spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Tudor Polak – deputat PNL

V-ati întors de la Bruxelles cu chef de treabã si ati fãcut un blat cu Solomon, votându-i legea pe care a initiat-o, cea a dialogului social. Ba chiar v-ati certat si cu Orban pentru aceasta. L-ati luat pe fostul premier la împins vagoane.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Aveti de luat câteva decizii importante cu privire la viitorul partidului. Pentru a câstiga CJ peste doi ani, desi mulți cred cã este o misiune imposibilã, trebuie sã gãsiti doi candidati foarte buni pe municipiile Vaslui si Bârlad. Dacã la Vaslui se prefigureazã câteva nume, la Bârlad va fi mai greu fiindcã jocul duplicitar al lui Boros vã obligã sã gãsiti o rezervã de candidat pentru primãrie.

Mihai Botez – deputat USR

USR la Vaslui nici nu moare, dar nici nu se predã. Aveti câtiva colegi în jurul cãrora ati putea sã construiti, însã nu sunteti dispus sã lãsati din frâiele partidului si lor. De aceea anticipãm cã o sã vi se fure PNL, iar acestia vor fi usor de convins.

Solomon Adrian – deputat PSD

V-ati trecut legea Dialogului Social prin Parlament si sunteti foarte mândru. La Bârlad, sunteti cu ochii pe Boros, mai ales cã acesta a început sã dea cu banii în câini. Interesant va fi de vãzut dacã lucrãrile începute sunt în grafic si dacã se vor mai termina vreodatã.

Edi Popica – deputat PSD

Pregãtiti-vã, cã vin sãrbãtorile si sunt multi care anul acesta vor sã vã ure. Chiar si câtiva primari, mai sãrãcuti, care nu au avut bani pentru investitii si, prin urmare, nici parandãrãturi. Pe acestia chiar meritã sã-i omeniti cu nuci si cu colaci. E o investitie în viitor.

Andrei Busuioc – senator AUR

Pana de curent din R. Moldova v-a speriat asa de tare, cã într-o orã erati cu toatã familia la Vamã, la Albita. Ati sunat la toatã presa din România, povestind grozãvia, si nu ati fãcut rãu deloc. Românii vãd astfel ce am fi pãtit dacã nu eram un stat european, membru cu puteri depline în NATO.

Dumitru Buzatu, presedinte CJ Vaslui

Mai uitati-vã ce fac minorii din centrele de plasament sau pe cei pe care-i aveti în familii, fiindcã unii s-au apucat de perversiuni sexuale de la o vârstã fragedã. Si probabil stiti cã dvs. sunteti tutorele lor legal si ati putea fi tras la rãspundere. Avem acum un caz cu doi adolescenti de 10 si 12 ani, la Vaslui.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

V-o trag bãietii din coalitie de fiecare datã când dvs. trebuie sã fiti votat. Asta înseamnã cã cei din PSD nu vã vor si vã tot dau avertismente. La ultima sedintã s-a pus problema alegerii a doi membri pentru a verifica activitatea secretarei judetului. V-ati înscris si ati iesit pe locul II. Adicã iar au fost unii din PSD care au votat împotriva dvs. Cel de-al doilea membru, Trifan, a iesit din prima.

Garincha Onofrei – Prefect Vaslui

Ati demonstrat la tot partidul cã aveti ziaristi tonomat în solda dvs. Bravo, vã felicitãm ! Aveti grijã însã cã mâine acestia se pot întoarce. Nu mai ai fise, nu mai comanzi. Existã riscul sã ti-i ostilizezi dacã nu le mai dai si chiar te pot executa, cu discount, dacã cineva le-o cere.

Vasile Pavãl – primarul municipiului Vaslui

Aveti o slãbiciune pentru doamna Plãcintã. Ati fãcut o ultimã încercare de a o bãga iar în cursã pentru postul de director al Transurb. Numai cã nu ati putut. În primã etapã, la evaluare nici nu întrunise minimul de punctaj, dar a contestat. Oamenii dvs. din Primãrie, la contestatie, i-au mai pus în plus si a fost aptã pentru votul din CL. Numai cã a luat zero voturi.

Dumitru Boros – primarul municipiului Bârlad

Aveți grijã cu lidonitul pe care-l bãgati în santuri, cã nu e bine. Sunt multi ochi pe dvs, mai ales de când constructorul, în loc sã care pãmântul de la sãpãturi, la gunoi, asa cum prevede în situatia de lucrãri, ei îl pun înapoi si zic cã a pus balast. Apropo, nu mai faceti anchete. Omul nostru care ne dã ponturi din Primãrie e prea destept ca sã îl prindeti.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Aveti grijã cã, în spitalul Husi, unii doctori s-au apucat sã facã operatii în premierã, dar nu prea le ies. La ultima, bãietii s-au pus sã scoatã un rinichi si cicã nu-l prea gãseau, de l-au hãcuit pe bietul pacient, ca pe porc. Domnule primar, nu mai lãsati copiii sã se joace de-a doctorul, mai bine le dati un șant de sãpat si puneti-i sã simuleze cum se dã spaga.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.