spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Bãtaie în clubul Hai-Hui

- Advertisement -

Nu existã zi fãrã scandaluri în cluburile din Vaslui

ÎNDRÃGOSTIT… Scandalurile se tin lant în cluburile din Vaslui. Dupã ce sãptãmâna trecutã cotidianul nostru v-a prezentat alte douã cazuri care au avut loc în London Pub si Bliss, un nou conflict a iesit la ivealã. Un adolescent în vârstã de 17 ani a fost bãtut, vineri searã, în fata clubului Hai-Hui de bodyguardul care trebuia sã vegheze la siguranta clientilor, dar si de alti doi tineri care ar fi vrut sã se rãzbune dupã ce unul dintre ei a fost pãrãsit de iubitã în favoarea victimei. Pãrintii bãiatului au depus plângere la Politie, dupã ce acesta a ajuns în stare gravã la spital si a avut nevoie de o interventie chirurgicalã. Varianta reprezentantilor clubului si a firmei de pazã la care este angajat paznicul este alta. Acestia sustin cã a fost vorba de fapt despre o bãtaie între mai multi tineri care erau bãuti.

Alexandru Hordilã, elev al Liceul Tehnologic “Ion Mincu”, a iesit vineri searã cu mai multi prieteni în clubul Hai-Hui. Acesta ar fi fost bãtut de trei persoane, bodyguardul, angajat al Ligii de Securitate si Protectie Vaslui, si de cãtre încã alti doi bãrbati. În urma loviturilor încasate, Alexandru a ajuns la spital cu buza de jos si dintii sparti, fiind necesare sapte zile de spitalizare. Totul ar fi început de la o fatã, actuala prietenã a victimei, fostã iubitã a unuia dintre agresori. Adolescentul a fost acostat în jurul orei 11.00 de un tânãr care i-a cerut sã iasã afarã din club pentru o “discutie”. “La un moment dat, s-a apropiat de mine un bãiat pe care îl stiam din vedere. M-a chemat afarã si mi-a spus sã nu cumva sã îi mai deranjez prietenul pentru cã nu voi mai iesi întreg din club. Prietenul lui este un bãiat în vârstã de 21 de ani cu care în trecut am avut un conflict pe Facebook din cauza iubitei mele, a fost mai mult un schimb de replici, nu un conflict. Dupã ce m-a amenintat m-am întors în club, la masã. Pentru cã vroiam sã rezolv problema am decis sã merg sã vorbesc cu ei, civilizat, pentru a pune capãt oricãrei discutii viitoare”, ne-a povestit Alexandru. Acesta sustine cã în momentul în care a ajuns în dreptul bãrbatului cu care a avut schimbul de replici pe reteaua de socializare, a fost luat pe sus de bodyguard, scos cu forta din club si lovit cu pumnul în fatã. “ Într-adevãr, m-am ridicat brusc de pe canapea, m-am dus si i-am pus mâna pe umãr bãiatului, dar nu cu gândul de a-l lovi. În momentul urmãtor bodyguardul m-a scos afarã si înainte de a apuca sã spun ceva m-am trezit cu un pumn în gurã si am cãzut lat. Ulterior am început sã fiu lovit de cei doi bãieti despre care v-am vorbit mai devreme. Am aflat de la prietenii mei cã au vrut sã intervinã dar nu au fost lãsati sã iasã din club de acelasi bodyguard, care le-a spus sã astepte sã se termine totul. Nici nu a sunat nimeni la Salvare, am fost dus acasã pe brate de cãtre prieteni si la spital m-au transportat sâmbãtã dimineatã pãrintii care s-au speriat. Pierdusem mult sânge si aveam dureri foarte mari”, a mai spus Alexandru. În urma celor întâmplate tatãl adolescentului a mers la politie luni dimineatã si a depus o plângere. “A fost depusã o plângere, luni, dupã ce vineri searã un tânãr a fost lovit. Plângerea a fost înaintatã la Parchet pentru înregistrare si urmeazã a fi efectuate cercetãri pentru infractiunea de lovire si alte violente”, a declarat Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt al Insptectoratului Judetean de Politie Vaslui.

Ce spun reprezentantii clubului Hai-Hui

Varianta patronului clubului Hai-Hui este diferitã. Acesta sustine cã bodyguardul nu are nici o implicare si cã tinerii care s-au bãtut erau beti. “Au venit si cei de la Politie si au investigat aceastã problemã. Altercatia nu a avut loc în interiorul clubului, ci în stradã. Din câte am aflat si eu de la unul, de la altul, era ziua cuiva si bãiatul respectiv bãuse. S-a luat în gurã cu persoana de la securitate, motiv pentru care a fost condus afarã. Acolo s-ar fi urcat într-o masinã cu numere strãine si s-ar fi certat cu alti tineri din cauza unei fete. Nu stiu exact ce s-a întâmplat, fata aceea blondutã probabil vã poate lãmuri. Noi avem sistem de pazã, camere video, ne-am luat toate mãsurile pentru siguranta clientilor nostri.”, a declarat Sebastian Iacob, patronul localului.

Angajatorul nu stie ce s-a întâmplat

În ceea ce îi priveste pe angajatorii omului de securitate, nici mãcar nu erau pusi la curent cu privire la existenta plângerii împotriva angajatului lor. “Am fost informat despre un conflict care a avut loc între mai multi tineri în fata Scolii nr. 10, dupã ce au fost dati afarã din club. Varianta pe care mi-ati prezentat-o este nouã pentru mine. Voi merge sã vãd si eu filmãrile, astept sã se încheie cercetãrile politiei si, în functie de rezultate, vom lua mãsurile care se impun.”, a declarat Gheorghita Moraru, directorul Ligii de Securitate si Protectie Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.