spot_imgspot_img
16.5 C
Vaslui
30-apr.-2024

Patru greșeli de instalare a tapetului pe care să nu le faci niciodată

- Advertisement -

Cele mai noi inovații au făcut ca tapetul să redevină la modă și să fie o alegere din ce în ce mai solicitată pentru cei care își decorează casa și s-au plictisit de clasica vopsea. Instrumentele potrivite și tehnicile de instalare adecvate îți pot face peretii să vorbească de la sine și să îți uimească oaspeții. Și, deși instalarea tapetului poate părea o sarcină ușoară, practic nu este așa.

Este nevoie de mult efort pentru a instala în mod impecabil tapetul. De la inspectarea stării peretelui până la alegerea modelului potrivit, a texturilor și măsurătorilor corecte, instalarea tapetului nu este o treabă DIY. Din păcate, proprietarii de case care fac acest lucru singuri în ciuda faptului că nu sunt profesioniști deseori ajung să facă aceste cele mai grave greșeli de instalare a tapetului.

Nu faci măsurători adecvate înainte de a plasa o comandă

O greșeală obișnuită făcută de majoritatea oamenilor este de a cumpăra tapet în vrac, fără a face măsurători corecte. Ideea de a instala tapet poate părea frumoasă și ademenitoare la început, dar executarea sarcinii este destul de provocatoare și dificilă.

Achiziționarea de role de tapet înainte de a lua măsurători adecvate ale pereților îți poate complica munca și îți poate irosi banii. Înainte de a plasa o comandă pentru tapet, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să măsori dimensiunea peretelui prin angajarea unor instalatori de tapet profesioniști.

Comandarea în cantități insuficiente

Tapetul este de obicei vândut în vrac și, prin urmare, este mai bine să ai o estimare corectă înainte de a plasa o comandă. Măsurarea pereților și comandarea tapetului conform măsurătorilor corecte te pot ajuta să faci treaba fără probleme.

Majoritatea proprietarilor de case care se apucă singuri de instalarea tapetului nu reușesc să plaseze prin comandă cantități corecte de tapet și ajung să aibă un deficit. Experții care oferă instalare profesională a tapetului recomandă întotdeauna cumpărarea unui cantități suplimentare de tapet de 25%, pentru a minimiza riscul de deteriorare structurală și pentru a împiedica dezlipirea timpurie.

Alegerea materialului de calitate inferioară

Este bine să economisești bani, dar când vine vorba de cumpărarea de tapet pentru noua casă nu te zgârci, cumpărând materiale de calitate inferioară. Tapetul ieftin slăbește integritatea structurală a clădirii și mai degrabă te va costa mai mult ulterior.

Majoritatea oamenilor care caută cel mai ieftin preț considerând că fac un lucru bun vor vedea în cele din urmă că tapetul va trebui înlocuit în mod frecvent și va trebui să renoveze pereții des, deoarece materialele ieftine nu durează prea mult.

Nu pregătești pereții înainte de instalare

Tapetul nu a fost niciodată o soluție magică pentru pereții deteriorați. De fapt, un tapet poate evidenția defectele, cum ar fi lovituri, fisuri, pete și finisaje inegale, chiar mai mult dacă nu este instalat conform tehnicilor potrivite.

Pregătirea suprafeței este o necesitate pentru a realiza o instalare impecabilă a tapetului și majoritatea proprietarilor de case care nu reușesc să facă acest lucru ajung să slăbească integritatea structurală a proprietății. Înainte de a instala tapetul, este întotdeauna esențial să șlefuiești zonele afectate și să umpli fisuri, lovituri și alte imperfecțiuni pentru a preveni deteriorarea structurală a pereților.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.