spot_img
18.8 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Un muncitor român îl învaţă pe colegul nepalez cum să fure ca să-şi rotunjească veniturile: „Little benzin, no problem!” VIDEO

- Advertisement -

Imaginile care îl înfăţişază pe muncitorul român explicându-i colegului nepalez cum să fure din benzină au fost înregistrate în urmă cu o săptămână şi, între timp, au dus la concedierea românului.

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână la societatea care îngrijeşte spaţiile verzi din oraşul Galaţi. Un muncitor gălăţean îi explică unui coleg de muncă nepalez cum poate fura benzină de la utilajele folosite la locul de muncă.

„No problem, no problem, and benzina sector you speek, you no work”, spune muncitorul român.

„Director, no problem?”, întreabă nepalezul, iar răspunsul românului vine imediat. „You understand, speak, no work … little benzin, no problem”.

Angajatul care îl învăţa pe nepalez să fure benzină a fost prins în flagrant

„You take this one home, you sell, you want more money?”, mai întreabă nepalezul în timp ce românul transferă benzina furată în bidoane de plastic.

„No sector, no problem”, îi răspunde gălăţeanul.

După ce a văzut imaginile, conducerea societăţii Gospodărire Urbană s-a autosesizat şi l-a urmărit pe angajatul român. Acesta a fost prins în flagrant când pleca de la serviciu cu 10 litri de benzină.

„L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină. Am chemat poliţa, a fost cercetat disciplinar şi a fost dat afară. Era un angajat vechi” , a explicat Dragoş Magearu, directorul Gospodărire Urbană. ….https://www.romaniatv.net/un-muncitor-roman-il-invata-pe-colegul-nepalez-cum-sa-fure-ca-sa-si-rotunjeasca-veniturile-little-benzin-no-problem-video_5749783.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.