spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Primăria Vaslui reacționează la acuzațiile aduse de fostul director al Poliției Locale!

- Advertisement -

DREPT LA REPLICĂ… În urma articolului publicat vineri, în cotidianul nostru, în care fostul director al Poliției Locale Vaslui, Sorinel Catană, a acuzat-o de incompetență pe șefa Serviciului Resurse Umane din cadrul Primăriei Vaslui, instituția condusă de ing. Vasile Pavăl a trimis un drept la replică redacției Vremea Nouă, pe care îl vom reda în rândurile de mai jos: 

“Ca urmare a apariției articolului intitulat “RĂZBOI ÎN PRIMĂRIE: Fostul director al Poliției Locale Vaslui cere demisia șefei de la Resurse Umane, pe motiv de incompetență!” în ediția cotidianului dvs. din data de 06 ianuarie 2023, instituția noastră consideră necesar să vă comunice că aspectele sesizate de domnul Sorinel Catană au fost aduse la cunoștința Primăriei municipiului Vaslui sub forma unor petiții, la care s-a răspuns cu celeritate. Întrucât, la momentul actual, este în derulare o acțiune judecătorească pe fondul celor semnalate în articol, ne rezervăm dreptul de a răspunde acuzațiilor aduse în mass media locală de către petentul mai sus menționat după pronunțarea unei hotărâri definitive și irevocabile de către instanța de judecată”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

  1. Va fi mare sărbătoare și la Bârlad când milițianul Chelaru va fi fugărit, este cel mai prost milițian din județ, dar cum prost sa fii noroc sa ai și pe lângă tine o gașca de dobitoci când le arată degetul Chelaru toți sunt la nivelul lui piticul porno, până și păluga coboară , împins de sfetnicul de la resurse.

  2. Catana e batran, bosorog la andropauza, debil, senil si abereaza. Trebuia sa i se faca teste psihologice puternice. El are un copil handicapat si maica sa e nebuna prin aziluri, deci…El e bolnav psihic. Ar trebui sa si ia pastile in fiecare zi.

  3. Fetisul preferat al lui catana este sa i dea limbi izabelei. Ea l a lasat dupa 1 an jumate , in care el i a dat limbi incontinuu, el s a razbunat.

    • Dacă ai c… e cu adevărat, poți începe sa dai nume decât sa o dai langa așa, aproape zi de zi cu niște preotese… Sa bănuim ca pe a ta sau pe tine nu te a primit la angajare, nu?

  4. Catana Sorinel are un caracter greu de descris in cuvinte, nu degeaba a plecat pe usa din dos din toate locurile in care si-a desfasurat activitatea. Ar face orice ca sa iasa in evidenta, vrea cu orice pret sa fie sef, de la un simplu subofiter a ajuns intr-un tarziu ofiter dar sefii lui au vazut ce fel de om este si l-au scos din sistem, adica au scapat de el. S-au bucurat politistii locali cand a venit la ei dar acum se bucura si mai tare ca a plecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.