat la munte sau la București să vedeți parada militară, un antreprenor din Vaslui s-a gândit să le facă o surpriză celor rămași  acasă. A aranjat în așa fel, încăt să deschidă depozitul său de mobilă chiar de Ziua Națională, la 12.00 după ce oficialitățile vor închide festivitățile din Centru Civic dedicate Zilei Naționale. Depozitul este la Moara Grecilor, chiar în curtea de la Registrul Auto Român (RAR). Intrarea se face prin curtea instuției, fiindcă chiar dacă depozitul este în spatele restaurantului Crismona, singura cale de acces rămâne pe la RAR. Și cum este 1 Decembrie, primii 100 de clienți vor fi întâmpinați cu o fasole și ciolan, iar la desert nu va lipsi o cană de vin fiert.

La Moara Grecilor, în curtea de la RAR se deschide de astăzi, de Ziua Națională, începând cu ora 12.00,  singurul magazin de mobilă outlet din județ, cu piese de mobilier la modă acum în Europa. Prețurile vor fi accesibile, chiar dacă mobilierul este produs de cele mai mari branduri de mobilă, fiindcă vorbim de produse din lichidările de stocuri sau de capete de comenzi ale fabricilor din Germania. În total pe cei 1.600 mp de suprafață de expunere sunt peste 2.500 de piese de mobilier, de la scaune, canapele, comode sau mese, până la dulăpiare de perete,  mobilă vintage sau mobilier de grădină. Nu lipsesc nici jucăriile. În magazin mai sunt două tronsoane de rafturi numai cu produse de uz casnic. Depozitul Tomy Mobily aparține antrepenorului Romeo Toma cel care deține în Crucea Gării magazinul Tom, unul dintre cele mai apreciate magazine de profil din oraș. “Am luat decizia să deschidem de 1 Decembie, pentru a da startul la cumpărături în luna cadourilor chiar de la noi din depozitul Tomy Mobily, într-o zi specială cum este cea în care sărbătorim România Mare. Vreau să-i asigur pe clienți că prețurile noastre sunt cele corecte și chiar dacă o să li se pară mari la prima vedere, vă asigur că în magazinele din Europa unde este marfă similară ele sunt și mai mari. Vorbim de marfă creată special, cu un desing atrăgător și din materiale trainice. Noi am negociat la sânge prețurile, fiindcă vorbim de lichidări de stocuri sau de capete de comenzi și am putut face acest lucru”, a declarat Romeo Toma.

În curând se poate comanda mobilă și din Cehia, doar pe catolog

Marfa în magazin este foarte diversificată. Sunt scaune de toate modelele și din acelea foarte rezistente dar de fițe, îmbrăcate în piele. Apoi predomină mesele de toate felurile, canapele și tot felul de comode, care mai de care mai interesante. Acestea sunt adunate de la toate fabricile de mobilă din Germania. Proprietarul depozitului de mobilă ne-a anunțat că în curând va aduce marfă și din Cehia pe bază de comandă. Clienții au cataloage în magazin pe care le pot lua acasă și studia cu familia în tihnă. “Am văzut acest concept de outlet prima dată în Ungaria și mi-a plăcut. Eu mai avusem acum 15 ani un magazin de mobilă second-hand, dar tot timpul mi-am dorit acest gen de afacere, cu marfă nou-nouță, dar ieftină. Adică să iau capete de comenzi sau de la lichidări de stori din fabricile celebre de mobilă din Germania și să le vând în România.Această afacere nu este simplă, este chiar riscantă, dar se bazează pe încredere. Prețurile sunt oarecum acceptabile, nici mici, dar nici foarte mari. În scurt timp o să aducem mobilă din Cehia, dar pe comandă. Am adus cataloagele, clienții le pot lua acasă să le studieze și apoi să dea comandă. Noi le aducem marfa în cel mai scurt timp”, a mai spus antreprenorul vasluian.

