9.4 C
Vaslui
21-mart.-2023

VIDEO | Bârladul, la un pas de revoltă după ce primarul Boroș a distrus infrastructura și a transformat străzile în cratere!

- Advertisement -
INFRASTRUCTURĂ RUINATĂ!… Se anunță revoltă împotriva CLM și a primarului avocat, după ce străzile au fost distruse și e dezastru în Bârlad!

DE NECREZUT… Primarul Bârladului este clar insensibil la furia locuitorilor orașului, care s-au săturat de minciuni, de noroaie și gropi. Așa cum se știe, anul acesta Boroș, cu orice preț și-a propus să candideze din partea oricărui partid și mai vrea să fie și foarte „căutat” pentru a candida. Iar pentru asta, edilul a făcut orașul praf! Vă amintim doar cum arată B-dul Epureanu și ce haos este în traficul de pe Vasile Pârvan, unde circulă mașini de mare tonaj, atât ziua, dar mai ales noaptea, în ambele sensuri! Blocurile deja au crăpături de la greutatea mașinilor încărcate, ce trec cu viteză pe Vasile Pârvan, cutremurând clădirile serios! Fotografiile și filmulețele, făcute pe 31 ianuarie a.c., sunt mai mult decât grăitoare! Au fost trimise la redacția noastră din Bârlad, cu rugămintea autorilor să îi transmitem primarului Boroș că a atins limita de sus a suportabilității felului în care acesta își bate joc de bârlădeni! Se adună facturi fiscale de la repararea mașinilor avariate din cauza unor gropi atât de mari, încât o singură trecere prin ele, mai ales acoperite de apă , strică mașina pe loc! Toate acestea vor fi trimise către CLM Bârlad pentru a fi achitate de „Administratorul Drumurilor” din Bârlad! pentru că, așa cum se știe, acesta este CLM! Se anunță revoltă serioasă împotriva modului în care CLM administrează dezastrul stradal al Bârladului!

Pentru a mai pune „gaz pe foc”, adică a înfuria bârlădenii și mai tare, primarul Boroș și un oarecare senator fac adevărate campanii foto, pe la multele locuri distruse (pardon, în lucru) neținând deloc seama și de nemulțumirile oamenilor care deja nu mai au răbdare. Cer primarului să înceteze cu deschiderea a zeci de șantiere, care au adus Bârladul în starea unui sat… Ieri, când se derula ședința ordinară a CLM Bârlad, care, așa cum se știe, este administratorul unic al drumurilor, bârlădenii se revoltau! Au ieșit în strada Vasile Pârvan, ca să filmeze oribilul fel în care arată! Toată este plină de gropi, care la rândul lor sunt pline cu apă, după ce a nins, a plouat, s-a topit zăpada și apa acum băltește pe carosabilul distrus și pe trotuarele făcute zob! Ba chiar un șofer, care a fost de meserie … drumar, s-a dat jos din mașină la intersecția străzii Vasile Pârvan cu strada Marcel Guguianu și a intrat cu picioarele în groapa în care tocmai și-a terminat bucșele de la mașină! „Uitați ce-i aici, ce groapă adâncă! Mi-am rupta bucșele de la mașină, să moară Italia! Acum mă duc direct la el (primarul Boroș-n.r.) ca să-l întreb, de ce își bate joc de noi? Nu se mai poate! Eu am fost drumar de meserie și niciodată nu am văzut Bârladul în așa hal, niciodată! O să îi trimit factura pentru mașina pe care tocmai am reparat-o și care m-a costat 2.800 de lei! Și am auzit că SC Reiser va prelua activitatea de gestionare a câinilor comuntari! Doamne, au înnebunit cei de la Primăria Bârlad! În loc să facă drumurile, să pună pietriș în gropi până când vine căldura și se poate repara infrastructura, CLM și Boroș vor să dea gestiunea directă a câinilor comunitari la Reiser!!”, ne-a spus bârlădeanul, care are 60 de ani, fiind la pensie. Și nu este singurul bârlădean căruia i-a ajuns cuțitul la os!

Conducerea SC Reiser nu are cunoștință (încă!) de ideile primarului Boroș!

Am solicitat de la conducerea SC Reiser Ldp SA Bârlad, mai precis de la Daniel Buzamăt, directorul executiv, care este opinia sa față de felul în care arată acum străzile Bârladului! Acesta nu a vrut să aibă vreo opinie, dar a spus că el nu mai administrează drumurile, deoarece în luna Iunie, 2021, CLM Bârlad a decis ca Reiserul să fie restructurat, iar administrarea drumurilor a fost preluată de CLM prin crearea unui serviciu prin aparatul de specialitate al primarului! Daniel Buzamăt, directorul SC Reiser, a precizat în iunie 2021 pentru Vremea NOUĂ, că este dispus să-și prezinte demisia din funcție, numai ca să fie lăsată societatea Reiser să lucreze! „Lăsați în pace societatea, nu mai folosiți un război politic pentru desființarea unor firme ale CLM, ca Reiser, CUP sau mai știu eu care, că suferă toți bârlădenii pentru ambițiile politice ale unora!”, a precizat Daniel Buzamăt, în 2021. Acum, mai precis ieri, 31 ianuarie, acesta nu a avut opinii, deoarece firma Reiser nu are contract cu Primăria Bârlad și nici nu a primit vreo comandă fermă de la instituția care administrează drumurile! „Acum suferă un oraș întreg, străzile sunt distruse și nimeni din administrație nu ia nicio măsură! Ei bine, o să luăm noi, șoferii, care fie bătrân sau tânăr, nu mai avem răbdare! Să fie clar, vom trimite primarului să ne achite facturile, pentru că, dacă nu este bun primar, să își reia meseria de avocat, că ne-a terorizat psihic cu modul lui de a strica orașul! Vasile Pârvan este singura cale de a intra și a ieși mașinile, fie mari sau mici, din oraș! Suntem de râs!” , a mai spus bârlădeanul pensionar, cu năduf! Puteți urmări filmele pentru a vă convinge dacă bârlădeanul a avut sau nu dreptate!

