spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

O femeie a făcut sex până i s-a făcut rău! A ajuns de urgenţă la spital, iar medicii au băgat-o în sala de operaţii

- Advertisement -

O femeie de 40 de ani a ajuns la spital cu dureri abdominale, după ce a încercat să facă sex cu soţul ei în poziţii mai dificile. Medicii au fost nevoiţi să o opereze pentru a afla motivul durerilor.

Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati s-au confruntat în urmă cu câteva zile cu un caz mai puţin obişnuit şi le-au trebuit câteva ore să afle motivul pentru care o botoşăneancă s-a prezentat la spital şi a cerut ajutorul, potrivit stiri.botosani.ro.

Pacienta s-a prezentat la spital puţin după miezul nopţii şi a spus că are dureri foarte mari în zona abdominală, dar şi în zona rinichilor. A fost supusă mai multor analize şi investigaţii, dar nu a reieşit că ar avea o problemă medicală. Femeia a fost consultată de două ori şi de un medic chirurg, şi deşi a fost întrebată de mai multe ori de unde crede că ar proveni durerea, a oferit doar răspunsuri vagi. După câteva ore de investigaţii, chirurgul a decis să intre în sala de operaţii cu pacienta, gândidu-se că femeia ar avea o tumoră ascunsă, care nu putea fi observată la o examinare ecografică. În cele din urmă, când a aflat că medicii vor să o opereze, femeia a recunoscut, ruşinată, care este motivul pentru care a cerut ajutor.

Citeste mai multe pe https://www.cancan.ro/o-femeie-din-botosani-a-facut-sex-pana-i-s-a-facut-rau-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-iar-medicii-au-bagat-o-in-sala-de-operatii-17364862

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.