1.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

În urma dezvãluirilor fãcute de Vremea Nouã despre spitalul husean, managerul ancheteazã „scurgerea de informatii”

- Advertisement -

DUR…Dupã publicarea articolului „Incredibil! La Husi, pacientilor internati în spital nu li se mai fac analize fiindcã nu sunt reactivi”, managerul spitalului, Bogdan Popa, a trecut la represalii. În raportul de gardã de ieri dimineatã, acesta a amenintat medicii cã va face plângere penalã celui care a transmis documentul presei, din care reiese cã în spital nu sunt reactivi pentru analize si nici consumabile pentru aparatele medicale. A dispus o verificare, sã vadã de la ce compartiment sau medic a plecat documentul compromitãtor. Este halucinant cã acesta, în loc sã fie preocupat de procurarea medicamentelor si a materialelor sanitare care lipsesc cu desãvârsire din spital, amenintã în stânga si-n dreapta si îi cautã pe „trãdãtori”, în loc sã ia legãtura cu furnizorii de medicamente si materiale sanitare. Si, dacã vorbim de penal, mai degrabã e genocid neacordarea de asistentã medicalã corectã bolnavilor suferinzi, internati în spital.

Managerul Spitalului „Dimtrie Castroian” din Husi a pornit un adevãrat rãzboi cu personalul medical din spital pe care-l cerceteazã la sânge, încercând sã afle de unde a plecat documentul compromitãtor pe care ziarul nostru l-a fãcut public, care aratã dezastrul din spital. Pacienti care au nevoie de tratamente sunt obligati sã cumpere medicamente de la o farmacie anume, iar laboratorul de analize este aproape nefunctional din cauza lipsei de reactivi sau consumabile pentru aparate. Astfel, pacientii cãrora li s-a recoltat sânge pentru analize medicale s-au trezit cã acestea nu sunt valide din cauza lipsei de reactivi. Ancheta pornitã de manager îi uimeste pe medici, care comenteazã: „În loc sã remedieze deficientele, acesta face anchete ca pe timpul Militiei. Si ce nenorocire este faptul cã acel document a ajuns la presã? Aceasta este realitatea din spital si nu ar trebui sã supere pe nimeni. Este un genogid sã nu acorzi asistentã medicalã corectã unor pacienti, iar dacã fac apel la presã si sesizezi situatia dupã ce faci zeci de referate la manager si semnalizezi deficientele nu înseamnã cã ești penal”, a declarat un medic care preferã sã rãmânã în anonimat, având în vedere presiunile pe care le face managerul. Bogdan Popa, la raportul de gardã, s-a înfoiat precum un pãun si, folosind tehnica intimidãrii, a anuntat cã va sesiza Politia cu privire la scurgerea de documente din spital. Medicii au începutã sã râdã pe la spate când l-au vãzut pe manager cât de serios si cum încearcã sã facã presiune pe personalul medical.

Control la spital. Managerul a fugit în saboti si în halat la primarul Ciupilan

O echipã de la Casa Judeteanã de Asigurãri de Sãnãtate Vaslui si una de la DSP Vaslui au fost astãzi în control la spitalul din Husi. Reprezentantii institutiilor nu au vrut încã sã comenteze rezultatele controlului, fiindcã sunt de abia la început. Cert este cã dupã plecarea echipei de control, managerul Popa a dat fuga la primãrie, la primarul Ioan Ciupilan, în halat si saboti, si se pare cã era foarte speriat. A cerut secretarei sã-l scoatã pe primar din sedinta de Consiliu Local, motivând cã are o urgentã. Ce i-a spus managerul primarului, nimeni nu stie, însã la spitalul din Husi lucrurile par mult mai grave decât par la prima vedere.

