spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Poveste de iubire ca la Mânjești: cuplul de aur al satului și-a pus pirostriile, dar fiecare cu altcineva, fix în același loc și la aceeași oră

- Advertisement -

ZBUCIUM SENTIMENTAL… Răzbunare din dragoste nebună pe ulițele Mânjeștiului! O doctoriță de la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, auzind că fostul iubit se însoară cu alta și face nuntă mare în sat, la doar câțiva pași de casa ei părintească, a pus la cale o revanșă pe care doar o femeie care încă iubește nebunește o poate face! Ermina, frumoasa doctoriță, și-a fixat și ea cununia civilă exact în aceeași zi și la aceași oră cu cea a fostului iubit, Cosmin. Așa s-a pomenit satul cu cei doi foști parteneri, pe care oricum toată suflarea locului îi știa ca fiind împreună de mici, legați de o dragoste cu multe năbădăi, să se căsătorească sâmbătă, 7 octombrie, fiecare cu altcineva, în aceeași zi, la aceeași oră, în curțile caselor aflate parcă anume la o distanță de nici 200 de metri. Oamenii din sat nu cred deloc în puterea coincidenței, căci Cosmin anunțase de mai bine de un an data nunții cu noua iubită, iar Ermina nu a putut rămâne fără replică. Deși putea să se căsătorească în buricul Iașului, la cel mai luxos restaurant, întrucât și mirele ei este un medic înstărit din Iași, Ermina a decis să se mărite în praful și pe pietrele Mânjeștiului, taman când marea sa iubire din vecini, Cosmin, făcea și el nuntă în bătătură. Tot satul, uluit de așa situație, a văzut cum sâmbătă, la orele amiezii, când Cosmin a vrut să pornească de acasă cu alaiul, Ermina, îmbrăcată în rochie albă cu dantelă, a dat și ea semnalul de pornire a alaiului ei, exact în același moment, iscându-se astfel pe uliță o învălmășeală teribilă, cu nuntași ce nu mai știau încotro s-o ia, și cu claxoane care mai de care mai pătimașe. Deși s-au căsătorit fiecare cu altcineva, oamenii din sat tot despre Cosmin și Ermina au vorbit, mai ales că tânăra doctoriță pare mai decisă ca niciodată să îi atragă atenția fostului iubit, după ce, anterior, bărbatul ar fi fost cel care a plâns după ea de a ajuns și la psiholog. Când însă pare că s-a vindecat de iubirea cu năbădăi, Ermina, spun sătenii, a înțeles că nu vrea în ruptul capului să îl piardă. “În Mânjești s-a dat startul la pariuri, mulți spun că aștia doi, Ermina și Cosmin, în doi ani vor fi iar împreună. Că să te ferească Dumnezeu de femeia care s-a hotărât că te vrea înapoi”, spun, amuzați, tinerii din Mânjești, care le știu bine povestea celor doi protagoniști.

Oamenii din Mânjești nu cred deloc în coincidență și sunt de părere că Ermina a vrut, de fapt, să îi umbrească nunta lui Cosmin, tânărul cu care a fost împreună 9 ani de zile și care, în 2019, de Ziua Îndrăgostiților, i-a dăruit inelul de logodnă. După aceea s-ar fi despărțit, dar acolo unde încă mai sunt lucruri de spus, încheierea nu vine la fel de simplu. Cosmin a avut nevoie și de psiholog pentru a trece peste situație, întrucât, spun gurile rele, Ermina l-ar fi dezamăgit, iar el a depistat firul unei povești paralele. Omul, care muncește de ani buni prin străinătate, a încercat să își refacă viața după ruptura de Ermina. Și-a găsit o altă iubită și anul trecut au planificat nunta. Frumoasa doctoriță însă a refuzat ea, de data asta, să accepte că fostul iubit o ia pe alt drum, cu o altă femeie, așa că a ajuns să facă inclusiv nebunia cu nunta… simultană.

