spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Femeie moartã lãsatã o zi întreagã sã zacã pe marginea santului

- Advertisement -

DRAMATIC …Caz socant în comuna Gãgesti! Cadavrul unei femei în vârstã de 63 de ani, moartã de dimineatã a zãcut aproape o zi întreagã într-un sant, în asteptarea masinii de la Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui!  Tragedia s-a petrecut la pranz, în localitatea Peicani, comuna Gãgesti. Femeia a cãzut pur si simplu din picioare, într-un sant, cel mai probabil din cauza unor afectiuni medicale. Rudele au chemat repede ambulanta, dar medicul urgentist nu a putut decât sã constate decesul. Criminalistii au fãcut mãsurãtorile si au luat probe, lãsând politistii de la Murgeni sã astepte masina de la Medicinã Legalã Vaslui, pentru a ridica trupul femeii. Masina a fost însã implicatã într-un incident rutier si nu si-a mai fãcut aparitia, iar cadavrul a zãcut pe marginea santului ore în sir, în soare. Disperati, oamenii au sunat la presa localã, pentru a-i ajuta!

O familie din Bârlad trece prin clipe îngrozitoare. Gica D., de 63 de ani, pensionarã si fostã salariatã la SC Rulmenti SA Bârlad s-a mutat dupã pensionare la Peicani, comuna Gãgesti. Ieri la pranz, în jurul orelor 13. 30, când era pe un pod, a ametit dintr-o datã si a cãzut în sant, unde si-a pierdut conostinta. Sotul ei a sunat la 112, solicitând ambulata, iar când aceasta a sosit, medicul urgentist a constatat decesul femeii. A fost anuntatã politia din Murgeni, care s-a deplasat la fata locului, au fãcut cercetãri si au solicitat la final, la orele 15.51,  sã vinã masina de la Medicina Legalã din Vaslui sã ia cadavrul femeii si sã o ducã la Morga Spitalului Judetean Vaslui, pentru efectuarea necropsiei. Dar surprizã! Au trecut mai bine de zece ore de la constatarea decesului, iar masina Medicinei Legale Vaslui nu a mai venit. „Am înteles cã Medicina Legalã din Vaslui are doar o singurã masinã si aia a fost implicatã într-un incident la Vinderei, când transporta un alt decedat, lovit de tren, asa cã i s-a spart radiatorul si nu poate veni. Femeia a stat în soare toatã ziua, s-a umflat, miroase, a fost lãsatã pe marginea santului! Spre searã au dus-o rudele în curtea casei, ca sã nu mai stea în sant, cã lumea era nemultumitã, parcã trãim în Evul Mediu”, ne-a spus un localnic din Peicani.

Medicina Legalã Vaslui, mai înceatã ca ochiul mortului!

Prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica a fost contactat de reprezentantii presei care i-au relatat cazul incredibil de la Medicina Legalã Vaslui si prin ce momente trec rudele femeii decedate care la orele 22.00 încã aveau mortul în curte, asteptând masina Medicinii Legale sã ridice cadavrul. Prefectul a fost transant: „Luni dimineatã va fi o sedintã foarte durã pe acest subiect, sigur vor fi sanctiuni!”, a precizat prefectul Popica. Medicul legist Sergiu Modoveanu, sef al Serviciului de Medicinã Legalã Vaslui a precizat cã n-a fost informat de sofer cã a avut accident cu masina! „Nu mi-a spus nimeni, acum am aflat de caz! Am sunat soferul si mi-a spus cã a fost sã ia un decedat de la Viderei si a avut un incident cu masina, s-a spart radiatorul. A ajuns acum în seara asta la Bârlad si asteaptã o altã masinã sã meragã la Gãgesti. Nu am stiut de acest aspect, regret cã s-a întâmplat asa”, a spus medicul legist Moldoveanu. Managerul SJU Vaslui, Ana Rinder, ne-a declarat cã va demara o anchetã. „Acum am aflat de acest caz. Vom vedea cine se face vinovat si va rãspunde pentru acest lucru”, a spus Ana Rinder. Cert este cã, abia dupã ce presa a fost anuntatã, lucrurile s-au miscat si biata femeie, care a murit subit, a fost transportatã la Morga SJU Vaslui, târziu în noapte, cu o alta masinã a Medicinei Legale, pãzitã de politie de furia oamenilor!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.