spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Bârlădenii nu se îngrămădesc la vot de dimineață!

- Advertisement -

La Bârlad, alegătorii încă nu s-au trezit, deși votarea a început de la orele 7.00. Foarte puțini erau la secțiile de votare, la orele 8.00. Primul dintre candidații din Bârlad, care a votat, a fost Bogdan Sârbu, candidat independent la funcția de consilier local la CLM Bârlad, împreună cu soția sa, Cristina Sârbu, directorul de îngrijiri medicale la spitalul din localitate.

„Am votat pentru tineri”

„Am votat pentru schimbare în primul rând, pentru îmbunătățirea condițiilor din Bârlad, pentru tineri și, am votat în primul rând înțelept. Este rugămintea pe care o adresez tuturor tinerilor, să vină la vot și să aleagă cu atenție, nu răul cel mai mic, ci așa cum este bine pentru ei”, a precizat la ieșirea de la vot, Bogdan Sârbu.

„Am votat pentru implicare civică”

Dionisie Lefter, candidat independent pentru funcția de primar, a votat la orele 8.30, împreună cu soția sa Rodica Lefter, la secția d evotare de la Școala Nr. „Principesa Elena Bibescu”. „Am votat pentru implicare civică, pentru libertate în tot ceea ce înseamnă ea în viața de zi cu zi, am votat pentru bunăstarea orașului”, a spus Dionisie Lefter.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.