Un bărbat a alunecat pe gheață și și-a spart capul în centrul Vasluiului

ALO, PRIMĂRIA… Un bărbat și-a spart capul, în urmă cu puține minute, chiar în centrul Vasluiului după ce a alunecat pe gheață. În ultimele ore, mai multe persoane, victime ale poleiului, au ajuns la spital după ce au căzut și s-au rănit. Oamenii sunt revoltați că deși poleiul a fost anunțat cu câteva zile în urmă, autoritățile locale par a fi din nou luate pe nepregătite.

Trotuarele din municipiul Vaslui au fost astăzi un adevărat patinoar. Vasluienii care s-au încumetat să iasă din case au fost nevoiți să circule cu foarte mare atenție pentru a nu cădea. Cea mai mare nemulțumire a pietonilor esta faptul că pe aleile secundare, dar nu numai, nu s-a dat pe jos cu niciun fel de material antiderapant. Și în centrul Vasluiului se circulă cu dificultate, ca drept dovadă că în urmă cu puține minute, chiar sub balconul redacției ziarului Vremea Nouă, un bărbat a căzut pe gheață și și-a spart capul. Norocul său a fost că prin zonă se afla medicul Daniel Ungureanu de la SAJ Vaslui, dar și un echipaj al poliției locale, care au ridicat victima de la pământ și au așezat-o pe o bancă. După ce s-a spălat cu apă pe față, bărbatul și-a continuat drumul, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale. Cazul său este unul fericit. Alți vasluieni, victime de asemenea ale poleiului, au ajuns la spital, cu fracturi și entorse. În mediul online, cetățenii orașului se revoltă la adresa autorităților locale, care și în acest an par a fi luate pe nepregătite de fenomenele meteorogice.
4 COMENTARII

    • Jet ma dezinformatorule de la balcon, sa dea in judecata primaria. Dar sa nu te astepti la rezulatate ca in strainatate. Justitia spala bugetarii pe spate 🙂

  1. Prinși din nou, iarna, nepregătiți de așa ceva. Cum adică polei iarna? Chiar așa. . Autobuze întârziate azi dimineață, autobuze lipsa pe traseu la orele prânzului. Doamna cu plăcintele mai stă acolo? Nu sunt plătite cumva și cursele alea lipsă? Fraierii, de la 7 ani la 80 stau și așteaptă ceva ce nu mai vine. .

LĂSAȚI UN MESAJ