0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Individul care a poftit la o bătrână din Duda, dar a fost păcălit cu o vișinată, invitat să își recupereze chiloții uitați la fața locului

- Advertisement -
SENTINȚĂ… Bărbatul a primit o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare în regim de detenție, cumulându-se pedepsele pentru violare de domiciliu și tentativă de viol.

PROCEDURĂ… Greu de crezut, dar chiloții și cizmele de cauciuc ale individului care anul trecut, de Bobotează, a vrut să abuzeze o bătrână din satul Duda, însă victima a reușit să scape de el, păcălindu-l cu un pahar de vișinată, au ajuns subiect de termen la Judecătoria Huși! Poliția, care deține aceste obiecte, a vrut să le dea înapoi posesorului, dacă tot s-a isprăvit ancheta, însă a sesizat că în conținutul minutei și al dispozitivului sentinței penale nu era prevăzută restituirea, astfel că, la mai bine de un an de la condamnare, a solicitat înlăturarea omisiunii. „Poliția a procedat perfect legal, pentru că aceste obiecte nu pot fi aruncate. Sigur că e un pic ridicol faptul că se discută la acest nivel de înapoierea… chiloților unui condamnat, dar aceasta e procedura, perfect respectată de polițiști”, au spus avocații. De altfel, și femeia care a reușit să scape de agresor trebuie să își primească înapoi cămașa de noapte, însă aceasta spune că nici nu mai vrea să audă de nimic despre cele suferite anul trecut, mai ales că anul acesta, alt necaz s-a abătut asupra femeilor singure din satul Duda: un individ obsedat sexual intră noaptea în gospodăriile femeilor și le bagă în toți sperieții.

Polițiștii au serios de lucru în această perioadă în comuna Duda Epureni, întrucât femeile care trăiesc singure, mai ales în satul Duda, sunt amenințate, noapte de noapte, de un individ cu apucături de obsedat sexual. Mai ales că, anul trecut, a fost un caz de bătrână atacată în propria casă, de un bărbat care îi putea fi fiu și care i-a declarat că o urmărește de aproape un an. Numai o prezență de spirit fantastică a femeii a făcut ca aceasta să nu se piardă cu firea, când l-a văzut pe agresor că se dezbracă în fundul gol în mijlocul casei. Bătrâna a vrut să îi dea bani, doar ca s-o lase în pace, însă agresorul a refuzat. Aceasta i-a propus să îi dea un pahar de vișinată înaintea de orice gest intim, iar în momentul în care individul era ocupat cu băutura, bătrâna a zbughit-o pe ușă la niște vecini, de unde a sunat imediat la 112. Până să ajungă Poliția, individul, dându-și seama că a fost păcălit, a rupt-o la fugă. Oamenii legii au găsit destule dovezi la fața locului pentru infracțiunile de violare de domiciliu și tentativă de viol, precum chiloții și cizmele de cauciuc ale bărbatului, pe care, din cauza grabei, le-a uitat în casa victimei.

Oamenii din Duda cred că agresorul a fost pedepsit cam blând

Individul a fost condamnat în vara anului trecut la 2 ani și 8 luni de închisoare, iar, o socoteală simplă arată că peste puțin timp, acesta deja va scăpa de gratii. „Marius acesta e un pierde-vară. El o tot pândea pe biata femeie, care stă singură. Vă închipuiți, că ea poate să îi fie mamă, tu te uiți la o bătrână în felul acesta? Mai mare rușinea. Și, după ce ea, săraca, l-a amăgit cu vișinata, el a fugit, de frică să nu vină Poliția să îl prindă chiar în casă. Și, animalul, în fugă, și-a uitat chiloții acolo. Și-a mai dat și nume fals, ca să bage și un om din sat nevinovat la închisoare. Poliția și-a făcut datoria rapid și l-a găsit că el e vinovatul. Instanța i-a dat cam puțină pedeapsă. Acuși vine iar în sat și suntem mulți bătrâni singuri. Și babe și moșnegi, care au copiii plecați la casele lor. Stai cu frică noapte de noapte, că intră peste tine în casă oameni fără căpătâi. Legea ar trebui să îi țină mai mult în închisoare, ca să nu mai facă”, spun vecinii femeii.

Un alt individ cu obsesii periculoase sperie în aceste zile femeile singure din Duda

Între timp, la Duda, lucrurile se complică. În jur de 20 de femei singure au făcut o plângere scrisă către Poliția Huși, în care au povestit cum, noapte de noapte, un individ din sat, le vine în gospodării și le sperie de moarte. Se uită pe geam, le lasă pe pervazurile ferestrelor bucăți de lut modelate în formă de organ sexual masculin și, apoi, fără niciun simț, își lasă excrementele în ușile acestora sau la porțile lor. Femeile spun că sunt, efectiv, terorizate. „Am rugat și eu pe domnii polițiști să facă ceva pentru a-l prinde pe individul acesta, Daniel îl cheamă, care nu are nicio ocupație, dar are preocupări din acestea bolnave. Părinții lui sunt oameni de treabă, muncitori, dar și ei o duc greu cu dânsul. Are în jur de 35 de ani și nu bea. Nu e bețiv, ca să spui că face ceva la băutură, nu. Are alte obsesii periculoase, mai ales că nu este iluminat public pe timpul nopții în sat. Poliția a aflat, a fost sesizată, acum le audiază pe victime și sperăm să se rezolve. Între femeile care au semnat plângerea este și o doamnă, cadru didactic, foarte cunoscută în zonă. Am încredere că Poliția va rezolva acest caz”, spun oamenii din Duda.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.