Incredibil. Maricel Popa a vândut un post de parlamentar al PSD la Iași

Maricel Popa și-a păcălit proprii colegi din PSD Iași. Organizația județeană a ratat al șasea parlamentar după alegerile generale 2020 de la finalul săptămânii trecute.  Maricel Popa nu a tras pentru redistribuirea celui de-al doilea post de senator pentru județul Iași, deși avea restul cel mai mare dintre partide. Astfel, șeful PSD Iași a vândut al doilea post de senator pentru a-și rezolva interesele persoale la București, văduvind filiala de al 6-lea demnitar

Caz de necrezut în politica ieșeană. Maricel Popa, actualul lider al organizației județene PSD Iași, și-a trădat colegii de partid. Fostul șef al Consiliului Județean Iași, devenit senator după alegerile parlamentare 2020, nu și-a sprijinit colegii să obțină mai multe mandate în Parlament.

PSD Iași a ratat al doilea post de senator după alegerile din 6 decembie

PSD Iași a ratat al doilea post de senator după alegerile din 6 decembie, deși a obținut cel mai mare scor (25,8 la sută) dintre formațiunile politice. În plus, PSD Iași a avut și cel mai mare rest la redistribuire, ceea ce în mod normal ar fi trebuit să însemne al doilea senator.

Doar că Maricel Popa nu s-a mai omorât cu firea să tragă la nivel central pentru acest post, mandatul de senator revenind astfel celor de la USR- PLUS. Pe locul doi la Senat era trecut Bogdan Cojocaru.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