spot_img
spot_imgspot_img
12 C
Vaslui
20-mai-2024

Şoc în handbal! Trei jucătoare din naţionala feminină a României, acuzate de DOPAJ înainte de MONDIAL

- Advertisement -

Agenția Națională Antidoping a notificat trei jucătoare de la Corona Brașov, componente ale naționalei de handbal feminin a României, pe care le suspectează că au apelat la terapia cu laser intravenos, interzisă de WADA. Cristina Laslo (22 de ani), Bianca Bazaliu (22 de ani) și Daria Bucur (20 de ani) ar putea fi înlocuite de selecţionerul Tomas Ryde din lotul pentru CM din Japonia, care începe sâmbătă, 30 noiembrie.

ANAD a intrat în posesia unor informații că jucătoarele de la Corona Brașov au apelat la o terapie interzisă de regulamentul WADA: terapie cu laser intravenos! Practic, este o metodă pe care WADA nu o acceptă fiindcă se specifică în mod clar că e interzisă orice formă de manipulare a sângelui. ANAD a notificat deja trei dintre jucătoare, toate fiind din lotul pentru CM: Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daria Bucur.

Nu doar jucătoarele au fost notificate, ci și Federația Română de Handbal, clubul Corona Brașov, COSR, MTS, WADA, dar și Federația Internațională de Handbal.

Campionatul Mondial de handal feminin va avea loc între 30 noiembrie şi 15 decembrie în Japonia. România face parte din Grupa C, alături de Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal şi Kazahstan. …https://www.romaniatv.net/soc-in-handbal-trei-jucatoare-din-nationala-feminina-a-romaniei-acuzate-de-dopaj-inainte-de-mondial_498387.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.