spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Angajãri la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. Se cautã doctori

- Advertisement -

Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui face angajãri în aceastã perioadã. Cea mai mare unitate sanitarã din judet cautã doctori pentru diferite sectii ale spitalului. Nu mai putin de 20 posturi de medici vor fi scoase la concurs.

Spitalul vrea sã angajeze patru medici urgentisti, un medic oncolog, un medic specialitatea medicinã internã, un medic specialitatea gastroentorologie, un medic cardiolog, un medic specialitatea psihiatrie pediatricã, doi medici specialitatea radiologie si imagisiticã medicalã, un medic specialitatea obstetricã-ginecologie, un medic specialitatea epidemiologie, un medic specialitatea sãnãtate publicã si management, un medic rezident în ultimul an specialitatea anestezie si terapie intensivã, un medic rezident în ultimul an specialitatea medicinã legalã, un medic specialist medicinã de laborator, un medic rezident în ultimul an specialitatea diabet zaharat, un biolog si un farmacist. Dosarul de înscriere la concurs trebuie sã cuprindã: – Cerere în care sã mentioneze postul pentru care doreste sã concureze: – Copie xerox de pe diploma de medic; – Adeverintã/certificat de confirmare în gradul profesional ; – Copie xerox certificat de cãsãtorie (dacã este cazul); – Copie a certificatului de membru al oganizatiei profesionale cu viza pe anul în curs; – Dovada/înscrisul din care sã rezulte cã nu i-a fost aplicatã una din sanctiunile prevãzute în Legea nr.95/2006 privind reforma în domeniul sãnãtãtii, cu modificãrile si completãrile ulterioare; – Acte doveditoare pentru calcularea punctajului la anexa nr.3 la ordinul mentionat ; – Cazierul judiciar; – Certificat medical din care sã rezulte cã este apt din punct de vedere fizic si neuropsihic pentru exrcitarea activitãtii pentru postul pentru care candideazã; – Chitantã de platã a taxei de concurs care va fi de: 150 lei. La depunerea dosarului de concurs, pentru conformitate, se va prezenta si originalul documentelor enumerate mai sus.

Crizã acutã de personal la SJU Vaslui

Schema de personal de la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui este ocupatã, în prezent, în proportii de 60%. Pe cele 210 posturi de specialisti prevãzute în schema de personal, sunt angajati 135 de medici. Chiar dacã în ultimul timp, unitatea sanitarã a reusit sã mai coopteze în echipa medicalã un numãr de 10 doctori, sectii precum cea de Oncologie, Urgente sau Radiologie si Imagisticã Medicalã continuã sã se confrunte cu un deficit mare de specialisti. (F.G.)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.