27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

VIDEO | Indivizii care l-au tăiat cu sabia pe bârlădeanul Bogdan Mocanu, săltați de mascați! (FOTO)

RAZIE… Indivizii care l-au atacat cu macetele pe bârlădenul Bogdan Mocanu, într-un club pe litoral, au fost ridicați de mascați, în urma unei razii. Deși victima nu a făcut plângere, iată că polițiștii au găsit o cale de a ajunge la agresori, le-au făcut percheziții, au găsit arme albe și i-au ridicat. Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase. În urma descinderilor, care au avut loc în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, au fost descoperite mai multe arme albe, obiectele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Doi bărbați au fost conduși la audieri, iar în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. La activități au participat și polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, respectiv ai inspectoratelor de poliție județene Călărași și Ilfov.

Reamintim că, în dimineața de 14 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. “Conform cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-a agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment.”, au precizat polițiștii constănțeni.

Bârlădeanul Bogdan Mocanu, multiplu campion la culturism și artist, a mers în noaptea de 14/15 mai, alături de prietenii săi pentru a se distra într-un club din Mamaia. Practic, după cum ne-a spus Bogdan Mocanu, era cu amicii săi la un concert al unui cântăreț din Ploiești. Bogdan Mocanu ne-a povestit că a salutat câțiva prieteni și prietene pe care i-a întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei. Gelos, individul i-a cerut explicații lui Bogdan de ce s-a salutat cu fata respectivă și de aici a ieșit o bătaie cu macete, cel rănit grav fiind Bogdan Mocanu. Partea proastă era că, fiind tăiat la mână și pe corp, Bogdan, care suferă de diabet insulino dependent, a avut probleme mari, medicii având mare grijă cu tratamentul său. “Acum sunt bine, m-am externat. Nu o să depun plângere, voi rezolva asta în felul meu”, a precizat Bogdan telefonic, pentru Vremea Nouă.

CITESTE AICI: Bârlădeanul Bogdan Mocanu este bărbatul tăiat cu maceta în clubul din Mamaia!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here