8 C
Vaslui
08-dec.-2022

IARNÃ DE FOC

- Advertisement -

FC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu, duminicã, ora 16:00, Digisport

ÎNCÃLZIRE Vasluiul intrã într-o nouã perioadã de foc iar pentru “galben-verzi” acesta ar putea fi hopul decisiv în privinta sanselor de a merge mai departe cu succes în toate competitiile. Pânã la meciul crucial de la Piatra Neamt, cu Lazio, Vasluiul va da piept mai întâi cu Pandurii si cu Sportul, în încercarea de a se apropia cât mai mult de prima pozitie a clasamentului. Obiectivul declarat al lui Hizo este câstigarea a încã 11 puncte în tur, iar pentru acest lucru o victorie cu Pandurii este absolut necesarã.

“Galben-verzii” vor trebui sã se descurce în fata echipei Pandurii Târgu-Jiu fãrã doi dintre cei mai importanti jucãtori din lot. Paul Papp si Adailton sunt suspendati, iar în locul acestora ar putea intra Gladstone si Petar Jovanovic. Pandurii vin pe “Municipal” de pe pozitia a sasea si vor ca si dupã aceastã rundã sã rãmânã deasupra Vasluiului. Desi anul acesta gorjenii se numãrã printre revelatiile Ligii I, istoria meciurilor directe nu le dau prea mari sanse în întâlnirea de duminicã searã. Cele douã echipe s-au mai întâlnit pânã acum de încã sase ori, oltenii reusind sã învingã o singurã datã, dar nu pe “Municipal”. Petre Grigoras a pregãtit partida cu mare atentie si pentru a se acomoda la conditiile de la Vaslui si-a adus echipa cât mai aproape de locul de disputare a meciului. Gorjenii s-au antrenat în ultimele patru zile la Slãnic Moldova si la Onesti si vor veni în Vaslui în ziua meciului. Grigoras are la rândul sãu trei absente destul de importante, tehnicianul Pandurilor neputându-i folosi pe Pleascã, Stromajer si Bãcilã.

Hizo: “Am jucat cu echipe mult mai puternice”

Viorel Hizo nu se teme de Pandurii si spune cã meciul de duminicã este unul ca oricare altul. “Meciul cu Pandurii este unul ca oricare altul, de trei puncte. Suntem pregãtiti pentru orice. Am jucat cu echipe mult mai puternice, asa cã nu vãd de ce ne-am teme. Noi sperãm sã câstigãm si sã mai acumulãm puncte care sã ne tinã aproape de echipele din fruntea clasamentului. Nu pot spune cã Pandurii ar fi revelatia acestui tur de campionat.”

FC Vaslui: Cerniauskas – Milanov, Farkas, Gladstone, Milisavljevic – Jovanovic, Pavlovic, Zmeu, Sânmãrtean – Wesley, Temwanjera

Rezerve: Puia, Luz, Balaur, Buhãescu, Costin, Gheorghiu, Bello

Antrenor: Viorel Hizo

Pandurii: Mingote – Rusu, Viera, Chiriches, Cardoso – Voiculet, Pintilii, Nistor, Vranjes – Batin, Lemnaru

Rezerve: Lazãr, Vlad, Rada, Maxim, Cristea, Grigoras, Avrãmescu

Antrenor: Petre Grigoras

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.