CITITI SI: https://www.vremeanoua.ro/incredibil-la-husi-pacientilor-internati-in-spital-nu-li-se-mai-fac-analize-fiindca-nu-sunt-reactivi/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

 1. Bai asta cu abtinerea expulzarii rahatului si vomei ,ti se pare ca aceasta cravata de culoarea rosha inseamna ceva?ti se pare ca intotdeauna a scrie corect gramatical e egal cu substanta din spatele cuvantului?ti se pare ca a fi in politica inseamna sa ai creier?Dle Popa ,ca asta tu esti ,unde ati invatat acest stil ,de la golanii din Vaslui?Totusi ati obtinut o functie nu pentru capacitatile dv intelectuale ,nu ati dat un concurs onest pentru ea,nu aveti nicio izbanda deosebita nici ca medic si totusi sunteti convins ca va duce capul,da ,va duce dar pentru oportunitati pe cale politica .Daca ati avea minimum de eleganta oamenii v-ar placea daca nu chiar respecta

 2. Prositi mai sunteti!
  Pai duminica, la Casa de Cultura, s-a ales ce s-a ales ca psd. Imbecilul acesta care isi da propriul copchil in judecata, ca sa nu ii dea pensie alimentara (!??!), i-a pus instanta proprire pe salariu, ca refuza sa dea mancare copchilului de buna-voie, era acolo, s-a pozat cu leprele castigatoare, niste inculti ai societatii, niste gangaiti, arivisti, etc. Stateam si ma uitam la el, la acest cimpanzeu cu cravata ROSHA ca focul!!
  Intr-un cuvant, CIOLANISTII. Politicienele piz*dii, dou-trei agramate, fonfaite, trei proaste lipitori, si cu „tanarul” analfabet de la agro! Bun, iar direcotrul, de la care asteptati voi Sanatate, urat si umflat de bautura, putind a tutun si garaind a alcool, era acolo , s-a bagat in poza. La doi pasi de mine era cacatul si m-am dat la o parte mai incolo, ca miroasea!!!!!!! Recunosc!
  Deci, cat e psd-ul la Husi, aceasta ruina umana si alcoolizata faptura va sta in fruntea spitalului, ca sa asigure fondurile la partid.
  Primarul , mincinosul numarul 1 din oras, are nevoie doar de ciolanisti si ciolaniste ca sa faca ce vrea.
  Nu toti suntem asa din PSD, retineti, dar suntem putini oameni cu norme morale si deja suntem luati la ochi, de aceste lepre ciolaniste

  • Social-democrat corect, cinstit si necioplit, „calul moare de drum lung si prostul de grija altuia” spune o înțeleaptă vorbă din popor!!! Cu capacități mintale foarte reduse ești chiar tu, scoțând prin gura-ți spurcată astfel de aberații juridice!! Apreciez că ar trebui mai întâi să înveți să scrii corect, apoi să îți lași mâna slobodă!!! PROPRIRE este un cuvânt nou în dicționarul limbii române?? Aaaa, poate ai vrut să scrii POPRIRE…Dumnezeule, câtă prostie!! Mi-ai cariat retina la văzul unei asemenea imbecilități! Sper că ai reținut sensul corect și să nu te mai faci de râs și data viitoare!! Atunci când ești prost, tu nu știi, este greu doar pentru cei din jur!! Lasă-ne, lasă-ne, social-democratule!!
   Dar dacă tot era plină Casa de Cultură de atâția imbecili, matale ce cautai pe acolo? Oare nu ești la fel de imbecil dacă te asociezi cu ei? Zi, prea-cinstite? Ce căutai? Cumva o așchie rămasă din ciolanul lor?
   Să știi că eructațiile urât mirositoare emanate de director erau tocmai de la o reținere profundă de a expulza conținutul stomacului acestuia peste chipu-ți corect si cinstit de social democrat!!! Mai bine că te-ai dat la o parte, riscai să devii inteligent dacă se pogora peste tine voma-i cea cu greu stăpânită de director!
   Mincinosul nr 1, directorul și toți aleșii PSD îți urează un călduros „Sictir”!!! Și nu uita…învață să scrii corect, altfel nu vei putea purta cravata Rosha niciodată, acolo chiar sunt oameni cu creier, nu nisip!