CITIȚI ȘI: https://www.vremeanoua.ro/boros-a-dat-startul-campaniei-preelectorale-infuriind-barladenii-satui-de-noroaie-si-minciuni-cu-poze-foto/

CITIȚI ȘI: https://www.vremeanoua.ro/reiser-barlad-victima-in-razboiul-politic-al-lui-boros-vrea-sa-o-desfiinteze-desi-firma-da-randament-foto-documente/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

18 COMENTARII

 1. Mai dute… ba’ cu „domnul” tau Bouros, cu tot… Luati-va o camera ceva. :))
  Mai darama si alti primari, dar mai si repara cate ceva. Asta e varza, cu capusele lui, cu tot.

 2. Înainte venai cu cizmele de cauciuc de la țară și luai pantofii la oraș, acum iei pantofii de la țară și pui cizmele de cauciuc în oraș!!!

 3. Oauuu,fițuică sinecuriștilor parveniți Tataristi incită,provoaca,..Văzând că nu ține doar cu minciuni și dezinformări, manipulări și diversiuni ordinare, fițuică provoacă, fițuică incită,la ură,la revoltă..Ce nerusinati executabili,cred rapandulele îmbuibate că lumea i proastă și nu simte, și nu vede,cate eforturi face Domnul Boroș pentru a schimba total fața Bârladului nostru..Și.o va schimba, oricât s.ar zvârcoli satanelor sinecuriste Tatariste !!!

  • Aveti mari probleme daca nu vedeti realitatea . Traiti intr un univers paralel de totul se vede la superlativ . Sau poate nu ai renuntat niciodata la cisme si caruta . Un om normal nu face astfel de comentarii . De altfel , logica cu care scrieti da de gindit ….

  • Avand in vedere ca dupa mintea ta de creatura idioatanazista cetatenii Barladului sunt „EXECUTABILI” tin sa te anunt cadaca te prind fata in fata ti-o trag tie si tot neamului tau! Stai in continuare si alinta scarbavnicul madular al celui care te plateste sa injuri locuitorii orasului istrus de cel mai incompetent priar ever!

  • Ati aparut laudatori si postaci ai primarului?Sa va duceti in istorie sa nu mai auzim de voi si neamul vostru de liberali ce va mancati intre voi.Speram ca Romanii nu vor mai vota in veci nici la nivel central nici local astfel de partid plin de traseisti si gunoaie politice si nici psd care prin ciolacu sa se vada la ciolan si premier a facut coalitia rusinii.

 4. Uitativa de curiozitate la stalpii montati in centru pe Str. uguianu care nu sunt fixati de piulite pe placa de beton e gol sub baza stalpului .

 5. Un primar care a distrus un oras.Fel de fel de firme sapa ,distrug imprejur ,arunca in santuri cabluri ,tevi in goana pentru bani fata sa repare .Arunca pamant in santuri nu compacteaza asteapta ca ploaia si pietonii sa compacteze.Colcaie primaria de angajati dar nimeni nu e in teren sa vada cum se lucreaza ,distruge repara.Cum ajung unii oameni directori?Ce pregatiri ,experienta ii recomanda in aceste posturi?Ce sa repare raizer??Uitativa pe trotuare reparate in centru cum un capac de camn e mai sus altul mai jos borduri nechituite….Daca ne-a ajuns cutitul la os nu facem nimic doar comentand ci trebuie sa ne organizam sa iesim in strada ,in fata primariei si sa le cerem socoteala chiar demisia primarului si echipei sale.

 6. Cat ai luat Cezara de la Buzamat ca sa scrii acest articol? ??….uiți ca El (director la Raiser ) a ieșit public anul trecut și s-a lăudat ca a prins contractul de refacere a carosabilului după interventile (lucrările )firmei de la Bacău. ….De si-a tăiat singur craca de sub picioare? !…..
  Ar trebui să își dea demisia atit Boros cât și Buzamat. ..ambii de la PNL. ….Dar nu o vor face ca nu au onoare și de altfel mai au de supt pana la alegerile din 2024.

  • De ce nu da sa prindă câinii , comunitarii lui Chelaru, ca tot sunt degeaba acum când străzi nu avem, locuri de parcare nu, și ei cică fac treaba pe centru unde este judecătoria, toate amenzile vor fi anulate ca sunt mașinile judecătorilor și avocaților, cât de incompetenți puteți fi, dom primar nu va mai luați după trântorul de Chelaru, de ce nu a făcut asta înainte de al aresta, acum își cam bate joc de tine cu ideile lui tâmpite!

   • Aveti mari probleme daca nu vedeti realitatea . Traiti intr un univers paralel de totul se vede la superlativ . Sau poate nu ai renuntat niciodata la cisme si caruta . Un om normal nu face astfel de comentarii . De altfel , logica cu care scrieti da de gindit ….

  • Ce sa ia de la Buzamat ? Asta tine numai pentru el . Acum are nevoie de multi bani ca trebuie sa faca inca doua case pentru fetele lui ce au luat teren moca de la primarie .Trei case nu i ajung , ii mai trebuie doua . Buzamat aduna doar pentru el . Acum , cu adunatul cainilor , i a pus Dumnezeu mâna pe crestet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.