spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
04-mart.-2024

Gogomanul de la AUR s-a cărat! Urmează ca și autoritățile din România să-l predea în R. Moldova, unde are de făcut 8 ani de închisoare

- Advertisement -

ȘI-A GĂSIT NAȘUL… Ion Filimon este out de la AUR Vaslui. Acesta a fost destituit după ce a încercat să facă în România ce a făcut și în R. Moldova, unde a primit o pedeapsă cu închisoarea de 8 ani pentru înșelăciune și fals. Acesta se aciuase în Vaslui de aproape patru ani, unde o construit o organizație de partid după chipul și asemănarea sa. Practic, acesta făcuse din AUR Vaslui o bandă, iar cei trei sau patru căței pe care i-a strâns în jurul său, executau orbește tot ce li se dicta, aducând prejudicii mari de imagine partidului, dar mai ales de credibilitate. Fiindcă Filimon inventase și niște inginerii prin care submina partidul din interior. Ziarul Vremea Nouă a fost singurul ziar care l-a demascat și acesta a pornit o campanie violentă împotriva noastră, clonând site-ul ziarului, folosind o identitate falsă – „vremuri noi”. Campania de denigrare a ziarului a dus-o și pe Facebook, folosind aceeași clonă. Pentru aceste derapaje, dar și pentru alte șmecherii făcute în AUR Vaslui, dar mai ales pentru faptul că a fost demascat că este un infractor dat în urmărire generală în R. Moldova, Ion Filimon a fost destituit din funcția de coordonator al organizației AUR Vaslui, iar concubina sa, deputata Raisa Enachi, este în pericol să-și piardă credibilitatea în fața colegilor și să fie îndepărtată din cercul de încredere al lui George Simion.

Ion Filimon, condamnatul la pușcărie din Republica Moldova, care se ascunde în România chiar în sediul AUR de la Vaslui, pentru a scăpa de executarea unei pedepse de 8 ani de închisoare, a fost izgonit! Conducerea centrală a partidului a luat decizia radicală de a-l retrage din funcția de coordonator al organizației județene, după ce atât ziarul Vremea Nouă, cât și alte publicații și televiziuni centrale, au dezvăluit că acesta este pe lista urmăriților generali din Republica Moldova. Se pare că paharul s-a umplut după ce Filimon a fost descoperit făcând tot felul de “inginerii” atât în cadrul partidului, cât și în exteriorul său. Mai mulți membri și simpatizanți AUR s-au plâns că acesta cere sume de bani în numele partidului pentru tot felul de acțiuni, recurgând chiar la vânzarea unor funcții în partid. Decizia înlăturării sale din funcția de coordonator a fost luată imediat după mitingul pe care AUR l-a organizat în fiecare județ împotriva alegerilor comasate, după ce la George Simion au ajuns tot felul de informații că acesta trage partidul în jos și folosește infrastructura acestuia pentru interese personale. La Vaslui, guralivul de Filimon nu numai că s-a făcut de râs, prin numărul mic de protestatari prezenți la acțiune, dar și prin modul în care a organizat în sine protestul. Membrii AUR adunați în Piața Civică au părut mai degrabă a fi o turmă dezorganizată, condusă de acest individ, decât un grup organizat. După eveniment, pe grupul de coordonare, în care sunt toți liderii județeni și de la centru, și-a permis tot felul de replici tupeiste, care se pare că i-au fost fatale. Simion a dat semnalul și falsificatorul din R. Moldova Ion Filimon a fost dat afară de peste tot, dar și de pe grupurile de comunicare ale partidului.

Filimon și-a făcut televiziune pe firma sa, prin care își trăgea partea leului

La aflarea veștii, condamnatul la puscărie Ion Filimon a reacționat ca un frustrat. De pe profilul său de Facebook a scos toate bannerele ce făceau legătura dintre acesta și AUR, ba, mai mult, a șters toate postările live de la ultimele acțiuni (proteste), lăsând doar videoclipurile ale așa-zisei sale televiziuni, care, de fapt, înseamnă doar un cont de Facebook, unde “reportajele” sunt, de fapt, niște reels-uri neprofesioniste, cu teme modeste. Această așa-zisă televiziune aparține unei firme înregistrate pe numele lui Filimon, SC Rubelmet SRL, cu sediu în zona Bucureștiului. Și de aici a și plecat tot scandalul, fiindcă sume importante de bani din partid erau dirijate către această așa-zisă televiziune. Ultima trăsnaie a acestuia a întrecut orice așteptare, Filimon le-a cerut celor care îl ajutau pe el în coordonarea partidului, să strângă suma de 70.000 euro, pentru a cumpăra un ecran TV, ce ar fi trebuit să ajungă la această televiziune.