   • Auzi ba javra mica si pufoasa , tu si cravata ta rosha faceti o plimbare pana in primarie si data asta vezi i-ati pantofiorul de cenusareasa dupa tine, nu iti iesi din eleganta ca dupa noaptea albastra isi pierde stima si respectul pt tine !!.

 3. Pentru micuta noapte albastra ,

  FEMEIE AICI NU E VORBA DE POLITICA E VORBA DE INCOMPETENTA CE DRACU NU INTELEGI !! IAR TREABA UNUI SEF E DE A CREA UN AMBIENT DE LUCRU STIMULANT SI DE A SE OCUPA CU GESTIONARE RESURSELOR NU DE A CURTA DOAMNE SI DE A INCALZI SCAUNUL LA CONSILIUL JUDETEAN .
  Daca acest infoiat ar sti cu ce se mananca manageriatul nu ar fi in situatia asta ca nimeni d-soara se ia de unul care isi face treaba .

 4. bai fato ,adica noapte albastra ,noi cei care scrim nu suntem medici tocmai de aia musca-ti limba ! Acest individ este si prost si nebun. Asta nu se pricepe decat sa se infoaie .Noi suntem oamenii de pe dinafara ,cei care sunt nepartinitori si vedem detasat cum sta situatia, nimeni nu a aruncat cu nimic in acest individ pana nu , initial s-a incercat o cale de comunicare .Sa isi taie si el salariul nu numai medicilor, in acest caz .Si da , aici este vorba despre bunul mers si sanatatea omului , vita proasta si evident un manager ar trebui sa gaseasca o solutie nu sa faca anchete printre colegi ,

 5. Incepe sa imi fie mila de individ !!!ar trebui sa se ocupe de spital ca de aia e manager si sa lase activitatile extrascolare!!
  Noroc ca a gasit un tatic in Ciupilan .
  Te asteptam noapte albastra zi si tu ceva nu ramane pe langa e pacat !!

 6. Wow. Țara arde și baba se piaptănă, pardon Spitalul se scufunda cu ajutorul medicilor,care după se ascund frumușel aici cu,comentariile lor compatimitoare la adresa pacienților, având grija sa arunce cât mai bine și mai mult noroiin manager.Saraci sunt și ei victimele,dar ale cui?,chiar nu știm că, sunt sătui și plini de bani,penibil dc cred că așa sensibilizează ei pacienții cu vorba că, fapte se vede(doar știm bine cu dinții țin de salariul).Concluzia facerea de bine…… de mamă. Sa nu va mai victimizează că, Spitalul a fost și este pe mâinile voastre,dar când nu se mai poate ieși la liman,hopa apare și vinovatul că sa păreți că sunteți victime și voi,dar ale cui nu știu ca nu sa auzit de vreo taiere în masă din salariu în sprijinul pacientului sau de vre-un act de binefacere caritabil din partea voastră. Ziceți ca va este rușine cu managerul dar voi cu ce sunteți mai presus,ați cotizat cu vreo faptă bună, lasă că, îngrijiți pacienții că asta va este meseria sa zicem,mai bine v-ați gândi dc tot vreți să faceți material de citit cu ceva de bine sa ajungă la inima pacientului nu cu ascunzișuri că la școală .Sa fim serioși l ati împărtășit pe manager aici de aproape ne matolum cu toții, dar cei care se îmbată cu apa rece, asumați și cu,coloana vertebrala unde sunt că nu se vede nimic. Duceți o politica de îți stă mintea n loc.As spune mai multe dar ma abțin, poate vi se stinge lumina și sursa de inspirație.

 7. Ma baiatule ,daca citesti ai un pic de luciditate si da-ti demisia ,altfel iti meriti soarta ,realizeaza odata ca esti pus in functie ca sa fii folosit si cam atat,oare chiar nu realizezi?Ti-a fost lasata o mostenire pe sponci si tu tragi ponoasele fraiere!

 8. Un bețivan care rupe crâșmele din Vaslui și nu numai. Cu mintea tulbure și inteligență lipsă, ce rezultate vreți? Cu astfel de manageri vor guvernanții de peste 30 de ani să progreseze România! RUȘINOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.