Vasluienii sunt așteptați la deschidere, la ora 12.00. Depozitul este mai greu de găsit, însă cei ce vor ajunge primii vor fi premiați cu o fasole cu ciolan

Depozitul este la Moara Grecilor, într-un loc mai greu de găsit. Însă ca reper este RAR-ul. Magazinul este chiar în curtea acestei instituții. Aici antrprenorul Romeo Toma le va face o surpiză primilor 100 de clienți. “Noi o să deschidem magazinul chiar de Ziua Națională, începând cu ora 12.00.  Ne-am pregătit ca orice român gospodar să întâmpinăm primii clienți cu o porție de fasole cu ciolan și vin fiert. Locația depozitului nostru de mobilă este un pic mai ascunsă, însă eu sper că lumea ne va găsi. Nu-mi este teamă că nu sutem  la vad comercial, calitatea pieselor de mobilier, dar mai cu seamă linia lor modernă va fi reperul după care clienții noștri ne vor repera imediat. Noi o să avem tot timpul mobilierul cel mai de fițe și care se poartă acum în Europa, dar la prețuri accesibile. Acest este punctul nostru tare cu care batem locația, care cei drept, nu ne avantajează”, a spus în final Romea Toma, proprietarul magazinului Tomy Mobily.

Citiți și: Descoperă piese de mobilier unice în depozitul outlet de la Moara Grecilor

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

  1. FABRICAT IN ROMÂNIA! Avem nevoie de valorificarea superioară a materiei prime din România, cu forță de muncă din România!!! Avem nevoie de crearea de plusvaloare, de noi locuri de muncă, nu să facem vânzare mărfurilor produse în alte state. Să creștem exporturile, nu să încurajăm importurile…

  2. Bravo lui, un antrepenor vasluian si un om modest. In primul rand nu inteleg de ce sunt unii rautaciosi sau mai bine zis invidiosi pe succesul si spiritul de initiativa a acestui vasluian. Personal am cumparat de mai multe ori diverse articole de la magazinul sau din Crucea Garii si nu mi s-au parut rebuturi sau vechituri, iar preturile mi se par OK. pentru cine doreste sa se convinga personal poate sa sa viziteze acest magazin. Mai este ceva laudabil la acest om, prin deschiderea unui nou magazin-depozit da sansa la un numar mai mare de vasluieni sa castige un salariu in calitate de angajati. Succes domnule Romeo Toma si sa ai bafta la vanzari.

    • Modest?phaa cred ca râzi de noi…ai văzut ce castel si-a facut pe Delea?Din ce bani crezi? Din hotii sigur…nu făcea carte de munca…la persoanele care lucrau la magazinul din Crucea Gării…ii ținea 3 luni, în proba si baga alt prost/a…Eu personal zic ca este un escroc ca majoritatea buticarilor din Vaslui.Daca era într-o țară normală gunoiul asta era in pușcărie, ii era confiscat totul.Asta este un criminal care îl vezi la stiri: care se suie la volan, fara permis, beat, depășește si viteza legală, nu opreste la semnalele polițistului rutier, nu plătește nicio taxa la masina si mai omoară si pe vreo cineva pe strada.Cu astfel de mentalitate crezi ca o sa dam înainte in tara asta?Va înșelați…ne furăm căciula singuri.Nu stiu cum are tupeul sa angajeze fara carte de munca.Este coruptie mare la Vaslui de asta este si sărăcie…multi nu plătesc taxe, impozit, etc.Se cred in jungla.Cata vreme o sa vedem.

  3. Multă reclama ! Dar e și normal ! Altfel de unde să știi că s-a deschis un nou magazin! Dar cum totul se plătește,probabil și vremea noua a beneficiat de cîteva piese outlet made in Germany !
    De văzut acuma daca chiar sunt noi,nefolosite!
    In crucea gării avea multe electronice care de fapt erau niște rebuturi! Nici măcar cele noi nu funcționau cum trebuie! Să vedem !

  4. Scânduri de vanzare, titlul asta trebuia:))) lumea crezi ca are nevoie de fasole lui? Fasole este la cutie în supermarket si costa 2 lei…faci 2 portii…niste oase…gasesti, eventual pui de caine…ca s-au înmulțit iar pe străzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here