Telenovela, prin ochii vecinilor: “Când a plâns el după ea, ea o făcea pe indiferenta, iar apoi a plâns ea. Acum au decis să se căsătorească în același timp, dar fiecare cu altcineva”

“Între Cosmin și Ermina a fost o dragoste foarte mare. Erau frumoși împreună. Ea e cu el de la vârsta de 14 ani. S-au certat în 2019, după ce s-au logodit, căci e vârsta geloziilor. Ea ar fi călcat strâmb, zice lumea. El a suferit mult după ea, a mers și la psiholog, dar și-a revenit. Apoi a început ea să plângă după el. Acum a ajuns să își facă în ciudă unul la altul. Dar, la cum se prezintă situația, e greu de crezut că ei chiar au terminat să își spună ce aveau de spus. El se vede că vrea să lase trecutul în urmă, să facă ceva serios cu noua iubită, care, ce credeți, seamănă cu Ermina ca două picături de apă, dar Ermina nu pare deloc dispusă să îl lase în pace”, șușotesc sătenii din Mânjești. Năvalnica Ermina, 29 de ani, este în prezent medic în cadrul spitalului Sfântul Spiridon din Iași. Vecinii spun că a fost dintotdeauna o fată deșteaptă la școală, ba chiar susțin că ar fi luat la Medicină cu nota 10. Marea ei dragoste a fost Cosmin, băiatul din vecini, cu 4 ani mai mare, frumușel, serios și muncitor. Băiatul lucrează în străinătate, pentru a avea un venit bun. El ar fi susținut-o din toate punctele de vedere pe tânără, inclusiv cât a fost studentă, întrucât a câștigat mereu bine și era convins că va face o familie frumoasă cu fata. După 9 ani de relație însă, în 2019, povestea s-a încurcat și a intervenit despărțirea.

„Ermina se putea mărita în mijlocul Iașului cu doctorul ei, la lux și eleganță. Nu venea ea în Mânjești, prin praf, în miros de vaci și porci, dacă nu era nunta lui Cosmin”

Istoria dintre cei doi tineri și nunțile lor simultane nu a putut scăpa de gura satului, mai ales că așa tărășenie nu prea s-a mai auzit în zonă. „A fost ca la film. Ermina era îmbrăcată în rochie albă cu dantelă, iar Cosmin în mire. Numai că fiecare la casa lui, cu altcineva la braț. Se uita lumea ca la urs, că tot satul le știe situația. Ermina a făcut totul de-al naibii, cum se zice. Nu a suportat ea gândul că ăsta se însoară cu alta și va răsuna muzica pe prispa lui de bucurie. A fost felul ei de a-i arăta că e acolo, ca să nu îl lase liniștit. Vă dați seama, unul are nuntă, iar la 200 de metri, fosta iubită la care ai ținut enorm, e și ea în rochie de mireasă, dar lângă altul. Numai la seriale vezi așa ceva. Ea a vrut asta. Ermina se putea mărita în mijlocul Iașului cu doctorul ei, că sunt bogați, au bani. Nu venea ea în sărăcia noastră din Mânjești, unde e praf, sunt pietre, ca să se mărite aici, dacă exact în aceeași zi, la aceeași oră nu era și Cosmin mire, dar cu alta. O să vedem ce va fi, că telenovela o să mai aibă episoade. S-au pus pariuri că treaba nu va rămâne așa”, sunt convinși cunoscuții celor doi tineri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

