8.7 C
Vaslui
25-sept.-2022

Politia Localã Bârlad: soferul masinii împotmolite în sant a refuzat tractarea!

- Advertisement -

PRECIZÃRI…Acum câteva zile am prezentat într-un articol, la solicitarea unui bârlãdean, cã un sofer care circula pe strada 1 Decembrie din Bârlad, în zona Policlinicii Stomatologice, a simtit la un moment dat cã se scufundã, cu masinã cu tot! Din cauza executãrii unei lucrãri de canalizare în zonã, santul unde s-a fãcut lucrarea nu a fost acoperit corespunzãtor, ci de mântuialã! S-a întâmplat sâmbãtã, 16 iulie, iar la fata locului a fost trimis un echipaj de la politia localã. „Care au fãcut poze si ne-au îndrumat sã sunãm la Primãrie si la 112. Iar de la Primãrie ni s-a comunicat sã scoatem masina din groapã pe cheltuiala noastrã si sã actionãm în instantã firma constructoare”, a spus bârlãdeanul pãgubit! În urma aparitiei acestui articol, Politia Localã Bârlad a venit cu precizãri, atât în pagina de socializare cât si pe pagina de Facebook a primãriei.

„Detinãtorul autoturismului a refuzat si a solicitat tractarea numai cu o masinã dotatã în acest scop”

„Referitor la incidentul din ziua de 16 iulie a.c., privind un autoturism împotmolit într-un sant pe o stradã din municipiul Bârlad, întrucât au fost transmise în spatiul public si aspecte care nu corespund realitãtii, Politia Localã Bârlad face urmãtoarele precizãri: la ora 17,17 politia localã a fost sesizatã de utilizatorul autoturismului cu privire la incident; în zonã s-a deplasat un echipaj al politiei locale, constatând cã datoritã unei avarii la conducta de furnizare a apei potabile, pãmântul cu care fusese acoperit santul s-a lãsat sub greutatea autoturismului; au fost informati reprezentantii societãtii care au executat lucrãrile de constructii si ai operatorului de furnizare a apei potabile, care au evaluat lucrãrile, avariile existente si modalitãtile de interventie; în jurul orei 20.00 au fost organizate mãsuri pentru tractarea autoturismului si eliberarea carosabilului, dar detinãtorul autoturismului a refuzat si a solicitat tractarea numai cu o masinã dotatã în acest scop; în dimineata zilei de 17 iulie, reprezentantii operatorului de furnizare a apei potabile au revenit la locul incidentului cu o masinã dotatã cu mecanismele specifice tractãrii si transportului, dar utilizatorul autoturismului s-a opus interventiei, prin limbaj si gesturi explicite; dupã aproximativ o orã de negocieri, s-a finalizat operatiunea de ridicare a autoturismului. De retinut este faptul cã nu a existat dezinteres din partea Primãriei municipiului Bârlad, Politiei Locale ori reprezentantilor celor douã societãti si nu au fost adresate recomandãri contrare legii. Dimpotrivã, Primãria municipiului Bârlad a solicitat cetãtenilor municipiului Bârlad întelegere pentru disconfortul creat de lucrãrile ce se executã în tot orasul si a exprimat regret pentru dificultãtile create pietonilor si participantilor la trafic, în aceastã perioadã.

CITITI AICI: https://www.vremeanoua.ro/s-a-trezit-cu-masina-intr-o-groapa-iar-politia-l-a-sfatuit-sa-dea-in-judecata-firma-executanta-foto/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Să moară copii tăi tov.Chelaru, ca a arefuzat ? Poate a solicitat o platforma adecvata, dar în capul tău cel plin de băutură ce sa găsești.

  2. Toate lucrarile se desfasoara intro debandada totala din lipsa elementara de respect fata de cetatenii acestui oras!Lipsa unei minime organizari a interventiilor care blocheaza toate arterele de circulatie arata incapacitatea actualei administratii de a gestiona,in mod civilizat, renovarea/remedierea edilitara necesara!

  3. Bine ca a știut milițianul de la Politia Locala sa își trateze mașina lui cu o platforma, plătită din banii instituției, dar pentru necăjiți se poate tara mașina la sufa astfel încât sa se rupă totul sub ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.