spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Reactii în cazul femeii umilite la o stânã din Husi

- Advertisement -

VERIFICÃRI… Cazul trist al femeii de 60 de ani, umilite la o stânã din marginea municipiului Husi, a stârnit reactii emotionante. Cineva din Solesti s-a oferit chiar sã o gãzduiascã o vreme, dacã si ea va fi de acord. Politia s-a autosesizat si a anuntat cã va face verificãri în acest caz.

Acest caz trist, al femeii necãjite, Tudora Hangu, care umbla flãmândã pe strãzi, în zilele în care toatã lumea petrecea cu mese îmbelsugate, a stârnit reactii extrem de sensibile. Mai multi oameni cu suflet au spus cã o vor cãuta pe Tudora Hangu, ca sã vadã cu ce o pot ajuta. Cineva din Solesti a sunat sã îsi anunte chiar intentia de a o gãzdui, ca sã nu mai stea la stâna din marginea Husului. „Noi suntem o familie obisnuitã, dar cu suflet. Avem si noi copii. Putem sã o gãzduim la noi, dacã ar vrea. Noi trebuie sã fim oameni cu cei mai amãrâti decât noi, sã avem suflet”, a spus persoana din Solesti. „Se spune cã de Crãciun trebuie sã fim mai buni. Dar eu spun cã nu doar de Crãciun trebuie sã avem inimã. Eu sunt din Husi, dar locuiesc în Iasi. Acum sunt acasã si vreau sã iau legãtura cu femeia aceasta, cãci as vrea sã o ajut cu ce pot. Dacã esti patron de stânã, nu cred cã esti stãpân si peste oameni. Autoritãtile trebuie sã intervinã, sã vadã ce se întâmplã”, a spus Geanina Balint, 31 de ani.

Politia a anuntat verificãri în privinta stãpânului de la stânã

Autoritãtile s-au autosesizat în acest caz. Politia este cea care a anuntat verificãri. „Persoana în cauzã va fi audiatã, dar si celelalte persoane implicate în caz, pentru a se stabili întreaga situatie sezizatã în presã”, au spus reprezentantii Inspectoratului de Politie Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.