  1. Andreea (cu 2 lei) iti rămâne ip-ul vizibil drăguțo în acest modul. Calm…. Aviz si celorlalți comentaci ce provoacă conflicte deliberate că poate-poate se scăpă cineva cu vreo bombă. Nu-i frumos ! Fata e faina , baietii nu prezintă interes absolut nimănui, punct. Nu ai cum sa nu o apreciezi…. Articolul este transpunerea reala si modernă a lui Ion de Rebreanu ( varianta femeii de cariera). Apreciati viata si puterea de a te OPUNE, LUPTA interioara dusa la cel mai inalt nivel, GLASUL INIMII si LIBERTATEA emotiilor. Fata aceasta este o LUPTATOARE apriga si o sa vedeti ca va invinge. Pentru a te RIDICA trebuie mai intai sa CAZI. Se va ridica intarita , apreciata si chiar invidiata; CREDETI in ea si in puterea emoțiilor ei LIBERE ! Banii si puterea sunt doar CIFRE, toti AR TREBUI sa știti asta.

  2. Pentru ca altfel acest ziar nu ar avea nici un impact, s-a hotărât domnul Lucian Timofticiuc sa accepte acest articol probabil pe o suma considerabila de bani de nu poate renunța la penibil. Dacă ar analiza puțin situația și ar expune adevarul, s-ar elucida faptul ca mirele Cosmin era căsătorit demult timp. Dar cum “senzaționalul” primează s-a hotărât sa se deformeze realitatea. Fiecare are viața proprie, din 2019 cred ca au avut timp sa își rezolve toate conflictele imaginare expuse. Nu s-a întâlnit nici un alai de nunta, nu a luat nimeni nuntașii nimănui. Doar rahat învelit in ciocolata cum s-ar spune. In plus, sunt doi medici excepționali.

  3. Cuplul de doctori este dizgrațios și oribil. Ermina caracter infect, el frate geamăn cu doctorul Tesloianu și caracterul unei cârpe aruncate la ghenă. Să știi de planul aceasta și să nu-i proiectezi un cap în gură miresei, spune totul. Un bărbat adevărat și cu caracter rupea hârtia pe loc și i-o dădea să o înghită cu forța . 90% este adevărată întâmplarea .Mai puțin partea cu învălmășeala descrisă de glumeții vrn. Au plecat ușor decalat. A avut Ermina ambiția să fie mireasa cu doi miri și a reușit . 😂

  4. Cosmine ai pus-o!!! 😂😂😂 Ai grijă unde faci luna de miere, nu de alta dar sa nu ai o surpriză. Sătenii preconizează mai multe episoade! Terminator revine, Ascundă-te bine!😂😂😂😂😂🤦🤦🤦

  5. Blonda e oribilă și nu mă refer la aspectul fizic, ci la mintea ei îngustă. Termini cu zece pe linie și te pretezi la asemenea lucruri. Penibil, jalnic, cât de tare sa suferi să poți face așa ceva…In viață nu trebuie sa demonstrezi la nimeni nimic, și – au bătut joc de sfintele taine ale nunții pentru a demonstra blondina, ce? Din acest articol văd un om obișnuit, a cărei fostă a avut grijă să își bată joc de o zi specială. Circ, specific oamenilor frustrați! Felicitări Ermina! Am văzut cât de penibilă poți fi!😂😂😂😂

  6. Bai oameni fara creier,presa a semnalat un caz iesit din comun ,nu a fost un articol platit,daca fata asta are creier cat o gasca…….Nu va mai luati de jurnalisti…

  7. Nu știu ce poate fi mai penibil, frustrarea miresei ( Ermina ) este evidentă. Păcat de statul ei dacă se coboară la un asemenea nivel, un circ ordinar și ieftin, tipic Mânjești, caractere mânjite de gelozie și invidie. Să faci din nunta ta un prilej de răzbunare, să furi nuntașii celuilalt mire ( Cosmin ) denotă instabilitatea psihică, cred că de la prea mult studiu.

  8. Nu vă este rusine, lasați oamenii in pace! Ce treabă aveti voi ce face fiecare cu viata personala!
    V-a platit bine cine v-a pus sa scrieti articolul? Asta e știre? Asta e calomnire! Va credeam un ziar serios! Sunteti de 2 lei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.