spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Vasluiul după Buzatu: jale, disperare și isterie!

- Advertisement -

Zeci de ani de conducere de tip feudal a făcut din județul Vaslui un organism administrativ cu cap dar fără coadă pentru că mereu mai apărea câte un cățel lingușitor care își făcea loc în sistem cu o feudă micuță. Dispariția de pe scenă a baronului a creat haos în primul eșalon și disperare isterică în eșaloanele inferioare, gen șefulețul de la spital căruia i s-a trezit instinctul de mascul feroce, la pachet cu cel de cocălar de cartier! În fapt, cățelul isteric este un exemplu perfect al eșantionului promovat de Buzatu, servili până la umilința supremă față de stăpân și lătrători feroce la fundul dușmanilor! Dar asta e doar fundalul acțiunii pentru că în prim-plan se duc lupte acerbe pentru umplerea vidului de putere creat de portbagajul lui Dumitru Buzatu.

Ciprian Trifan

Urmașul legal al lui Buzatu a ales calea Zen: nu se agită, nu face alianțe, e “băiatul bun” care nu supără pe nimeni. Probabil, asta îI face pe competitori să fie foarte relaxați în privința lui: Ciprian Trifan pozează în elevul silitor care și-a făcut temele dar e prea timid să ridice mâna! Cei care acum nu prea îl bagă în seamă, ar trebui însă să se gândească de ce, în tinerețe, i se spunea Maradona!

Adrian Solomon

Urmașul moral al lui Buzatu face joc de glezne: înghite tot pe nemestecate și, din lupul sălbatic șI pesedistul intransigent, o poză construită cu zel și abnegație atâția ani, a devenit un pudel prietenos, gata să se lingă în fund cu toți cățeii din parc. S-a lins cu dușmanul Boroș, dușmanul Dan Marian șI, se pare, lista e fără sfârșit! La stilul care nu prea îl caracterizează e foarte probabil ca, la sfârșit, să mai lingă doar o șaorma!

Jan Ciupilan

Păstrând alegoria în notă canină, Jan Ciupilan arată ca un dulău excitat de mirosul praspăt de sânge. Se agită dureros și simte monstruos că e șansa vieții lui de politician să iasă din provincialismul orașului dintre vii. E gata chiar să dea de mâncare la primarii din județ pe barba lui. Nu că ar fi foarte generos pentru că l-a pătruns creștinismul șI o arde pe mâncare de post, mult mai ieftină. Stilul Ciupilan: investiție minimă, profit maxim! Doar că primarul Ciupilan face o mare greșeală atunci cănd ignoră apetitul primarilor pesediști. Nu păcălește pe nimeni cu un borș de legume! Dar n-ai cum să schimbi un negustor de ceapă!

Dan Marian

Dintr-un motiv inexplicabil, Dan Marian visează frumos. Abia ce a fost primit în barca pesedistă ca ultimul naufragiat șI deja se vede în postură de căpitan. Cumva, acesta pare că a rămas cu sechele după faza în care Vrânceanu i-a pus pistolul la tâmplă. Ar trebui să știe că “norocul prostului” funcționează doar o singură dată în viață. PSD nu e ALDE!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Normal ca ii supăra adevarul pe ticalosii din caracatița hotilor pesedei…. în frunte cu Marian care trebuie sa fie lângă Buzatu cât de curând.
    Aceștia ce comentează împotriva celui ce a scris articolul sunt lingăii din clanul buzaților.

  2. Ete şi cu tine acum,alo confuzi soda caustica cu praful magic da ti 2palme şi trezestete din visare şi lasate de copiat pe unul şi altul mai ales la texte sau esti cine credem noi ca esti dupa modul cum te exprimi?Oprestete din semnalizat şi trage pe dreapta.

  3. Banuiesc că după tine pute a cocalar care se spala mult și des pentru că pe interior e miros de mizerie umană,numai că nu există soda caustica pentru câtă putoare iese din tine.

  4. Toți cei enumerați ar trebui să înfunde puscăriile nicidecum să conducă destinele cetățenilor, niște jigodii ordinare, oamenii capabili și cinstiți nu se bagă în câcatul ăsta de politică .

  5. Dl ziarist l-a uitat intenționat pe Primarul Pavăl Vasile sa-l compare cu un cățel? Dacă vine cu trofeul de la Târgu Jiu Primarul Pavăl are tot dreptul să aspire la șefia PSD Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.