spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Minorul violator de bãtrâne din Dodesti, condamnat la doar trei ani de închisoare!

- Advertisement -

PREA BLÂNZI Paul Alexandru Cameschi, de 17 ani, din comuna Dodesti, care a violat o bãtrânã în luna mai, doar pentru cã avea chef de o femeie, a fost condamnat de judecãtorii bârlãdeni la 3 ani si 4 luni internare educativã într-un centru de detentie. Violatorul trebuie sã achite victimei, în solidar cu mama sa, care nu l-a educat la timp, suma de 6000 de lei reprezentând daune morale si materiale. Considerând pedeapsa prea blândã pentru fapta individului, procurorul de caz de la Parchetul Bârlad a fãcut deja apel la Tribunalul Vaslui. Nu ar fi pentru prima datã când judecãtorii bârlãdeni dau o sentintã prea blândã unor indivizi care comit fapte incredibile, cum ar fi acest viol comis asupra unei bãtrâne de 90 de ani, de cãtre un pusti înfierbântat de alcool de numai 17 ani.

Judecãtorii bârlãdeni s-au pronuntat acum douã zile în dosarul privind infractiunea de viol si violare de domiciliu a inculpatului Paul Alexandru Cameschi, de 17 ani, condamnându-l pe acesta la 3 ani si patru luni detentie în Penitenciarul pentru minori si tineri din Tichilesti. De asemenea, judecãtorul a admis si partea civilã a dosarului, stabilind cã, pentru trauma suferitã, bãtrâna va primi de la violator suma de 5000 de lei daune morale si 1000 de lei daune materiale. „Aplicã inculpatului minor Cameschi Paul-Alexandru, fãrã antecedente penale, detinut în prezent în Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti – în stare de arest preventiv, mãsura educativã a internãrii pe o duratã de 3 ( trei ) ani si 4 ( patru) luni într-un centru de detentie, pentru sãvârsirea infractiunilor de viol si violare de domiciliu, împotriva persoanei vãtãmate Anica L., cu domiciliul în sat/com Dodesti, jud. Vaslui ( faptã din data de 05/06.05.2016 ). Mentine mãsura arestului preventiv. Obligã pe inculpatul Cameschi Paul-Alexandru la prelevarea de probe biologice în vederea introducerii profilului genetic în S.N.D.G.J. Inculpatul va fi informat cã probele biologice recoltate vor fi utilizate pentru obtinerea si stocarea în S.N.D.G.J. a profilului genetic. Admite actiunea civilã exercitatã din oficiul de procuror si de persoana vãtãmatã Lungu Anica. Obligã pe inculpatul Cameschi Paul – Alexandru, în solidar cu partea responsabilã civilmente Popa Melania, cu domiciliul în sat/com Dodesti, jud. Vaslui, sã plãteascã pãrtii civile Anica L. suma de 5.000 lei despãgubiri, reprezentând daune morale si suma de 1.000 lei despãgubiri reprezentând daune materiale.”, se mentioneazã pe site-ul judecãtoriei Bârlad. Sentinta nu este definitivã si deja a fost atacatã cu apel la Tribunalul Vaslui de cãtre procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad.

De unde a plecat totul

Vã reamintim cã violul a fost înfãptuit în noaptea de 5 spre 6 mai, când minorul a intrat peste o bãtrânã, care locuia singurã, fiul ei având domiciliul în Bârlad. A început sã o batã, iar bãtrâna si-a pierdut cunostinta (a lesinat de fricã!!). A doua zi dupã comiterea violului, preotul din sat a fost pe la bãtrânã si a aflat cã a fost agresatã, femeia neputând spune dacã a fost si violatã, fiind si în stare de soc. Preotul a chemat pe fiul ei de la Bârlad, iar acesta a anuntat politia despre grozãvie. Politistii au adus si câinele de urmãrire, de la Bârlad. Au gãsit în casã pãlãria violatorului, iar câinele s-a dus întins direct la usa lui Paul-Alexandru Cameschi. A fost ridicat, dus la cercetãri si introdus în arest, primind mandat de arestare preventivã. Bãtrâna a fost si ea dusã la medicul legist, care a confirmat violul. Tânãrul de 17 ani, care se dãdea smecherul satului, mergând pe cap numai cu pãlãria uitatã în casa victimei sale, a recunoscut senin violul, precizând cã pentru asta s-a dus la bãtrânã! Avea chef de o femeie si a crezut cã bãtrâna nu-i va „rezista”! Cum aceasta l-a fugãrit, atunci el a luat-o la bãtaie, iar lesinul femeii i-a „înlesnit” fapta!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.