Liber sugetator | PAMFLET

Mai tineti minte când primarul de la Ivãnesti a fost prins la braconat de rãpitoare. Ei, atunci acesta nu a fost singur. L-a luat si pe Vasilescu de la IPJ cu el. E vorba de celebrul politist care e director la Serviciul Cabinet. E în locul unde se triazã toate informatiile cu caracter secret. De asta niciodatã nu o sã-l prindã nimeni pe Vasile Novac la braconat. Nu mai spunem cã în aceastã echipã de elitã a vânãtorilor e si fostul sef de la Curtea de Conturi a României.

O mare tranzactie a fost fãcutã la Vaslui pe piata imobiliarã. O familie princiarã de la Vaslui ar fi spart vreo jumãtate de milion de euro pe un teren de 18.000 de euro de la marginea Vasluiului. Cicã, oficial, pretul ar fi fost de vreo 200.000 de euro, restul s-ar fi dat la roatã, fiindcã operatiunea nu e una de busines, ci una de spãlare de bani. Adicã bagi 200.000 de euro, pierzi vreo 300.000, dar faci albi 500.000 de coco. Si, cu acei bani, te duci unde vrei în Europa si-i depui în cont.

Începe o nouã revolutie în domeniul caselor de avocaturã din judet. A început moda ca primãriile sã-si angajeze avocati seriosi sã-i reprezinte în cauzele pe care le au, iar contractele sunt, mai ales în zona de sud a judetului, un pic mai exclusiviste. Adicã, dai un ban în plus si te reprezintã bãiatul lui tãticu. Cicã deja niste primari au muscat, dar unii, cum e si cel de la Bogãdãnita, n-ar fi pus botul. El merge pe cartea veche a juristului din Primãrie.

Georgicã Vulpe, omul zilei la liberali

Fostul consilier local, Georgicã Vulpe, e pe cale sã producã prima surprizã în alegerile interne de la liberali. E posibil sã fie primul candidat care iese presedinte la organizatie în dauna primarului în functie. Si totul a plecat de la o gafã a primarului, care a pãtit în aceste alegeri, precum Geoanã acum 16 ani.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