Lui Filimon i-a mers bine în acești aproape patru ani în Vaslui. Și-a luat vilă, dar, ca în orice poveste cu happy-end, se pare că a fost păcălit!

Membrii AUR îl bănuiesc pe Filimon că și-ar fi achiziționat o casă în Vaslui, cu banii strânși din tot felul de combinații ce puneau în pericol credibilitatea partidului. Ca o culme a ironiei, casa a fost achiziționată tot de la un cetățean moldovean, de care ziarul nostru a mai scris, fiind implicat în tot felul de afaceri imobiliare dubioase, în care cei ce au cumpărat locuințe de la acest moldovean au fost păcăliți într-un mod josnic. Este vorba despre afaceristul Popov, care a vândut mai multe apartamente în Zona Industrială a Vasluiului, unor oameni care s-au bucurat de prețul mic, dar, de fapt, și-au dat seama că nu au semnat decât niște promisiuni de vânzare a unor locuințe care nu au autorizație de construcție și, la unele dintre ele, nu deține nici măcar terenul. O astfel de casă și-a luat și acest Filimon, un escroc dovedit în Republica Moldova, condamnat deja pentru înșelăciune, care iată că și-a găsit “nașul” în România, chiar un conațional de-al său, aflat în mod straniu în libertate, deși a dat și el nenumărate țepe vasluienilor.

Filimon a încercat clonarea ziarului Vremea Nouă, făcând o escrocherie care în Republica Moldova i-a adus 8 ani de pușcărie

INCREDIBIL… Filimon a încercat și cu ziarul nostru un soi de escrocherie: a înregistrat pe firma sa, SC Rubelmet SRL, domeniul www.vremurinoi.ro, pe care l-a încărcat cu știri furate din ziarul nostru, dar și cu știri laudative la adresa AUR Vaslui sau a concubinei sale, deputata Raisa Enachi. A copiat grafica, a copiat inclusiv caracterele folosite la sigla ziarului nostru. În urma acestui furt de identitate, conducerea ziarului va face plângere penală, fiindcă vorbim de o încălcare flagrantă a dreptului de proprietate intelectuală, a mărcii și a tot ceea ce înseamnă politica editorială. Interesant este că la o acțiune a partidului, deputata Raisa Enachi s-a folosit de acest site-clonă, făcut de escrocul Filimon. Fiecare județ avea obligația să publice în cel mai puternic ziar local sondajul AUR realizat la nivel național. Raisa Enachi însă ce a făcut?! A publicat acel articol pe site-ul clonă www.vremurinoi.ro, unde a inserat sondajul, copiind grafica ziarului nostru, raportând la București, la secretariatul general al partidului, ca fiind publicat în ziarul Vremea Nouă. Iată ce l-a dus mintea pe infractorul dovedit în Republica Moldova, Ion Filimon, și la ce fel de escrocherii s-a dedat și pe teritoriul României, furând identitatea celui mai important ziar din județul Vaslui. Lucrul acesta i-a iritat pe cei de la București și nu este singurul episod! Și când și-a făcut așa-zisa lui televiziune, acesta inițial a lansat-o sub numele AUR TV, dar când au aflat cei din conducerea partidului, i-au interzis acest lucru, iar Filimon, la foc automat, a schimbat denumirea televiziunii. Golăniile pe care acest condamnat le-a comis, cât și combinațiile financiare de care este bănuit, au condus, probabil, la decizia finală ca Filimon să fie eliminat din funcția de coordonator al organizației județene AUR de la Vaslui. Cel mai probabil, funcția va fi preluată tot de o vasluiancă, Laura Gherasim, care în acest moment este pe lista de candidați la alegerile europarlamentare. Cum însă marți George Simion va anunța candidatul atât la președinția CJ Vaslui, cât și la Primăria municipiului Vaslui, este posibil ca unul dintre acești doi candidați să preia și responsabilitatea de coordonator al organizației județene a AUR Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Strângem donații sa ii luam sclavul ui de la negrești bunduc Emil niște haine ca umbla cu Vesta și pantalonii aia de 5 ani. Raisa mai trimiteți și tu niște haine ca sclavul e paznic. Toți foști polițiștii care sau alăturat oare nu va e rușine sa stați lângă un om ca asta.

  2. Sclavul lui de la negrești Emil bunduc un om de nimic care nu a realizat nimic în viata asta. Cum poate un asemenea om sa conducă o organizație locala un om care în viata asta doar un paznic a putut deveni. Oare el se uita în oglinda sa vadă cum arata

  3. Sclavul lui de la negrești Emil bunduc un om de nimic care nu a realizat nimic în viata asta. Cum poate un asemenea om sa conducă o organizație locala un om care în viata asta doar un paznic a putut deveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.